Şimdi Ara

ÇIKTI..Windows Vista SP 1 FINAL TÜRKÇE Standalone (KB936330) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
1
Favori
26.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben sp yi kurdum fakat bir yazıda sp de image cd leri oluşturulabileceğini okumuştum ben bulamadım böyle bir seçenek bulan var mı_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vincent mancini

5 den yukarsına inanmayan arkadsalara ekran kartım biraz daha iyi olsa 9 u gösterecektim
    malumserverda da ekran kartı lazım olmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: zero cool

vista ultimate 64 bit yüklü arkadaşlar sistemimde sp1ide yükledim.sistemim e6300 işlemci 2 gb ddr2 ram.bilgisayarı açınca acayip bi kasıntı oluyo bilgisayar hdd resmen böüğürüyo desem yeridir.ama belli bi süre sonra tamamen sessizleşiyor.kaspersky yüklü acaba start up scanden dolayımı böle yapıyo yoksa ramim mi yetmiyo stabil çalışmaya.şu anda neredeyse hiç bi işlem yapmadan 800 mb ram götürüyor sistem geriye yaklaşık 1-1.2 gb ram kalıyo.ne dersiniz arkadaşlar başlangıçtaki bu kasılmanın sebebi ne olabilir

2 gb rem in yetmemesi için olank yok dostum
    dediğin gibi belki ksapersky dan olabilir

• bende sp1 i daha yeni bitti yüklemesi ama hiç bişey değişmdei ne halta yaradıki sanki sadece hardikte 40 gb lik yer açıldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: c0nfine

quote:

5 den yukarsına inanmayan arkadsalara ekran kartım biraz daha iyi olsa 9 u gösterecektim

Sen server'a gidip vista mı kurdun yani?

• quote:

Orjinalden alıntı: drejtc

bende sp1 i daha yeni bitti yüklemesi ama hiç bişey değişmdei ne halta yaradıki sanki sadece hardikte 40 gb lik yer açıldı

Yorumları okuduysan aslında dağlar denizler beklentisi içine de girmemeliydin kanımca.
    Açılış kapanış biraz, dosya aktarım hızı (Sanki bana da öyle geldi!) epey hızlanmış diyorlar.

Sonuç olarak çok elle tutulur somut değişiklikler yok ama belki zamanla yararını göreceğizdir kimbilir, umutlu olmak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oturum Açmamış Adam

quote:

quote:

neden olmasın? 10 makina ve altı için normal işletim sistemleri de tercih edilebilir, ne server ı olduğu işin en önemli kısmı işte.

• quote:

Orjinalden alıntı: Oturum Açmamış Adam

quote:

quote:

evet de ne var bunda bu kadar garip anlamadım

• bi sorum olacak şu an updatede beklettiğim vista güncellemesi var daha önnce 3 kere yükledim üçündede makina yeniden başladıktan sonra mause işlevsiz kalıyor yani mause ortadan kayboluyor ve bende mecburen sistemi geri yükleyip tekrar başa dönüyom şu an updatede beklio güncelleme ve de tekrar yüklersem yine mause işlevsiz olacak bunun kaynağı neden olabilir
  • burası ne topic i sp1.siz neyden bahsediyorsunuz...(yok server yok şöle puanlarınızı kendinize saklayınız...)

arkadaşlar bir sorunum varda.şu an sp1 yükledim sistem hiçbir güncelleştirme yüklemedi ,windows ubdatede görmüyor...
    güncelleme hazırlık aracını yğkle diyeceksiniz onuda yüklemeye çalışırken sisteminiz içi değil diye uyarı veriyor...ne yapmalıyım...(sp1 i kaldırdım hazırlık aracını başarı ile yükledim...sonra sp1 i kurdum güncelleme ene yok ve olmuyor.)
  • quote:

quote:

vista ultimate 64 bit yüklü arkadaşlar sistemimde sp1ide yükledim.sistemim e6300 işlemci 2 gb ddr2 ram.bilgisayarı açınca acayip bi kasıntı oluyo bilgisayar hdd resmen böüğürüyo desem yeridir .ama belli bi süre sonra tamamen sessizleşiyor.kaspersky yüklü acaba start up scanden dolayımı böle yapıyo yoksa ramim mi yetmiyo stabil çalışmaya.şu anda neredeyse hiç bi işlem yapmadan 800 mb ram götürüyor sistem geriye yaklaşık 1-1.2 gb ram kalıyo.ne dersiniz arkadaşlar başlangıçtaki bu kasılmanın sebebi ne olabilir

kasperskyide kaldırdım ama yine aynı şekilde başlangıçta çok kasıyo pc.vistada böle bi sorunla karşılaşan yokmu hiç arkadaşlar.öneriniz varmı sorun şu olabilir diye?

