testerlar oyanyip test ediyor 1-2 ufak tefek hatalar 3 aynı sekilde... 4 de mezarlikda problem oldu. (alt yazıların neden se orada gorunmuyor , onun dısında sıkıntı yok) cozukldu gibi oda 5 alt yazı yuklendi test yok 6 aynı sekilde test yok
butun alt yazılar cektik oyuna gomduk .(ama işte test edilmeyi bekliyo ) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axe190780 -- 31 Ekim 2020; 3:21:33 > |
[ÇIKTI / YENİ KONU] Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama Çalışması (Translate) (19. sayfa)
-
-
Arkadaşlar koyunu dağıtmak istemiyorum ama son 2-3 gündür hangi çeviri grubunun artığı olduğu belli olmayan bir şahıs farklı isimlerle konuyu sabote edip spoiler vererek trollük yapma sevdasına düşmüştür. Bazı mesajlarında apaçık halka hakarete varan sözler kullanmış ve theflash1905 kardeşimiz tarafından ilgili konuda egm ye şikayet ettiğini gördüm.
Sizlerden ricam daha temiz bir forum ortamı için şikayet twitini rt beğeni veya mesaj olarak desteklemenizdir. Teşekkür ederim.
-
Bu provokatif mesajlar, tartışma mesajları sürekli temizleniyor. Yani link vererek ihbar etmiş olmanız çok manasız, oraya tıklayan kişiler ilgili mesaja ulaşamayacak. Zaten ilgili arkadaşlar toxic fake hesaplar, eninde sonunda sınırsız banlanıyorlar. Uğraşmaya değmez bloklayıp devam edin.
-
Arkadaslar test edebilecek varsa hemen yazinda geri kalani test edelim lütfen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mosta13
Arkadaslar test edebilecek varsa hemen yazinda geri kalani test edelim lütfen.Ben oyunu tekrar indiriyorum da 110gb malum biraz ağır iniyor. İnince orijinal oyunda test edeceğim. Korsan da bazı yerlerde atıyor galiba ama orijinal oyunda atacağını sanmıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WhyNot?Bu provokatif mesajlar, tartışma mesajları sürekli temizleniyor. Yani link vererek ihbar etmiş olmanız çok manasız, oraya tıklayan kişiler ilgili mesaja ulaşamayacak. Zaten ilgili arkadaşlar toxic fake hesaplar, eninde sonunda sınırsız banlanıyorlar. Uğraşmaya değmez bloklayıp devam edin.
Mesajların silinmesi hiçbir şey ifade etmez, ihbar veya şikayet için ekran görüntüsü yeterlidir. Yalnız Twitter'dan ilgili yerleri mention'layıp şikayetçi olmak yeterli olmayabilir, bizzat savcılığa şikayette bulunulması gerekebilir.
Silinen mesajlar moderasyon ve yönetim ekibi tarafından görülebiliyor, database'den silinmiyor sonuçta. Hatta şöyle bir şey söyleyeyim, isterse yazdığı mesaja 999 tane edit çekip öyle silsin, 999 tane edit ayrı ayrı şekilde database'e kayıt oluyor ve geçmişe dönüp tek tek hepsine bakılabiliyor. Şahsın kayıt olduğu zamandan beri de kullandığı tüm IP'ler kayıt altında diye biliyorum, geçmişe yönelik tüm IP adresleri database'de mevcut. Eski hesapları dahil, tüm IP'leri, e-mail adresleri gibi kişisel bilgiler savcılık talebinden sonra yetkili makamlara teslim edilir. VPN kullanması da hiçbir şey ifade etmez, bütün VPN firmaları log tutar, sizin gerçek IP'nizi sisteme kaydeder ve yetkili makamlar talep ettikten sonra vermek zorundadır ve hepsi veriyor zaten. Hiçbir firma aptal bir kullanıcı için bütün işini riske atıp vermiyorum diyemez, yasal olarak da böyle bir hakları yok zaten.
