Şimdi Ara

ÇIKTI..Windows Vista SP 1 FINAL TÜRKÇE Standalone (KB936330) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
1
Favori
26.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Orjinalden alıntı: oCa

Arkadaşlar sorumu tekrarlıyorum; sp1i kurduktan sora c: dizini içinde prefLogs ve 5dabe266b24b5964a662f23073c7 isimli iki klasör oluştu bu kasörleri silsem sisteme herhangi bir zararı olurmu?

bişi olcağını sanmıyorum.çünkü oraya kaydolanlar genelde kayıt dosyası/klasörü sen silersin o tekrar gelir çünkü.
    o bakımdan sağ tıkla özelliklerden o 2 klasörü gizli yap görünmesinler.

oca, burakkcbyk in dedigi gibi sil. güncellemelerden sonra gecici yaratilan klasorlerin kalmasi diger windowslardada nadiren olan bisi.

daha da garantili olsun diyorsan, C:\1Silinecek diye bir klasor acip o klasorleri bunun icini taşı. Bir süre Windows kullanip bir zeval olmadigina emin olunca silersin.

• Rica Ederim
    Parça Parça Yaptıysan Bir fark görmen zor Olur Birkerede Yükleseydin daha net ve daha iyi anlayabilirdin Aradaki Farkları Pek Bir Farkta Yok Aslında (Benim Düşüncem) , Eğer Kotalı Değilsen Full Olarak İndirip Yükleyip Birde öyle deniyebilirsin.. Tabi Karar Senin.

quote:

Orjinalden alıntı: karaf

Teşekkürler ilgin için bende bulursam burada yazarım.
    Ayrıca benim deneyim puanlarında hiçbir artış olmadı.
    Sanırım ben güncellemelerin zaten büyük kısmını yapmışım parça parça...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGGA -- 18 Nisan 2008; 15:19:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gio

arkadaşlar ben normal güncelleştirmeden kurmaya çalıştım,sürekli güncellemeleri yüklediğim için 65 mb bi şey tuttu,ancak restart attıktan sonra sp1 didnt install diye bi uyarı alıyorumki,kurulamadığını gösteriyo ve tekrar kendiliğinden eski halini yüklüyo,3 kere denedim hep aynı şey.
    böyle bi sorunla benden başka karşılaşan varmı merak ettim???

allah allah,benden başka böyle bi sorunu olan yok herhalde
  • Arkadaşlar selam bir kaç sorum olucak öncelikle lisanslı vista home preminium kullanıcısıyım. X86 mı yoksa X64 mü yüklemem gerekiyor.

ve yükleme yaparken Vlite programını kullanmam gerekiyor mu lisansla ilgili bir sorun yaşarmıyım acil cewaplarsanız sevinirim
  • kardes senın lisanslı vista home preminium un X86 (32) ıse X86 .X64(64) ıse onu kuracaksın lısansla ılgılı bır sorun yasamazsın.vlıte ye sadece eger katılımsız vısta veya vısta dvdsıne sp1 ı entegre edeceksen ıhtıyacın var.onun dısında guncellemeylede sp1 yukleyebılırsın.kolay gelsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihty -- 19 Nisan 2008; 11:25:11 >
  • yükledim bende hız olarak şu anda birazdaha hızlı gibi sanki

ÇIKTI..Windows Vista SP 1 FINAL TÜRKÇE Standalone (KB936330)
  • quote:

Orjinalden alıntı: vincent mancini

yükledim bende hız olarak şu anda birazdaha hızlı gibi sanki

vistada 8 varmı?? en son 5.9 degilmiydi

• Ayrıca üstteki SS'te gördüm de, bende ingilizce 64bit ultimate kurulu , onu Türkçe yapabiliyor muyum şu anda ?? Diğer bazı konular altında daha çıkmadı vs. yazıyordu ama birde burdan sorayım dedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Jolly Joker

quote:

Orjinalden alıntı: GoRkEm24

Arkadaşlar Bende Vista Kullanıcısıyım Bu Sp1 Olayını Anlamş Değilim , Tam olarak ne işe yarıyor tema mı ? Sistemi Daha iyi halemi getiriyor ?
    İndirip Kurarsam Sistem'de kurulu olan programlar - kendi kişisel dosyalarım ( mp3 - resim vb. ) Dosyalar Silinir mi ?
    Yardım ederseniz sevinirim !
    Tşk'ler.