• @zero cool, hdd durumu nedir peki? bende de bir kasılma gibi bir durum vardı ama sonradan defrag ile falan bir şekilde normal açılmaya döndü sayılır xp kadar iyi olmasa da, eğer mümkünse sistemi yeniden formatla ve anti virüs olarak da nod32 2,7 kullan derim, kaspersky kadar sistemi yormayan, sürekli soru sormayan bir program, kis den sonra gerçekten çok rahatlatıyor insanı. dikin durumunu iyi gözle derim ben.
  • quote:

quote:

quote:

vista ultimate 64 bit yüklü arkadaşlar sistemimde sp1ide yükledim.sistemim e6300 işlemci 2 gb ddr2 ram.bilgisayarı açınca acayip bi kasıntı oluyo bilgisayar hdd resmen böüğürüyo desem yeridir .ama belli bi süre sonra tamamen sessizleşiyor.kaspersky yüklü acaba start up scanden dolayımı böle yapıyo yoksa ramim mi yetmiyo stabil çalışmaya.şu anda neredeyse hiç bi işlem yapmadan 800 mb ram götürüyor sistem geriye yaklaşık 1-1.2 gb ram kalıyo.ne dersiniz arkadaşlar başlangıçtaki bu kasılmanın sebebi ne olabilir

kasperskyide kaldırdım ama yine aynı şekilde başlangıçta çok kasıyo pc.vistada böle bi sorunla karşılaşan yokmu hiç arkadaşlar.öneriniz varmı sorun şu olabilir diye?

bende de oyle ilk açılınca harddisk sürekli bir 3-5 dakika çalışıyor sonra duruyor. ondan sonra sp1 in gücü ortaya çıkıyor.

• quote:

quote:

quote:

arkadaşım sorununu birçok nedeni olabilir...açılmalardaki yavaşlamalar büyük iht diskindeki parçalanmış dosyalardır.bu bakımdan disk birlştiriciyi kullanıp parçalanmış dosyaları düzenli hale sokabilirsin...(bunu yaparken tüm programları kapat)

• Arkadaşlar şimdi Office 2007'yi kopya kullanıp da SP1 yükleyenlerde durum nedir? Kimisi office göçtü diyor kimisi ben sorunsuzca kullanıyorum diyor. Office 2007 SP1 yükleyenlerin Office'inde bu tip sorun oluşması normaldir ama benim sorum Office 2007 SP1 yükleyenler için değil Vista SP1 yükleyenler için geçerli. SP1 kurupta kopya Office 2007 kullananların son durumları nedir?
  • Beyler bende elimde aidata pclerle birlikte verilen vista premium orjinal dvd var ben kendi pc me kurdum keyi yoktu netten key bulup kurdum korsan olarak görüyor neden acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: onti

Beyler bende elimde aidata pclerle birlikte verilen vista premium orjinal dvd var ben kendi pc me kurdum keyi yoktu netten key bulup kurdum korsan olarak görüyor neden acaba

arkadaşım önemli olan yüklenen dosyaların orijinal olması değildir.önemli olan elinizde bulunan LİSANS anahtarı(key) in orijinal olmasıdır...keyinizde orijinal olmadığı için korsa görünüyorsunuz...

@sarppy
    arkadaşım office 2003/2007 nin ServicePack1 ile alakası yok...Bunların hata vermesinin windows ubdateye sp1 yükledikten sonra gelen office orijinal ürün avantajları bildirimi adında kodunu unuttum...bir güncelleştirme gelecek ve sizde bunu yüklemiyeceksiniz(gizleyiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 20 Nisan 2008; 20:31:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakkcbyk

@sarppy
    arkadaşım office 2003/2007 nin ServicePack1 ile alakası yok...Bunların hata vermesinin windows ubdateye sp1 yükledikten sonra gelen office orijinal ürün avantajları bildirimi adında kodunu unuttum...bir güncelleştirme gelecek ve sizde bunu yüklemiyeceksiniz(gizleyiniz)

Bahsettiğin KB949810 olabilir mi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

quote:

Orjinalden alıntı: burakkcbyk

@sarppy

Bahsettiğin KB949810 olabilir mi acaba?

onu bilemicem gizlemiştim onu sp1 yükseltince kaybolmuş oradan...ama dediğim adda bir update görürsen hemen iptal et ve gizle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoRkEm24

Şu anda Pek bir fark yok biraz hızlandı sanmıştım ama hayır Hiç bir hızlanma yok , sadece bende oyun performansı 3.6'tan 4.0' a Çıktı..

quote:

burakkcbyk

bana onlarda gelmedi...peki bir fark varmıs senfce ben hiç göremedim.hatta açıışta programların gelmesi bile yavaşladı

kardeş imzandan anladıgım kadarı ile 8400 mg ekran kartın var bendede asus f3sc220dr var ama aero için 3.2 oyun için 4.1 veriyor yaf nasıl oluyor anlamadım 3.2 çok düşük ya sp1 de yükledikten sonra değişme olmadı
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.