Şimdi Ara

ÇIKTI..Windows Vista SP 1 FINAL TÜRKÇE Standalone (KB936330) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
1
Favori
26.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mefen

arkadaşlar selam...
    yeni bir sorunla karşı karşıyayız...

dizüstümde orjinal vista home premium yüklü..

sizin verdiğiniz linkten uygun sp1 .i yükledim hiç sorun çıkmadı. hiç müdahale etmedim, sorunsuz kuruldu. FAKAT şimdi bilgisayarımdan ses çıkmıyor denetim masasından ve aygıt yöneticisinden kontrol ettim, hiç sorun yok! .reset de attım ama sonuç alamadım

çözüm önerisi olan var mı?

teşekkürler

aynı sorun bende de oldu. dizüstü bilgisayrımda orijinal vista home premium 32 bt yüklü..ama laptota müzik dinlemek istediğimde, ses aygıtı yok diyor.. sağ aşağıdaki ses ikonu da gitti.. üztüne geldiğimide, kayıtlı ses aygıtı yok diyor.. bi yardım lütfen..

• 32bit service pack kurulumu tam bitecekken şu hata mesajını veriyor 0x8007000D
    çözümü bir türlü bulamadım :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

quote:

@sarppy
    arkadaşım office 2003/2007 nin ServicePack1 ile alakası yok...Bunların hata vermesinin windows ubdateye sp1 yükledikten sonra gelen office orijinal ürün avantajları bildirimi adında kodunu unuttum...bir güncelleştirme gelecek ve sizde bunu yüklemiyeceksiniz(gizleyiniz)

Bahsettiğin KB949810 olabilir mi acaba?

onu bilemicem gizlemiştim onu sp1 yükseltince kaybolmuş oradan...ama dediğim adda bir update görürsen hemen iptal et ve gizle...

Ya ben SP1'i Vİsta DVD sine entegre ettim. Diyelim bu DVD den sistem kurdum. Sonra Office 2007 kurdum.
    Bu "office orjinal ürün avantajları bildirimi" zımbırtısı otomatikman SP1 entegreli DVD den kurulmuş olacak. Bunun çözümü ne? Program ekle kaldırda falan SP1 ile yüklenen tüm güncellemeler tek tek görünür mü ki burdan falan kaldıralım. Bilmem derdimi anlatabildim mi?

• arkadaslar office2007de ortaya çıkan sorunla karsılaşmamak için system32 klasöründe(tam aklımda kalmadı) yanlış hatırlamıyorsam wpa yada wga diye arama yapın. saatin yanında çıkan ikonun aynısı bunu shift+delete yaparak silin. silinmezse görev yöneticisinden önce görevini sonlandırın sonra silin. bir daha ki güncellemelerde de yüklemeyin kolay gelsin.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalexpress -- 21 Nisan 2008; 17:10:04 >
  • Ben Şunu Soracaktım Sp1 Tek İndirip Kursal İnternentten Öbür Güncellerştirmeyelr Gerek Yok Deme
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedkorn

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

quote:

@sarppy
    arkadaşım office 2003/2007 nin ServicePack1 ile alakası yok...Bunların hata vermesinin windows ubdateye sp1 yükledikten sonra gelen office orijinal ürün avantajları bildirimi adında kodunu unuttum...bir güncelleştirme gelecek ve sizde bunu yüklemiyeceksiniz(gizleyiniz)

Bahsettiğin KB949810 olabilir mi acaba?

onu bilemicem gizlemiştim onu sp1 yükseltince kaybolmuş oradan...ama dediğim adda bir update görürsen hemen iptal et ve gizle...

Ya ben SP1'i Vİsta DVD sine entegre ettim. Diyelim bu DVD den sistem kurdum. Sonra Office 2007 kurdum.
    Bu "office orjinal ürün avantajları bildirimi" zımbırtısı otomatikman SP1 entegreli DVD den kurulmuş olacak. Bunun çözümü ne? Program ekle kaldırda falan SP1 ile yüklenen tüm güncellemeler tek tek görünür mü ki burdan falan kaldıralım. Bilmem derdimi anlatabildim mi?

arkadaşım dediğim gibi office yi engelleyen update SP1 ile gelmiyor...Bu update WİNDOWS Update de gözüküyor..Bunu yüklemekte sizin elinizde...

