Şimdi Ara

ÇIKTI..Windows Vista SP 1 FINAL TÜRKÇE Standalone (KB936330) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
1
Favori
26.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @aress3382823 entegre ne durumda bana özel mesaj ile msnni yazarmısın ben sana pm atamadım bu entegre işini çözmem lazım?
  • arkadaşlar bugun update yaptım sp1 güncellemesi çıktı 534,8 mb boyutunda ama malesefki sınırlı kullanıcıyım ve şimdiden kota %82
  • Vlite ile entegre tamamlandı.. yaklaşık 1 saat 15 dk sürdü..

ÇIKTI..Windows Vista SP 1 FINAL TÜRKÇE Standalone (KB936330)

vlite ile entegre etmek isteyenlerhttp://www.vlite.net/download.html dan vlite i indirsinler

-vista dvd sini harddiskte oluşturdugunuz klasöre atın
    -vlite ı açın
    -ilk ekranda gözata tıklayın vista dosyalarını attıgınız klasörü gösterin
    -gelen ekranda dvd niz hangi vista ise ultimate home basic vs onu seçin
    -sonrasında görevlere tıklayın
    -gelen ekranda service pack splitstream e tik koyun
    -solda splitscream in aktif oldugu görülecektir ona tıklayın ve seç diyip indirdiginiz service pack i ordan gösterin
    -uzun bir süre sonra entegre tamamlanıcak ve sp1 entegre hazır olacak
    -dvd ye yazdırmak için bu sefer iso dosyası oluşturacaksanız bootlu olması için
    -bunun içinde gene görevlere tıklayacak ve ön yüklemeli iso diyeceksiniz
    -iso aktif olacak ona tıklayıp oluştur diyip dvd ye yazdıracaksınız

işlemler bu kadar...

• Arkadaşlar temiz formatın üzerine mi kuralım yoksa mevcut vistaya kursak sorun olur mu? Bir de format attık diyelim windows anahtarını etkinleştirmeden mi yoksa etkinleştirdikten sonra mı yukleyeyim sp1 i ???
  • @aress3382823

Bu entegre işlemini xp üzerindemi yaptın ve hangi vista sürümüne entegre ettin?
  • Benim de bir sorum olacak.Yükleyenler için.Yükleme işlemi sırasında herhangi bir program çalıştırdınız mı?.Yani bir sorun çıkar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bayugur

quote:

Orjinalden alıntı: bayugur

Microsoft tan alıntıdır:

Windows Vista SP1 Release Candidate için kaldırma bilgileri
    Windows Vista SP1'in son sürümünü yüklemeden önce, eski sürümlerini kaldırmalısınız. Bunu yapmak için şu adımları izleyin:
    1. Başlat Başlat düğmesi düğmesini tıklatın, Aramaya Başla kutusuna Programlar ve Özellikler yazın ve Programlar listesinde Programlar ve Özellikler'i tıklatın.

Yönetici parolası girmeniz veya onaylamanız istenirse, parolayı yazın veya Devam'ı tıklatın.
    2. Görevler bölmesinde, Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle'yi tıklatın.
    3. Microsoft Windows için Hizmet Paketi (KB936330) öğesini ve ardından Kaldır'ı tıklatın.

Yalnız bu bilgiler 64 bit lik sürüm için, yanlış olmasın.

Demek 32 bit tede oluyor.Aynen yaptım bu işlemi sorun kalmadı.Yükledim Sp1'i
    Tam 1 Saat Sürdü...

• quote:

Orjinalden alıntı: serkankylie

Benim de bir sorum olacak.Yükleyenler için.Yükleme işlemi sırasında herhangi bir program çalıştırdınız mı?.Yani bir sorun çıkar mı?

sadece ilk başta müzik dinliyodum sonra reset attı kendi güncelleştirmeleri bilgisayar açılmadan yüklüyor ya o şekilde devam etti ve sonra sp1 yüklendi dedi bitti yani sadece 15 dk bilgisayar açık kalıyor zaten o zamanda istediğini yapabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ravers

@aress3382823

Bu entegre işlemini xp üzerindemi yaptın ve hangi vista sürümüne entegre ettin?

vista üzerinden yaptım ama bu xp üzerinden olmayacağı demek değil vlite denen program yapıyor bunu..vista ultimate e entegre ettim.
  • Bunun deneme sürümünü kurmak 1 saat sürmüştü
    Bunu kurmak ne kadar sürecek acaba

Bu arada Vista bunu neden kendisi otomatik yuklemiyor ki?