Ayrıca olaya sadece VPN ve forum hesabı olarak bakmayın, forum hesabını açarken kullandığı email adresleri de suça karıştığı için iddianameye ekleniyor ve email sağlayıcılarından da IP adresleri alınıyor, hem de hesabın açıldığı tarihten itibaren giriş yapılan bütün IP adresleri ve cihaz bilgileri dahil.
Eğer Türkiye'de yaşıyorsa siber suçlarla mücadele birimi kıskıvrak yakalarlar merak etmeyin. Bugün birçok kişi takibe alınmış, bazıları da gözaltına alınmış. Türkiye'de yaşamıyorsa da bir daha Türkiye'ye dönemez. Verdiği spoiler yüzünden kimsenin hayatında bir şey değişmedi, hayatını olumsuz etkilemedi ya da depremde ölen ve yaralanan yurttaşlarımıza bir zararı olmadı.
Ama bu yarım akıllı insanları trolleyeceğim diye kendi hayatını ve geleceğini riske attı. Yüz kızartıcı bir suç olduğu için siciline işleyecek ve eğer Türkiye'de yaşıyorsa sittin sene devlet memuru olamaz, özelde de çalışması çok zor. Bütün hayatı kararacak farkında değil.
EDIT: Ayrıca yazdığı mesajları Google Webcache de belleğine almış. Google Webcache'den 10 saniyelik bir aramayla bile anında bulunabiliyor. Forum database'i çökse bile Google yedeği var :)
(Linki kopyala-yapıştır ile açın)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 31 Ekim 2020; 6:41:50 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cosmos of Neuronsah ah dostum bir anlayabilsek herşey boş herşey geçiyor gidiyor zaman ellerimizin arasından kayıp gidiyor ;) inceyi yakalayana
Alıntıları Göster"Sagopa Kajmer - Bir Pesimistin Gözyaşları"
herhangi bir çeviri grubuyla alakası yok. aksine çeviri gruplarına düşman olan bir eleman. hatta direkt her şeye düşman.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WesterLandXherhangi bir çeviri grubuyla alakası yok. aksine çeviri gruplarına düşman olan bir eleman. hatta direkt her şeye düşman.
Zihinsel bir hastalığı var sanırım o elemanın. Her konuda gelip benzer postları atıp sataşıp gidiyor. İyileşir inşallah birgün ne diyelim.
Bloklayın geçin, zamanınızı harcamaya değmez.
Benim konumda da gelip bana iftira falan atmıştı. Biz bloklayıp geçeriz de herkes aynı değil hocam. Manyağın birine denk gelir, kolunu bacağını eline verir o kötü.
-
Doğru söylüyorsunuz, orası da artık kendi sorumluluğunda..
Beyler yamayı kurdum ama artık oyun yarım saat felan oynayınca otomatik olarak kapanıyor yama dosyalarını tek tek kaldırırsam oyun açılmaz diye korkuyorum.
Karapatiye süresiz vermişler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywalkerx -- 31 Ekim 2020; 10:9:18 > -
Yamayı yükledik de yazılar slavca gibi çıkıyor neden acaba
Hocam denediniz mi ban yeme ihtimalimiz olmasın?
-
Hocam simdi buradan indirince full cevrilmis hali mu bu?Sadece chapter 1 yaziyor guncellermisiniz üst yaziyi.
Ben de altyazılar açıldı bir süre Türkçe altyazı ile oynadım. AMa bir kulübeye geldik(hani parti var galiba denen ve önünde çatışma çıkan kulübe) orada SLAVCA çıkmaya başladı... :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: evohan
Yamayı yükledik de yazılar slavca gibi çıkıyor neden acabaİlk sahneden sonra maalesef Türkçe olmuyor ve dediğiniz lisanda çıkıyor yazılar.
-
Programın ve dil dosyasının güncel halini kurdunuz mu?
-
Rockstar Games hesabında (orijinal yani) kullanılabilecek mi acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X