Şimdi Ara

ÇIKTI..Windows Vista SP 1 FINAL TÜRKÇE Standalone (KB936330) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
1
Favori
26.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TiSKE

Bunun deneme sürümünü kurmak 1 saat sürmüştü
    Bunu kurmak ne kadar sürecek acaba

Bu arada Vista bunu neden kendisi otomatik yuklemiyor ki?

İşyerinde Ben yemekte iken yüklese ne iyi olur hiç uğraşmadan

Ha bu arada otomatik guncelleme açık tabii

bende otomatik çıktı ama malesef kotam dolu yarın okulda devam ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: f.e.a.r

Ya vistanın herşeyi güzel hoşta sp1 geldi nerde bu açılış boot ekranında vistanın amblemi

ewt amblem kalktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: alphi

quote:

Ya vistanın herşeyi güzel hoşta sp1 geldi nerde bu açılış boot ekranında vistanın amblemi

ewt amblem kalktı

amblem zaten yoktu insan sp1 çıkarıyor bari siyah ekrandan kurtulsakta güzel bi resim koysalardı tık yok yani

• quote:

Orjinalden alıntı: drgladius

Yaw bunu nasıl entegre ederiz nlite ile.Vista klasörünü tanımıyor bir türlü

arkadaşım vista dvd nin içeriğini masaüstüne yeni klasör açıp dvd içeriğini klasöre kopyala vlite programındada direk açtığın klasörü göster klasörün içine attıklarını değil veya vlite de direk dvd yi göster içeriği değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunter87

quote:

Orjinalden alıntı: ravers

"Windows Vista herkesin bildiği gibi çok fazla kaynak kullanmaktadır. vLite isimli bu ücretsiz araç ile gereksiz uygulamaları kaldırarak Vista'yı daha hızlı çalışır kılabilirsiniz. vLite aynı zamanda boot edilebilir iso dosyası oluşturabilmekte ve iyileştirmeleri bu dosyaya kaydedebilmektedir.

vLite (Vista Lite) kayıt defterine zarar vermiyor sadece gereksiz componentleri kaldırabilmenize imkan tanıyor. vLite yalnızca Windows Vista üzerinde çalışıyor."

bak bu çoğu yerde yazıyor....

vlite sadece vista üzerinde çalışıyorsa, bu başlıkta da göreceğin gibi xp üzerinde yapan arkadaşlar nasıl yaptılar. bende xp ye vlite kurdum ve şu an yamayı indiriyorum. bitince ekleyeceğim, sorun olursa da paylaşırım.

arkadaşlar xp yada vista olması önemli değil sp1 entegre etmek için sistem bit lerinin uyumlu olması gerekir yani xp 32 bit işletim sistemi üzerinde 64 bit vistaya sp1 entegre edemezsiniz program o zaman hata veriyor yine aynı şekilde 32 bitlik vita üzerindende 64 bit vistya entegre edemzsiniz olay bit olayı yani entegre yaptığınız iletim sistemi ile kullandığınız sistem bit olarak aynı olmalı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hunter87

quote:

"Windows Vista herkesin bildiği gibi çok fazla kaynak kullanmaktadır. vLite isimli bu ücretsiz araç ile gereksiz uygulamaları kaldırarak Vista'yı daha hızlı çalışır kılabilirsiniz. vLite aynı zamanda boot edilebilir iso dosyası oluşturabilmekte ve iyileştirmeleri bu dosyaya kaydedebilmektedir.

vLite (Vista Lite) kayıt defterine zarar vermiyor sadece gereksiz componentleri kaldırabilmenize imkan tanıyor. vLite yalnızca Windows Vista üzerinde çalışıyor."

bak bu çoğu yerde yazıyor....

vlite sadece vista üzerinde çalışıyorsa, bu başlıkta da göreceğin gibi xp üzerinde yapan arkadaşlar nasıl yaptılar. bende xp ye vlite kurdum ve şu an yamayı indiriyorum. bitince ekleyeceğim, sorun olursa da paylaşırım.

Dostum sonucu bekliyorum merakla lütfen entegre edince burada paylaş kolay gelsin...

indirdim ve entegrasyona başladım. elimde vlite ın eski bir versiyonu vardı, bu versiyonda sp yaması entegre edilemediği için 1,6,1 rc versiyonuu indirdim ve entegrasyon için başlatmak istediğimde en iyi şikeilde vista ve server2008 de çalışır, xp ve server2003 de hata ile karşılaşabilirsiniz deiye bir uyarı verdi ve sp yamasının yerini göstermemi istedi. gösterdim ve şimdi yatıcam o entegre ederken. şimdilik bu kadar, yarın vista kurup deniycem, tekrar dönerim.

• Teşekkürler. İndirmeye başladım. 430 ile geliyor.
  • beyler sp1 yüklerken 3/3 aşamasında (son bölüm) %77 de takıldı 1 saat bekledim normaldır diye ama dayanamadım ve pc kapattım. açtıktan sonra ise kaldığı 3. aşamadan tekrar devam etti ve bu sefer takılmadan kurulum 5 dakidada bitti windows açıldı ve sp1 başarıyla yüklendi dedi. ama şimdi benim pc yi kapatıp açmam sorun oluşturmuş mudur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mak74

quote:

Orjinalden alıntı: serkankylie

Benim de bir sorum olacak.Yükleyenler için.Yükleme işlemi sırasında herhangi bir program çalıştırdınız mı?.Yani bir sorun çıkar mı?

sadece ilk başta müzik dinliyodum sonra reset attı kendi güncelleştirmeleri bilgisayar açılmadan yüklüyor ya o şekilde devam etti ve sonra sp1 yüklendi dedi bitti yani sadece 15 dk bilgisayar açık kalıyor zaten o zamanda istediğini yapabilirsin...

