Şimdi Ara

ÇIKTI..Windows Vista SP 1 FINAL TÜRKÇE Standalone (KB936330) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
1
Favori
26.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum yöneticisi arkadaşlar. Bu konuyu tek bir başlıkta toplayabilirmiyiz.
  • ben vistaya sp1 i entegre ettim 5.04 gb oldu neden oldu nasıl oldu bu anlamadım nasıl anlatıldıysa o şekilde yaptım
  • Yaw benimki 2.2gb oldu. Yoksa eklemedimi acep?
  • Hemen kuralım
    Teşekkürler arkadaşlar
  • vistanını boyutu içindeki sistemlere göre değişiklik gösterebilir, sadece setupları 3,75gb olan vista mevcut.
  • kurdum şimdi ses kartım adam gibi çalışmıyor. x fi extreme music var en güncel driverları kurdum ama ses boğuk boğuk anlaşılmaz şekilde geliyor 3 kere kaldırıp baştan kurdum ama çare olmadı . şimdi son çare format atıp bunu kurduktan sonra sp1 yüklicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

kurdum şimdi ses kartım adam gibi çalışmıyor. x fi extreme music var en güncel driverları kurdum ama ses boğuk boğuk anlaşılmaz şekilde geliyor 3 kere kaldırıp baştan kurdum ama çare olmadı . şimdi son çare format atıp bunu kurduktan sonra sp1 yüklicem

creative ses kartlarının hemen hemen hepsi vista da sorunlu zaten, driver desteği paralı.
  • Beyler Bende Sp1'i Yükledim Şu anda herhangi bir farklılık yok olursa izlenimlerimi yazıcam.
    Saygılar..
  • quote:

Sistem Güncelleştirme Hazırlık Aracı (KB947821) [Nisan 2008]

Bu ayağı SP1 yüklemeden önce mi sonra mı kuracağız?
  • arkadaşlar bendeki vista cd si kurarken hangi sürümü kurmak istediğimi soruyor
    yanii vistanın bütün versiyonları mevcut acaba vlite ile entegrasyon islemini yaptığım zaman bir problem çıkarırmı?
  • arkadaşlar ben sadece Home Premium yüklemek istiyorum örneğin ve dvd değilde cd de olmasını istiyorum sadece bir işletim sistemi nasıl olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: February 29th

quote:

Sistem Güncelleştirme Hazırlık Aracı (KB947821) [Nisan 2008]

Bu ayağı SP1 yüklemeden önce mi sonra mı kuracağız?

Bu yama SP1 yükledikten sonra calismiyor. Bende calismadi, tam olarak ne ise yariyor acaba.
  • chip dergisinin sitesinde vlite ile sp1 entegresi için çok değişik bi yol anlatmış...değğişik bişeylerde yukluyormuşuz vlite nin yanında...
    sdece vlite ile olsa ya da sadece vlite ile stabil bir eentegre olsa chip te direkt olarak oyle yapın derdi ama oyle demiyo neden acaba :S
  • hiç gerek yok vista da update e gelip güncellemeleri denetle deip bekleyin parçalı olarak 121,5 MB den bşlamalı 900MB indiriyor aralıklı ve bilgsayarımda SİSTEM menüsünde SP1 görünüyor açılış hızı gayet iyi Şimdilik sorun YOK :D bence download ile entegre yapmayın bırakın VİSTA kendini güncellesin halletsin siz kahve koyun film izleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: musamope

chip dergisinin sitesinde vlite ile sp1 entegresi için çok değişik bi yol anlatmış...değğişik bişeylerde yukluyormuşuz vlite nin yanında...
    sdece vlite ile olsa ya da sadece vlite ile stabil bir eentegre olsa chip te direkt olarak oyle yapın derdi ama oyle demiyo neden acaba :S

Dostum o makaleyi bende okudum vlite ile onun bahsettiği aik yüklemesinin uzaktan yakından alakası yok zıçmış tabiri caizse tabi yabancı sitelerden çeviri yaparlarsa olacağı bu chip orjinal yabancı biliyorsun bunlar onlardan arta kalanları toparlayıp dergi yaptık havasında millete kakalamaya çalışıyorlar çok komik bir şey cahilliğin daniskası vlite ile o manuel komut satırını nasıl bir araya getirmişler bunları uzaya yollamalı bidaha gelmemek üzere

• @ravers
    aydınlatıcı bilgilerin için çok teşekkürler
    çok yardımcı olacak bizlere
  • kendimiz yapmak yerine beklesekte microsoft kendisi yapsa bizde r.apidden indirsek daha iyi olmaz mı..

microsoft ne zaman sp1 li vista satışına başlar bilgisi olan var mı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasankeyf

kendimiz yapmak yerine beklesekte microsoft kendisi yapsa bizde r.apidden indirsek daha iyi olmaz mı..

microsoft ne zaman sp1 li vista satışına başlar bilgisi olan var mı...

SP1 li dvd satışımı gelde gülme tr sp1 i bile görene kadar göbeğimizi çatlattı ayrıca kıllık olsun diye resmi açıklama yaptı sp1 vistaya entegre edilemeyecek diye bakınız ;

"Heyecanla beklenen Vista Service Pack 1 artık resmi olarak indirilmeye sunuldu.
    Fakat bu yamayı kurulum DVD'sine dahil etmek isteyenler Microsoft'tan olumsuz bir cevap alıyor: Microsoft'a göre SP1'i kurulum DVD'sine entegre etmek mümkün değil."

Neyseki vliteyi yazanlar imdadımıza yetişti....

• arkadaşlar sp1 i direk mi yüklemek daha iyi yoksa otomatik güncelleştirmeyi kullanarak mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oCa

arkadaşlar sp1 i direk mi yüklemek daha iyi yoksa otomatik güncelleştirmeyi kullanarak mı?

daha sonradan vista dvdsine entegre yapacaksan direk yükle.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.