vistaya performas katıyor arkadaşım bahsettiğin gibi şeyler yok...sistemin güncellemesi yani..korkma

Performans derken pcnin hızlanması gibi fazladan performans mı yoksa herhangi bir şeyde oluşabilecek sorunları engelleme vb. bir şey mi

• quote:

Orjinalden alıntı: MAS207

quote:

intelin istanbuldaki fuarında 8 den fazlasınıda görmüştüm dostum

benimki server makina bide ondan oalbilir

• quote:

Orjinalden alıntı: Rls

Ayrıca üstteki SS'te gördüm de, bende ingilizce 64bit ultimate kurulu , onu Türkçe yapabiliyor muyum şu anda ?? Diğer bazı konular altında daha çıkmadı vs. yazıyordu ama birde burdan sorayım dedim.

ben direk kurulmda 64 bit türkce oalrak kurdum ama güncellemelerde türkce paket gelmiş olması lazım ordan yapablirsin ama stabiize çalısrmı bilemem
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Rls

Ayrıca üstteki SS'te gördüm de, bende ingilizce 64bit ultimate kurulu , onu Türkçe yapabiliyor muyum şu anda ?? Diğer bazı konular altında daha çıkmadı vs. yazıyordu ama birde burdan sorayım dedim.

ben direk kurulmda 64 bit türkce oalrak kurdum ama güncellemelerde türkce paket gelmiş olması lazım ordan yapablirsin ama stabiize çalısrmı bilemem

Teşekkürler, çokta önemli değil de merak ettim

• arkadaşlar ben güncelleiştirme hazırlık aracını yüklemeye çalıştığımda. güncelleme sisteminiz için geçerli değil...
  • yaw ben bunu 4-5 ay önce indirmiştim oda tam sürüm herhalde sistem özelleklerine baktım sp1 yazıyo buradaki linkten bi daha indirdim windows kabul etmiyor ben yabancı bi siteden indirmiştim durumu çözemedim :) yanlız şimdi baktım service pack 1 668v. yazıyor anlamı nedir bilmiyorum bilen varsa yazzın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrcskn -- 19 Nisan 2008; 20:06:22 >
  • quote:

quote:

quote:

yada puanla oynamış olabilirsin neden sakladınki işlemci ve rami

• quote:

quote:

quote:

quote:

Registry ayarlarından değer yukseltilebiliyor...

siz ne yazarsanız o görünüyor...

bi zamanlar 10 yapmıştım bende ama unuttum şimdi nereden yapıldığını...

• arkadaşlar selam...
    yeni bir sorunla karşı karşıyayız...

dizüstümde orjinal vista home premium yüklü..

sizin verdiğiniz linkten uygun sp1 .i yükledim hiç sorun çıkmadı. hiç müdahale etmedim, sorunsuz kuruldu. FAKAT şimdi bilgisayarımdan ses çıkmıyor denetim masasından ve aygıt yöneticisinden kontrol ettim, hiç sorun yok! .reset de attım ama sonuç alamadım

çözüm önerisi olan var mı?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefen -- 19 Nisan 2008; 23:24:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: c0nfine

quote:

quote:

quote:

dostum makine server demiştim şahsıma ait olsa bişeyini saklamam yani

registry ayarlarından oynadığıda doru kişisel bilgisayarımınkiyle oynuyorum zaten
    ama host bilgisayarı yani 2 işlemci soketli

•  ÇIKTI..Windows Vista SP 1 FINAL TÜRKÇE Standalone (KB936330)

5 den yukarsına inanmayan arkadsalara ekran kartım biraz daha iyi olsa 9 u gösterecektim
    malumserverda da ekran kartı lazım olmaz
  • vista ultimate 64 bit yüklü arkadaşlar sistemimde sp1ide yükledim.sistemim e6300 işlemci 2 gb ddr2 ram.bilgisayarı açınca acayip bi kasıntı oluyo bilgisayar hdd resmen böüğürüyo desem yeridir.ama belli bi süre sonra tamamen sessizleşiyor.kaspersky yüklü acaba start up scanden dolayımı böle yapıyo yoksa ramim mi yetmiyo stabil çalışmaya.şu anda neredeyse hiç bi işlem yapmadan 800 mb ram götürüyor sistem geriye yaklaşık 1-1.2 gb ram kalıyo.ne dersiniz arkadaşlar başlangıçtaki bu kasılmanın sebebi ne olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero cool -- 20 Nisan 2008; 10:27:35 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.