Şimdi Ara

¡ÇIKTI! Need for Speed™ 10: Carbon Türkçe Yama **Kendi Yapımım** (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
1
Favori
97.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASIM YENI ALDIM YAYINLAYALI BAYA OLMUS HERHALDE SANA TEŞEKKURU BİR BORC BİLİRİM.DAHA ONCE İNDİRMİŞTİM YEMIN EDERİM OYUNUN İNGİLİZCESİNİ DAHA COK ANLIYORDUM
  • çok güzel olmuş sağüolsın indirdim kurdum ve gerçektende her şey tükçe olmuş

başarılarının devamını dilerim
  • ellerine sağlık
  • ya lütfen ben bu siteden edilen dowland ların hiç birini indiremiyorum yardımedin
  • teşekkürler emeğiniz için.
  • Yama için heyecanlanmıştım ama ben de indiremedim. Rapidde bir problem mi var anlayamadım. 2 dk. sonra tekrar deneyin gibi uyarı yazısı çıkıyor.
  • Rapidshare'den indirmekte sorun yaşayanlar için dosyam.net alternatif linki hizmete girmiştir.

http://dosyam.net/?id=jm3o1w
    Erişim şifresi: donanimhaber
    Rar şifresi: donanimhaber

Not: dosyam.net sitesi Firefox ile sorunlu, Internet Explorer ile sorunsuzdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 3 Nisan 2007; 21:17:34 >
  • eline sağlık arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ConnorMcLeod

Yama için heyecanlanmıştım ama ben de indiremedim. Rapidde bir problem mi var anlayamadım. 2 dk. sonra tekrar deneyin gibi uyarı yazısı çıkıyor.

15-20 dk sonra düzeldi. Ben de anlamadım.Sanırım rapidde anlık bir sorun vardı o da bana denk geldi. Yükledikten sonra yamalama işlemini yaptım 30-40 dk kadar onunla uğraştım. Oyunu tamamen Türkçe yaptım. Biraz da oynadım.
    Nforcer kardeş eywallah. Gerçekten de başarılı bir iş çıkarmışsın. Sana bütün donanımhaber adına teşekkür ediyorum...
  • Bu yamayı görünce uzun zamandır kurulu olmayan oyunu yeniden kurmaya karar verdim.Yüklüyorum :)

Teşekkürler kardeşim

Helal olsun.
  • sağol dostum çok güzel oldu oyun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayurdakok

kardeş ben yamanı kurdum. oyuna girişte etkilendiğimi sölemeden geçemiycem. oyun içinde menülerde felan gezebiliom ancak bi süre sonra nfsc.exe hatası verip oyundan atıo. bu sorunun sebebi ne olabilir sence?

kardeş baktımda ben 1 aydır cvp bekliomuşum yaw. bi yardımcı olur musun?
  • @ayurdakok: Bu sorun herkeste var, oyundan kaynaklanıyor. Türkçe yamayla ilgisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 7 Nisan 2007; 12:54:31 >
  • eline sağlık süper olmuş..
  • quote:

quote:

kardeş ben yamanı kurdum. oyuna girişte etkilendiğimi sölemeden geçemiycem. oyun içinde menülerde felan gezebiliom ancak bi süre sonra nfsc.exe hatası verip oyundan atıo. bu sorunun sebebi ne olabilir sence?

kardeş baktımda ben 1 aydır cvp bekliomuşum yaw. bi yardımcı olur musun?

Sistem özelliklerinden kaynaklanabilir.Veya oyunun kendisinde genel bir sorun var. Yama ile ilgisi yok.
    Benim PC sistemi biraz düşük. bende de speed.exe hatası verip oyun kapanıyordu. Ben de bu sorunu kendi sistemime bağlıyordum. Ama gariptir sonradan çıkan CARBON'da hiç kapanma sorunu görmedim.Üstelik aynı sistemle oynamıştım.

• Sağolasın arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

@ayurdakok: Bu sorun herkeste var, oyundan kaynaklanıyor. Türkçe yamayla ilgisi yok.

napalım kısmet diilmiş. yinede emeğine teşekkürler.
  • Link sorunsuz çalışıyor emeğine sağlık çok oldu oynıyalı süper olmuş başarılarının devamını dilerim birinizde test driver unlimited 2 ye tr yama yapsın yaw
  • eline koluna saglık + helal olsun diyorum şarkı sözleride alttan geçseymişti tam süper olacakmıştı
  • KRALSIN BABA
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.