İşyerinde Ben yemekte iken yüklese ne iyi olur hiç uğraşmadan

Ha bu arada otomatik guncelleme açık tabii
  • "Windows Vista herkesin bildiği gibi çok fazla kaynak kullanmaktadır. vLite isimli bu ücretsiz araç ile gereksiz uygulamaları kaldırarak Vista'yı daha hızlı çalışır kılabilirsiniz. vLite aynı zamanda boot edilebilir iso dosyası oluşturabilmekte ve iyileştirmeleri bu dosyaya kaydedebilmektedir.

vLite (Vista Lite) kayıt defterine zarar vermiyor sadece gereksiz componentleri kaldırabilmenize imkan tanıyor. vLite yalnızca Windows Vista üzerinde çalışıyor."

bak bu çoğu yerde yazıyor....
  • quote:

"Windows Vista herkesin bildiği gibi çok fazla kaynak kullanmaktadır. vLite isimli bu ücretsiz araç ile gereksiz uygulamaları kaldırarak Vista'yı daha hızlı çalışır kılabilirsiniz. vLite aynı zamanda boot edilebilir iso dosyası oluşturabilmekte ve iyileştirmeleri bu dosyaya kaydedebilmektedir.

vLite (Vista Lite) kayıt defterine zarar vermiyor sadece gereksiz componentleri kaldırabilmenize imkan tanıyor. vLite yalnızca Windows Vista üzerinde çalışıyor."

vlite sadece vista üzerinde çalışıyorsa, bu başlıkta da göreceğin gibi xp üzerinde yapan arkadaşlar nasıl yaptılar. bende xp ye vlite kurdum ve şu an yamayı indiriyorum. bitince ekleyeceğim, sorun olursa da paylaşırım.
  • buda vista nın sp1 final görüntüsü uzun süren bi işkence sonrasında nihayet bitdi RESİM AŞŞAĞIDA
    http://img364.imageshack.us/my.php?image=newpicture004aj1.png
  • Ya vistanın herşeyi güzel hoşta sp1 geldi nerde bu açılış boot ekranında vistanın amblemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.e.a.r -- 15 Nisan 2008; 23:22:59 >
  • biz daha indiremedik adamlar entegre işine bile girmiş
  • Arkadaşlar inidrip kurdum stabil çalişiyor biraz hızlanma var şu an sorun yok fakat aolkol programını çalıştıramadım sadece cod4 ü yüklücem ama alkol çalışmadı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunter87

quote:

"Windows Vista herkesin bildiği gibi çok fazla kaynak kullanmaktadır. vLite isimli bu ücretsiz araç ile gereksiz uygulamaları kaldırarak Vista'yı daha hızlı çalışır kılabilirsiniz. vLite aynı zamanda boot edilebilir iso dosyası oluşturabilmekte ve iyileştirmeleri bu dosyaya kaydedebilmektedir.

vlite sadece vista üzerinde çalışıyorsa, bu başlıkta da göreceğin gibi xp üzerinde yapan arkadaşlar nasıl yaptılar. bende xp ye vlite kurdum ve şu an yamayı indiriyorum. bitince ekleyeceğim, sorun olursa da paylaşırım.

Dostum sonucu bekliyorum merakla lütfen entegre edince burada paylaş kolay gelsin...

• şimdide vistayı entegre ediyorum format atdıkdan sonra tekrar tekrar uğraşmayalım dimi bu sp1 le
  • quote:

dostum önce sen verdiğim adrese girip offical foruma girsen daha kesin bilgiler alabilirsin..biz burda kafadan sallamıyoruz resimde koduk entegre ettik..dvd ye yazmadım daha o ayrı..

bu programın özellikleri senin burda yazdığın gibi şeylerle sınırlı değil nede benim yaptığım entegre etme özlelliğle..biraz araştırsan bu programın neler yaptığını azın açık kalır herhalde..

vlite programı vista işletim sistemi dosyaları için yazılmıştır..nlite ise yine xp işletim sistemi dosyaları için..vlite i xp de dediğim gibi denemedim ama denemesem de eminim ki xp de de vlite ile vistaya service pack i entegre edilir..olayın mantığını algılayamadın gibime geliyor..nese dediğim gibi gir sitesine bak bence emin olmak istiyorsan..

• Arkadaşlar Şu anda indirmeye başladım 100 -120 kb/s arasında çekiyorum 1-1.5 saat sonra inme işlemi biticektir
    >> Yüklerken Normal Program Gibi mi Yüklicez - Yoksa kurarken ek program gerekli mi ?
    >> Birde Benim vista orjinal Kurduktan sonra herhangi bir sorun oluşurmu ? Kaldırmak istesem hemen kalkar mı ?
    Biraz Fazla soru sordum Sanırım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.