Şimdi Ara

ÇIKTI..Windows Vista SP 1 FINAL TÜRKÇE Standalone (KB936330) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
1
Favori
26.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lancelot_Real

quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

Hasankeyf,SLWeeR ve Nihat pm'lerinizi aldım arkadaşlar deniyorum hemen

nihat1551 arkadaşımın verdiği ilaç işe yaradı sadece, önce ona sonra ilgilenen tüm arkadaşlara tşkler...

Vista64 de deneyeniniz varmi, nihat1551 in resminide gosterdigi vista64 de yaramadi.
    Vista Loader 2.2.0 Oem Bios Crack Emulator.rar denedim o da vista64 de yemedi
    Vst.X-Free.AO_2.1.2.1.2.exe nun zaten yemiyecegini dusundum yine vista64 de yemedi
    bi de eski zaman bombasi vardi, elimde patladi.....

Vista64 de kullandiginiz calisan bisi varsa simdiden tesekkurler.

bir daha dene pm

• nihat1551

yardimlarin icin sagol, ise yaramadi lakin olsun, ilgilenmen yeter. Merat ettim acaba sana tesekkur eden site yoneticiside ceza aldi mi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoRkEm24

quote:

Orjinalden alıntı: taz333

VISTA SP1 32 BIT İÇİN OLAN YAMA :

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=d22af4e2-1aaf-4672-8951-4b7920f982e9&DisplayLang=tr

S.Pack 1 i kurdum fakat bunu kuramıyorum sistem uyqun deqil diyor?

Aynı Sorun Bende de Var.. Ne Yapmamız Gerek Acaba ?

Bu arada arkadaşlar yazmayı unuttuğum birşey var SP1'i Kurduktan sonra '' Caps Lock '' Tuşuna bastığımda Küçük '' Caps Lock '' Tuşunu kapadığımda ise Büyük yazıyordu , Reset attıktan sonra Sorun Düzeldi..
    Böyle bir sorunla Karşılaşanınız var mı ?

evet arkadaşlar bu önemli bir sorun bence.şimdi biz ubdate yapamıcazmı?.sp1 i windows ubdate(güncelleme bölümünden) 80 mb bişi yüklendi ve sp1 oldu.fakat biz şimdi nasıl sp1 i güncelleştireceğiz....
    bunu kurmaya çalışıyorum sisteminiz için uyumlu değil diyor.:S

• quote:

Orjinalden alıntı: woswos72

arkdaşlar bazıları diyor sp1 yüklememe rağmen benim office'te sorun çıkmadı...bu office'in sp'le alakası yok..kendisi direk başlı başın abir güncelleme..yani sp 1 kurun kurmayın "office orjinal ürün avantajı bildirimleri-kb949810-tr" windows update'te çıkacak!!buna dikkat edip kurmamanız lazım..üstüne gelip sağa tıklayıp güncelleştirmeyi gizle derseniz bidaha çıkmazda kurmazda ;)

Burada bahsettiğiniz şeyi geç okumuş biri olarak bir çözüm yolu var mıdır acaba?
  • arkadaşlar ben normal güncelleştirmeden kurmaya çalıştım,sürekli güncellemeleri yüklediğim için 65 mb bi şey tuttu,ancak restart attıktan sonra sp1 didnt install diye bi uyarı alıyorumki,kurulamadığını gösteriyo ve tekrar kendiliğinden eski halini yüklüyo,3 kere denedim hep aynı şey.
    böyle bi sorunla benden başka karşılaşan varmı merak ettim???
  • sonunda kurudm : ama bişi danışacağım size; kurduktan sora c: dizini içinde prefLogs ve 5dabe266b24b5964a662f23073c7 isimli iki klasör oluştu bu kasörleri silsem sisteme herhangi bir zararı olurmu?
  • Bende aynı şekilde güncellemeleri genelde yaptığım için 66 MB gibi bir büyüklükte idi ve çok sürmedi SP1 yüklemesi. Sistemden de baktığım kadarıyla SP1 yüklenmiş herhangi bir hata yada mesaj henüz almadım.

quote:

Orjinalden alıntı: gio

arkadaşlar ben normal güncelleştirmeden kurmaya çalıştım,sürekli güncellemeleri yüklediğim için 65 mb bi şey tuttu,ancak restart attıktan sonra sp1 didnt install diye bi uyarı alıyorumki,kurulamadığını gösteriyo ve tekrar kendiliğinden eski halini yüklüyo,3 kere denedim hep aynı şey.
    böyle bi sorunla benden başka karşılaşan varmı merak ettim???

• quote:

Orjinalden alıntı: karaf

quote:

arkdaşlar bazıları diyor sp1 yüklememe rağmen benim office'te sorun çıkmadı...bu office'in sp'le alakası yok..kendisi direk başlı başın abir güncelleme..yani sp 1 kurun kurmayın "office orjinal ürün avantajı bildirimleri-kb949810-tr" windows update'te çıkacak!!buna dikkat edip kurmamanız lazım..üstüne gelip sağa tıklayıp güncelleştirmeyi gizle derseniz bidaha çıkmazda kurmazda ;)

Burada bahsettiğiniz şeyi geç okumuş biri olarak bir çözüm yolu var mıdır acaba?

