Şimdi Ara

¡ÇIKTI! Need for Speed™ 10: Carbon Türkçe Yama **Kendi Yapımım** (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
1
Favori
97.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkürler sağol

• SÜPER DAHA ÖNCE BİTANE BULDUM AMA DEDİĞİN GİBİ HAKKATEN KOMİKTİ BU ÇOK GÜSEL ELİNE SAĞLIK

• abi harbiden hll olsun ellerine sağlık güzel çalışma olmuş uzun zamandır böle güzel yamalar çıkmamıştı ortalara
  • Daha önce de yazmıştım tekrar yazıyorum; yazdığınız her teşekkür mesajı beni daha da mutlu ediyor. Yazdığınız ve yazacağınız teşekkür mesajları için ben teşekkür ederim.

Yaptığım Türkçe yamalarda kaliteli çeviriye özen gösteren birisiyimdir. Ne Microsoft'un yaptığı gibi kelimenin ilk anlamını yazarım, ne de yarım yamalak çeviri yaparım. Türkçe kökenli kelimeler kullanmaya da özen gösteririm, tabi bunu Microsoft'un yaptığı kadar çok abartmam.

Bu arada vakit bulursam internette betası dolaşan NFS 9: Most Wanted Türkçe yamamı resmi olarak çıkartacağım.
  • dostum eline koluna sağlık helal olsun
  • teşekür ederim..Gerekli paylaşımlardan biri.. ve başarılı..
  • güzel olmuş,sağol
  • hocam eline sağlık.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeteyup -- 12 Mayıs 2021; 12:7:46 >
  • kardeş rapidshareden indirme nasıl oluyor yardımcı olabilirmisin msn roj_hela1980@hotmail.com
  • ellerine sağlık internet kafede denedim süper olmuş walla 1-2 tane harf hatası gördüm ama ne demişler hatasız kul olmaz eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: coxcomb91

Bu site seninle gurur duyuyor

• konunun hepsini okudum ama bulamadım

bende carbon var..kurdum...burada carbon 10 için denmiş...bendekinin sürümün bilmiyorum..nasıl öğrenebilirim.

+ no-cd patch falan yapacam...bu Türkçeleitirmeye engel olur mu ?

bilen birileri cevaplayabilir mi lütfen ?

teşekkürler
    (bu tr yama sadece 256kb mı ?..helal kardeş )
  • no-cd crack yaptım

sonra da bunu kurdum..çalışıyor güzelcene (evde ufaklıklar daha rahat oynar artıkın..ikide ibr sormazlar burda ne yazıyor diye )

eline, emeğine sağlık kardeş
    teşekkürler
  • hocam fm serisine de bi el at be

helal olsun bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: madmaxibo

(bu tr yama sadece 256kb mı ?..helal kardeş )
    Benim yamamdan daha önce çıkan ve benim "komik" olarak nitelendirdiğim yamanın boyutunu şişiren şey yamanın nasıl yükleneceğini anlatan resimlerdi. Benim yamamın yüklenmesi pratik olduğu için resim koymaya ihtiyaç duymadım ve bu da yamanın boyutunu oldukça düşürdü.
    quote:

Orjinalden alıntı: çukutay

hocam fm serisine de bi el at be
    Bunun hakkında önceki sayfada yazdıklarımı alıntı olarak tekrar yazayım:
    quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Ne yalan söyleyeyim, Türkçe yama yapmak kolay bir iş değil. Öncelikle her oyunda yazı dosyalarının yerini bulmak mümkün değil. Bazı oyunlarda yazı dosyaları büyük dosyaların içine gömülü oluyor. Sonra dosyaları bulsak bile hangi programla düzenleneceğini bilmek gerekiyor. Sonra ise iyi bir İngilizce ve zaman gerekiyor. Gereken zamanı karşılayıp okulumu aksatmamak için yarı yıl tatilini bekledim ve bu NFS 10: Carbon Türkçe yamasını yapmak için 2 haftalık yarı yıl tatilimi feda ettim. Umarım bu zorlukları anlattıktan sonra beni anlamışsındır.

• tabii ki yaptığın iş kolay değil sadece aklında olsun diye söyledim zaten fm gibi bir oyunu tek basına çevirmen imkansız gibi birşey olur heralde
  • baba eline sağlık.manyak olmuş!yakıyor bea!!!!!!!
  • Bu arada boş vaktim olursa yamanın 1.1 sürümünü çıkarabilirim. 1.1 ile 1.0 sürümünü yayınladıktan sonra keşfettiğim bazı düzeltilebilir kayan yazıların kayma sorunları düzeltilmiş olacak.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.