• Teşekkürler metod şimdilik işe yaradı. Her ihtimale karşı sadece sildim, kökten silmek için bekliyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: sanalexpress

arkadaslar office2007de ortaya çıkan sorunla karsılaşmamak için system32 klasöründe(tam aklımda kalmadı) yanlış hatırlamıyorsam wpa yada wga diye arama yapın. saatin yanında çıkan ikonun aynısı bunu shift+delete yaparak silin. silinmezse görev yöneticisinden önce görevini sonlandırın sonra silin. bir daha ki güncellemelerde de yüklemeyin kolay gelsin.

edit: imla
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaf

Teşekkürler metod şimdilik işe yaradı. Her ihtimale karşı sadece sildim, kökten silmek için bekliyorum.

dostum suanda system32den sildiysen silinmiştir zaten. sen sadece yeni günceleştirme çıktıgında yeniden kurma yeter.

şuanda tek çözüm bu başka yol yok. sağlan bi ialc yok. idare edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalexpress -- 22 Nisan 2008; 0:20:06 >
  • arkadaşlar ben şu anda Vista 32bit Sp1 Wave1 (TR destekli) olanı indiriyorum.indikten sonra direk setuptan program kurar gibi kurcaz ondan sonra olay bitiyomu,ben bu entegre olayına girmek istemiyorum çünki benim elimde home premium sürümünün orjinal cd si var ama recovery cd lap topun yanında verilmişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jacko_aj_s

arkadaşlar ben şu anda Vista 32bit Sp1 Wave1 (TR destekli) olanı indiriyorum.indikten sonra direk setuptan program kurar gibi kurcaz ondan sonra olay bitiyomu,ben bu entegre olayına girmek istemiyorum çünki benim elimde home premium sürümünün orjinal cd si var ama recovery cd lap topun yanında verilmişti.

Yükleme İşlemini tamamladıktan sonra , Normal Program gibi yükliceksin. Bilgisayarın Yükleme esnasında restart atabilir ve kapanıp açılmazsa , sen kendin açarsın ve işleme devam edersin.
  • Arkadaslar merhaba , orjinal Vista Home Premium yüklü sistemimde
    Windows Update'de hala sp1 güncelleştirmesi çıkmadı,bu sorunu yaşayanlar var mı acaba , yada bir cozumu olan ?
  • Beyler Bir Soru Soracam Dalga Geçmiş Gibi Olacakta
    Şimdi Sp1 Türkçe 64 Bit Sürüm Çıktımı Resmen.Final Sürüm Yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrebulgur

Beyler Bir Soru Soracam Dalga Geçmiş Gibi Olacakta

evet
  • otomatik güncellemeyle service pack ı kurdum arkadaşlar 69 mb crackli vistaya crack uçtu başka bir crackle sorunu çözmeye çalıştım ama malesef format atmak zorunda kaldım siyah ekran boot hatası sorunu verdi şuan yüklemeye korkuyorum sp yi yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı haram mı oldu bize bu sp
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreee85

quote:

evet

Ben Şimdi 64 Bit Tr Sp1 İndirip Entegre Yapacam Bunumu İndirmem lazım final
    Birde bunu flash getler filan çekilirmiki şimdi 800 mb tel açılınca gider
  • quote:

quote:

quote:

evet

gece indir. tel çalmaz herhalde birde tel çalınca neden gidiyor ki net.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=86d267bd-dfcd-47cf-aa76-dc0626dcdf10&DisplayLang=tr

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet

gece indir. tel çalmaz herhalde birde tel çalınca neden gidiyor ki net.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=86d267bd-dfcd-47cf-aa76-dc0626dcdf10&DisplayLang=tr

Malesef Tel Gidiyor Sipletermi ne vardı o da bozuk ev iki katlı oldugunda helrade tel açınca hem tel cızırtılı ıhemde net kopuyor

• arklar ben bu sp1 tr 32 bit olanını indirdim microsofttan 544 mb olanı. sonra ilk sayfadaki güncellemeyide indirdim ms tan 25mb olanı. şimdi bu sp1 i nasıl kurcam?
    direkt program gibi çift tıklayıp açıcam o kendi kendine yüklencekmi bilg.e?
    birde orjinal home pre. kullanıyorum acaba etkinleştirme gidermi? yeniden etkinleştirme yapmam gerekirmi?
    birde bu 32 bit 25mb lık güncellemeyi sp1 den öncemi sonramı kurcam??
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychomurder

arklar ben bu sp1 tr 32 bit olanını indirdim microsofttan 544 mb olanı. sonra ilk sayfadaki güncellemeyide indirdim ms tan 25mb olanı. şimdi bu sp1 i nasıl kurcam?
    direkt program gibi çift tıklayıp açıcam o kendi kendine yüklencekmi bilg.e?
    birde orjinal home pre. kullanıyorum acaba etkinleştirme gidermi? yeniden etkinleştirme yapmam gerekirmi?
    birde bu 32 bit 25mb lık güncellemeyi sp1 den öncemi sonramı kurcam??

normal program gibi kuruyorsun. orjinal ise etkinleştirmeye bişey olmaz.
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.