Teşekkürler.Ben de kurdum 1 saat sürdü.Bu arada Vista uyumsuzluk problemleri çözülecek diye bir yazı okumuştum.Doğru mu acaba?
  • quote:

quote:

quote:

ewt amblem kalktı

amblem zaten yoktu insan sp1 çıkarıyor bari siyah ekrandan kurtulsakta güzel bi resim koysalardı tık yok yani

Bunu düzelte bilirsiniz?Msconfig'e girin.önyükleme bölümünü seçin ve oradaki GUI Önyüklemesi Yok işaretini etkinleştirin.O zaman Vista güzel açılıyor.Masaüstü gölgeli görünümlü gibi.Ben onu kullanıyorum.Üstelik daha çabuk açılıyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkankylie -- 16 Nisan 2008; 1:16:52 >

• şimdi service pack 1 x64 ü yükledim
    çok fazla olmamakla birlikte bariz bir performans artışı gördüm.
    Özellikle ekran kartım x300se olduğundan önceleri aeroda bazı performans düşüşleri yaşıyodum
    ama şimdi süper oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark-knight -- 16 Nisan 2008; 1:48:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark-knight

şimdi service pack 1 x64 ü yükledim
    çok fazla olmamakla birlikte bariz bir performans artışı gördüm.
    Özellikle ekran kartım x300se olduğundan önceleri aeroda bazı performans düşüşleri yaşıyodum
    ama şimdi süper oldu

32 bittede sorun çözülmüş aero gerçekten hızlı işliyor sp1 çıkmadan önce biraz daha yavaştı sanki

• Şuanda tek endişelendiğim nokta oyunlarda problem çıkarması.Crysis xp'de oynuyordum vistaya yükledim baya dondu napıcaz bilmiyorum
  • dostlarım dün vista sp1 in çıkması üzerine gece format atarak vista ultimate kurdum ancak sürücülerim olan c: d: e: f: den e: sürücüm görünmüyor ... disk yönetiminden görebiliyorum fakat harf atayamıyorum .... şöyle bir uyarı veriyor

''Disk yönetimi konsol görünümü güncel olmadığı için işlem tamamlanamadı.Yenileme görevini kullanarak görünümü yenileyin.Sorun sürerse disk yönetimi konsolunu kapattın ve Disk yönetimini veya bilgisayarı yeniden başlatın.''

ne yaptıysam beceremedim daha öncede vista kurmuştum böyle bir sorun oluşmamıştı .. biçimlendirmede yapamıyorum çünki xp deki tüm yedeklerimi e: ye kopyalamıştım

yardımlarınızı bekliyorum son ihtimal tekrar format atacağım

• quote:

quote:

ewt amblem kalktı

Hocam amblem bende hala var siz o kara ekrandaki yuvarlak vista ambleminden mi bahsediyorsunuz? Eğer bu amblemse bende var...
    Ayrıca benim vista sp1 i yükleyince aksine aşırı yavaşladı ya... Sizde durumlar nasıl???

• arkadaşlar bu vlite nin comlement menüsü ne işe yarıyor. programın SS lerini inceledim, hepsini işaretlemişler bu menüdeki.
  • arkadaşlar sp1in önceki sürümünü kaldırıyomuyuz kaldırıyorsak nasıl kaldırıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aress3382823

Vlite ile entegre tamamlandı.. yaklaşık 1 saat 15 dk sürdü..

vlite ile entegre etmek isteyenlerhttp://www.vlite.net/download.html dan vlite i indirsinler

-vista dvd sini harddiskte oluşturdugunuz klasöre atın
    -vlite ı açın
    -ilk ekranda gözata tıklayın vista dosyalarını attıgınız klasörü gösterin
    -gelen ekranda dvd niz hangi vista ise ultimate home basic vs onu seçin
    -sonrasında görevlere tıklayın
    -gelen ekranda service pack splitstream e tik koyun
    -solda splitscream in aktif oldugu görülecektir ona tıklayın ve seç diyip indirdiginiz service pack i ordan gösterin
    -uzun bir süre sonra entegre tamamlanıcak ve sp1 entegre hazır olacak
    -dvd ye yazdırmak için bu sefer iso dosyası oluşturacaksanız bootlu olması için
    -bunun içinde gene görevlere tıklayacak ve ön yüklemeli iso diyeceksiniz
    -iso aktif olacak ona tıklayıp oluştur diyip dvd ye yazdıracaksınız

işlemler bu kadar...

2, işlemde sp1 i seçtikden sonra entegre yaparken pc reset atıyor neyi yanlış yapıyorum anlamadım gitti

• Sp1 yükledikten sonra office sahte yazılım uyarısı vermeye başladı bu sorunu nasıl çözeriz arkadaşlar...
  • Arkadaslar, ben entegre DVD yapip, format atarak tekrar basariyla kurdum. Canavar gibi oldu windows
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.