karaf :woswos72 Dediklerini Yapabilirsin , Sp1 ile alakası yok kesinlikle - Office için ayrı bir güncelleştirme var şu anda bende de güncelleştirme gözüküyor isteğe bağlı , ama yüklemiyorum key vb. gibi hata almak istemiyorum.
    Orjinal Key'in yoksa Yüklememeni Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGGA -- 18 Nisan 2008; 11:02:45 >

• burakkcbyk ve Taz333 Bu Sorun Sadece Bizde Var Sanırım , Siz Herhangi Bir Çözüm Yolu Buldunuz mu Acaba ?
    Ben Normal Güncelleştirme Yapabiliyorum ama VISTA SP1 32 BIT İÇİN OLAN YAMA'yı Yükleyemeiyorum.
  • quote:

burakkcbyk ve Taz333 Bu Sorun Sadece Bizde Var Sanırım , Siz Herhangi Bir Çözüm Yolu Buldunuz mu Acaba ?
    Ben Normal Güncelleştirme Yapabiliyorum ama VISTA SP1 32 BIT İÇİN OLAN YAMA'yı Yükleyemeiyorum.

bana sp1 i yükledikten sonrada hiç bir güncelleştirme gelmedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

burakkcbyk ve Taz333 Bu Sorun Sadece Bizde Var Sanırım , Siz Herhangi Bir Çözüm Yolu Buldunuz mu Acaba ?

Bana 2 veya 3 tane Geldi Hatta Şu anda Office Güncelleştirmesi ve bir tane de ayrı güncelleştirme var..
  • quote:

quote:

quote:

Bana 2 veya 3 tane Geldi Hatta Şu anda Office Güncelleştirmesi ve bir tane de ayrı güncelleştirme var..

bana onlarda gelmedi...peki bir fark varmıs senfce ben hiç göremedim.hatta açıışta programların gelmesi bile yavaşladı

• Arkadaşlar sorumu tekrarlıyorum; sp1i kurduktan sora c: dizini içinde prefLogs ve 5dabe266b24b5964a662f23073c7 isimli iki klasör oluştu bu kasörleri silsem sisteme herhangi bir zararı olurmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oCa

Arkadaşlar sorumu tekrarlıyorum; sp1i kurduktan sora c: dizini içinde prefLogs ve 5dabe266b24b5964a662f23073c7 isimli iki klasör oluştu bu kasörleri silsem sisteme herhangi bir zararı olurmu?

bişi olcağını sanmıyorum.çünkü oraya kaydolanlar genelde kayıt dosyası/klasörü sen silersin o tekrar gelir çünkü.
    o bakımdan sağ tıkla özelliklerden o 2 klasörü gizli yap görünmesinler.
  • quote:

Arkadaşlar sorumu tekrarlıyorum; sp1i kurduktan sora c: dizini içinde prefLogs ve 5dabe266b24b5964a662f23073c7 isimli iki klasör oluştu bu kasörleri silsem sisteme herhangi bir zararı olurmu?

perflogs u sil, ben sildim hiç bişey olmadı, öteki de büyük ihtimalle vistanın üzerine kurmuşsun sp1, yani direk cd den kurmamışsın, o da yamayı oraya açmış ve böyle bir isim vermiş, sil gitsin.
  • quote:

quote:

bişi olcağını sanmıyorum.çünkü oraya kaydolanlar genelde kayıt dosyası/klasörü sen silersin o tekrar gelir çünkü.
    o bakımdan sağ tıkla özelliklerden o 2 klasörü gizli yap görünmesinler.

hmmm. ama dosyanın biri 543mb diğer 33mb sp1 de 544 mb.tı ondan tırsıyom biraz...

• Ben mesajı okumadan önce bu tuzağa düşmüştüm zaten. Dolayısıyla şimdi kaldırılmıyor.
    Araştırmaya devam...

quote:

quote:

quote:

karaf :woswos72 Dediklerini Yapabilirsin , Sp1 ile alakası yok kesinlikle - Office için ayrı bir güncelleştirme var şu anda bende de güncelleştirme gözüküyor isteğe bağlı , ama yüklemiyorum key vb. gibi hata almak istemiyorum.
    Orjinal Key'in yoksa Yüklememeni Tavsiye ederim.

• Şu anda Pek bir fark yok biraz hızlandı sanmıştım ama hayır Hiç bir hızlanma yok , sadece bende oyun performansı 3.6'tan 4.0' a Çıktı..

quote:

burakkcbyk

bana onlarda gelmedi...peki bir fark varmıs senfce ben hiç göremedim.hatta açıışta programların gelmesi bile yavaşladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGGA -- 18 Nisan 2008; 14:04:03 >
  • Herhangi Bir Çözüm Bulursam Burdan Veya Pm'den Haber Veririm

quote:

Ben mesajı okumadan önce bu tuzağa düşmüştüm zaten. Dolayısıyla şimdi kaldırılmıyor.
    Araştırmaya devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGGA -- 18 Nisan 2008; 14:05:16 >
  • Teşekkürler ilgin için bende bulursam burada yazarım.
    Ayrıca benim deneyim puanlarında hiçbir artış olmadı.
    Sanırım ben güncellemelerin zaten büyük kısmını yapmışım parça parça...

quote:

Herhangi Bir Çözüm Bulursam Burdan Veya Pm'den Haber Veririm

quote:

Ben mesajı okumadan önce bu tuzağa düşmüştüm zaten. Dolayısıyla şimdi kaldırılmıyor.
    Araştırmaya devam...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.