PS4 de bile çalıştırır, geçtim GeForge Now'u. :D |
[ÇIKTI / YENİ KONU] Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama Çalışması (Translate) (17. sayfa)
-
-
Aradığım cevap teşekkürler. Bazı oyunlar için kullanmayı çok istiyordum da geforce üzerinden.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kedi AdamAradığım cevap teşekkürler. Bazı oyunlar için kullanmayı çok istiyordum da geforce üzerinden.
Arkadaş ironi yapmış o tarz sistemlerde dosyaya müdahale edemezsiniz kendi sisteminde açıyor oyunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ironi değil, program oyun dosyaları gerektirmez. RDR2'nin alt yazılarının olduğu her yerde çalışıyor. Bildiğiniz yamalardan farklı bir çalışma prensibi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceaser -- 30 Ekim 2020; 21:54:35 > -
Ulan utanmadan devam mı ediyorsunuz yamaya kapattırcam demedim mi?2-3 güne elinize kağıt geçince beni suçlamayın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CeaserHocam ironi değil, program oyun dosyaları gerektirmez. RDR2'nin alt yazılarının olduğu her yerde çalışıyor. Bildiğiniz yamalardan farklı bir çalışma prensibi var.
Çalışma mantığını bilmiyorum doğrudur o zaman dosya gerektirmiyorsa
Hocam ps4 için de olacak mı bu yama?
Bir de yan görevlerde falan geçerli olacak mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur7 -- 30 Ekim 2020; 22:28:59 > -
Dil konusunda halimiz içler acısı ne çektik nelerle uğraşıyor dış etkenler yetmiyor bide kendimizi baltalıyoruz.
kapattırdık geldimi etekli dansöz
-
İhtarnameyi gördünüz mü?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
:)) tamam, kendine çok iyi bak. Kendini çok üzme, yıpratma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X