Şimdi Ara

ÇIKTI..Windows Vista SP 1 FINAL TÜRKÇE Standalone (KB936330) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
1
Favori
26.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lancelot_Real

quote:

Orjinalden alıntı: fguner88

güncelleştirmeleri denetle diyince bir şey çıkmıyor. herhalde indirip kendimiz kursak sorun olmaz?
    bir de "Sistem Güncelleştirme Hazırlık Aracı (KB947821) [Nisan 2008]" ilk önce bunu yüklemek mi lazım, 15 nisanda yayınlandığını gösteriyor.

güncellemelerle ugrasma
    sistemine uygun olan paketi indirip kur, guncellestirmelere sonra bakarsin.

linkleri koyan sanyo ve cy_x arkadaslara bir daha tesekkurler.

Vista 32bit Sp1 Wave1 (TR destekli)
    http://download.microsoft.com/download/2/1/9/219163f5-fae5-4c2b-a607-872ff085f9e2/Windows6.0-KB936330-X86-wave1.exe

Vista 64bit Sp1 Wave1 (TR destekli)
    http://download.microsoft.com/download/a/9/4/a94c5d25-3195-43dc-8dbe-28e1a87e1b59/Windows6.0-KB936330-X64-wave1.exe

linkler düzeltildi.

sağol indircem şimdi
    sisteme kuran var mı gerçi daha erken ama olsun

• Yaw bunu nasıl entegre ederiz nlite ile.Vista klasörünü tanımıyor bir türlü
  • bende sp1 dün indirdim bi siteden oda sp1 ama içim rahat etmedi şuanda %73te indiriyorum bakalım neler olacak
  • nlite ile XP ye koyabiliyorsun. VISTA için VLITE kullanman lazım... Googlede arat bulursun...
  • Vista , öncekine göre daha stabil calisiyor, pencere gecis , dosya kopyalama daha hizli. Ilk gozume carpanlar bunlar.
  • Xpden vistaya geçiş vakti geldimi ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

Vista , öncekine göre daha stabil calisiyor, pencere gecis , dosya kopyalama daha hizli. Ilk gozume carpanlar bunlar.

aynen katılıyorum...

uzun sürdü ama sonunda yüklendi...

ÇIKTI..Windows Vista SP 1 FINAL TÜRKÇE Standalone (KB936330)

• Arkadaşlar ben daha önce bu final olmayan Sp1 yüklemiştim.Şimdi bunu yüklemeye çalıştığımda sp1 zaten yüklü diyor :S

Eski yüklediğim (final sürümü olmayanı" nasıl kaldırcam pcden ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmRSrL

Arkadaşlar ben daha önce bu final olmayan Sp1 yüklemiştim.Şimdi bunu yüklemeye çalıştığımda sp1 zaten yüklü diyor :S

program ekle/kaldır da görünmüyor mu??
  • iki gündür microsoftun önünde bekliyoruz sp1 çıkacak diye, o kadar geyik döndürdük.
    Geldin haberi buraya patlattın kardeş.
    Önce bizim konuya yazsan olmazmıydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kızıl Baron

quote:

Orjinalden alıntı: EmRSrL

Arkadaşlar ben daha önce bu final olmayan Sp1 yüklemiştim.Şimdi bunu yüklemeye çalıştığımda sp1 zaten yüklü diyor :S

program ekle/kaldır da görünmüyor mu??

Hayır Ekle Kaldırda Sp1 Le İlgili Hiç Bişey Yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRSrL -- 15 Nisan 2008; 20:52:00 >

• Microsoft tan alıntıdır:

Windows Vista SP1 Release Candidate için kaldırma bilgileri
    Windows Vista SP1'in son sürümünü yüklemeden önce, eski sürümlerini kaldırmalısınız. Bunu yapmak için şu adımları izleyin:
    1. Başlat Başlat düğmesi düğmesini tıklatın, Aramaya Başla kutusuna Programlar ve Özellikler yazın ve Programlar listesinde Programlar ve Özellikler'i tıklatın.

Yönetici parolası girmeniz veya onaylamanız istenirse, parolayı yazın veya Devam'ı tıklatın.
    2. Görevler bölmesinde, Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle'yi tıklatın.
    3. Microsoft Windows için Hizmet Paketi (KB936330) öğesini ve ardından Kaldır'ı tıklatın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bayugur

Microsoft tan alıntıdır:

Windows Vista SP1'in son sürümünü yüklemeden önce, eski sürümlerini kaldırmalısınız. Bunu yapmak için şu adımları izleyin:
    1. Başlat Başlat düğmesi düğmesini tıklatın, Aramaya Başla kutusuna Programlar ve Özellikler yazın ve Programlar listesinde Programlar ve Özellikler'i tıklatın.

Yönetici parolası girmeniz veya onaylamanız istenirse, parolayı yazın veya Devam'ı tıklatın.
    3. Microsoft Windows için Hizmet Paketi (KB936330) öğesini ve ardından Kaldır'ı tıklatın.

İşlemi gerçekleştiriyorum işallh sorun çözülür...

Tşkler Bu Arada...

• Vlite la entegre olayına girdim.60ile 90 dakkika sürebilir diyor ne ayaksa
  • evet, bende toplam yüklenme süresi neredeyse 1 saate yakin sürdü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bayugur

Microsoft tan alıntıdır:

Yalnız bu bilgiler 64 bit lik sürüm için, yanlış olmasın.

• quote:

Orjinalden alıntı: aress3382823

Vlite la entegre olayına girdim.60ile 90 dakkika sürebilir diyor ne ayaksa

Dostum vlite ile entegre etmek için vista üzerindemi bu işi yapmak gerek yoksa xp üzerinde olurmu?
    Arkadaşlar bu entegre işini toplanıp çözelim hepimize lazım lütfen herkes bilgisini paylaşsın bu hepimize lazım entegreli dvd den kurmak daha sağlıklı entegre edip öyle kuralım arkadaşlar hadi bilgisi olan arkadaşlar nasıl entegre edeceğiz toplanalım bi açıklama hazırlayalım el ele verelim...
  • xp üzerinden de olur vlite kurcaksın görevlerden slipstream seçiceksin..bu arada halen entegre dewam ediyor
  • Arkadaşlar Bende Vista Kullanıcısıyım Bu Sp1 Olayını Anlamş Değilim , Tam olarak ne işe yarıyor tema mı ? Sistemi Daha iyi halemi getiriyor ?
    İndirip Kurarsam Sistem'de kurulu olan programlar - kendi kişisel dosyalarım ( mp3 - resim vb. ) Dosyalar Silinir mi ?
    Yardım ederseniz sevinirim !
    Tşk'ler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoRkEm24

Arkadaşlar Bende Vista Kullanıcısıyım Bu Sp1 Olayını Anlamş Değilim , Tam olarak ne işe yarıyor tema mı ? Sistemi Daha iyi halemi getiriyor ?
    İndirip Kurarsam Sistem'de kurulu olan programlar - kendi kişisel dosyalarım ( mp3 - resim vb. ) Dosyalar Silinir mi ?
    Yardım ederseniz sevinirim !
    Tşk'ler.

vistaya performas katıyor arkadaşım bahsettiğin gibi şeyler yok...sistemin güncellemesi yani..korkma
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.