Şimdi Ara

ÇIKTI..Windows Vista SP 1 FINAL TÜRKÇE Standalone (KB936330) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
1
Favori
26.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vorb

x64 indire bilieceğim başka bir yer yokmu arkadaşlar.Mübarek kağnı hızıyla iniyor.

480kb/sn ile indirdim 4096 internet kullanıcısıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c0nfine -- 15 Nisan 2008; 18:23:29 >
  • 120 k ile indiriyorum 1 saate bitecek
  • XP kullanıyorum ama indirelim bakalım, bir kenarda dursun.
  • hadi gözünüz aydın ama daha öncede dediğim gibi muazzam bir değişiklik beklemeyin..vista şimdi xp sp2'yle aynı oldu sp1'le ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: woswos72

hadi gözünüz aydın ama daha öncede dediğim gibi muazzam bir değişiklik beklemeyin..vista şimdi xp sp2'yle aynı oldu sp1'le ;)

+ dx 10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 15 Nisan 2008; 18:26:56 >
  • İşe bak opera kullanıyorum 40 kb ile indiriyor,İe explorerla 200kb hızında indirmeye başladı
  • xp sp3 tr ne zaman çıkar?
  • arkadaşlar sp1 indirenler gece vaktine kadar beklesinler derim ben.

çünkü arada bir kontrol ettiğimde sp1 için kurulum tutatrsızlıklarını gideren bir takım güncelşetirmeler ekleniyor ve eklenmeye devam ediyor. belli bir saatde genelde 12 civarı son halini alıyor.

Benim tavsiyem, windows update yapmaları. Var olan güncellemeleri o şekilde indirmeleri, daha sonra sp1 i kurmaları yönünde ....
  • 105 ile indiriyor 64lük olanını 2 buçuk saat sürecek herhalde hayırlı olsun...
  • Hadi bakalım artık vistaya geçeriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: vorb

İşe bak opera kullanıyorum 40 kb ile indiriyor,İe explorerla 200kb hızında indirmeye başladı

hepsi yalan . ben eski getright ile indiriyorum (tek parça halinde) 106.6 K/sec

acaba quake4demo yu internette oynarken 330 pingde (normal 90) kalmasinin sebebi bu mudur

quote:

Orjinalden alıntı: waterman

arkadaşlar sp1 indirenler gece vaktine kadar beklesinler derim ben.

çünkü arada bir kontrol ettiğimde sp1 için kurulum tutatrsızlıklarını gideren bir takım güncelşetirmeler ekleniyor ve eklenmeye devam ediyor. belli bir saatde genelde 12 civarı son halini alıyor.

Benim tavsiyem, windows update yapmaları. Var olan güncellemeleri o şekilde indirmeleri, daha sonra sp1 i kurmaları yönünde ....

sp1 wave 0 i hicbir update i yapmadan ing. vista32 ve 64 e yukledim sorunsuz calisiyor. Bahsettigin olay ilk beta sp1 lerde vardi (prerequest ......), artik yok. Yeni kurulmus bir vistaya rahatlikla kurabilirsin, zaten hic update olmayan vistalar yuklerken bagzi updatelerin onceden yuklu olmasi gerektigi icin sp1 paketinden cikan birkismi icin (sanirim) 2 yada 3 kere yeniden baslatma yapiyordu.

Kisaca bildigin SP paketi, indir kur kullan.

• doğru bu yönde haklsın Lancelot_Real bilgi için tşkler.
    hmn kurarım. daha sonra windowsupdate yaparım.. başka ilave o zaman da çıkar.

yönetci arkadaşlar ricam diğer açılan sp1 ile ilgili topiclerin kilitlenmeleri yönünde... halen sp1 bekleyen var diğer topiclerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterman -- 15 Nisan 2008; 18:45:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mak74

105 ile indiriyor 64lük olanını 2 buçuk saat sürecek herhalde hayırlı olsun...

bi saatten fazla kuması sürüyor bide..
  • quote:

Orjinalden alıntı: waterman

doğru bu yönde haklsın Lancelot_Real bilgi için tşkler.
    hmn kurarım. daha sonra windowsupdate yaparım.. başka ilave o zaman da çıkar.

yönetci arkadaşlar ricam diğer açılan sp1 ile ilgili topiclerin kilitlenmeleri yönünde... halen sp1 bekleyen var diğer topiclerde

bu vesile ile windows update leri kont. edeyim dedim.

hic update yapilmamis vista32 ye wave0 i yukledikten sonra update kontrolu yaptigimda 08.04.2008 updateleri cikti.
     ÇIKTI..Windows Vista SP 1 FINAL TÜRKÇE Standalone (KB936330)

halen mui paketler cikmamis (tabi tr olani bekliyorum), onlarda yakinda cikar umarim.

wave1 dede ayni denemeyi yapacagim, bu sp lerin cikmasinin en sevdigim yani, ciktiktan sonra biriktirdigim tum updateleri çöpe atmak wave0 ciktiktan hemen sonra kurdugumda liste bomboştu, bakalim wave1 de dil eklemeleri disinda son güncellemelerde olacak mi :>.

• güncelleştirmeleri denetle diyince bir şey çıkmıyor. herhalde indirip kendimiz kursak sorun olmaz?
    bir de "Sistem Güncelleştirme Hazırlık Aracı (KB947821) [Nisan 2008]" ilk önce bunu yüklemek mi lazım, 15 nisanda yayınlandığını gösteriyor.
  • window update ile güncelleştirmeleri güncellediğimde herhangi bir güncelleştirme görünmüyor. sistemim vista ultimate
  • 64lüğü indirirken 180 mbde iptal oldu masa üstünde setupu kaldı ama tıklayınca bişey olmuyor baştan indirmeye başladım off 25 dk boşa gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: fguner88

güncelleştirmeleri denetle diyince bir şey çıkmıyor. herhalde indirip kendimiz kursak sorun olmaz?
    bir de "Sistem Güncelleştirme Hazırlık Aracı (KB947821) [Nisan 2008]" ilk önce bunu yüklemek mi lazım, 15 nisanda yayınlandığını gösteriyor.

güncellemelerle ugrasma
    sistemine uygun olan paketi indirip kur, guncellestirmelere sonra bakarsin.

linkleri koyan sanyo ve cy_x arkadaslara bir daha tesekkurler.

Vista 32bit Sp1 Wave1 (TR destekli)
    http://download.microsoft.com/download/2/1/9/219163f5-fae5-4c2b-a607-872ff085f9e2/Windows6.0-KB936330-X86-wave1.exe

Vista 64bit Sp1 Wave1 (TR destekli)
    http://download.microsoft.com/download/a/9/4/a94c5d25-3195-43dc-8dbe-28e1a87e1b59/Windows6.0-KB936330-X64-wave1.exe

linkler düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 15 Nisan 2008; 19:18:04 >

• x64 , cd iso , dvd iso(çalışmıyor) , standart exe bu linkte
    ben cd isoyu 50yle çekiyorum
    http://www.microsoft.com/downloads/Browse.aspx?DisplayLang=en&nr=20&productId=8D7DD8D7-1CA6-4632-BAEF-E7C0750ED02E&sortCriteria=date
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

120 k ile indiriyorum 1 saate bitecek

indi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.