Şimdi Ara

[ÇIKTI / YENİ KONU] Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama Çalışması (Translate) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
26
Favori
145.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz niye boş yapıyorsunuz adamlar bişeyler üretmeye çalışıyor siz anca çene yapın biz bekliyoruz yamayı şimdiden teşekkürler beyler kimseye aldırış etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynamak istemeyen oynamaz sizene milletin zevkinden sankı zorla oynatıyolar

emeğinize sağlık ben oynuycam oynamayan gıtsın başla yama beklesın

• Anonymous'un yamasını yayınlatmadılar, bunu da yayınlatmayacaklarını sanıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaat

Sizi gerçekten anlamıyorum ben bir kullanıcıyım farkındasınız dimi ? Türkçe oynamak istediğim bir oyunun yaması için ödeme yaptım aldım bu kadar.

Discord'daki arkadaşlarla da kafamız uyuşuyor sohbet muhabbet oluyor kendi düşüncemizi dile getiriyoruz tartışıyoruz. Burada değilde orda dile getirdiğim içinde burda şakşakçı oluyorum ve şutlanması gereken kişi damgası yiyorum.
    Ben üye olduğum sürece ordayım "kullanıcı" olduğum için, yarın üyeliği iptal etsem yine şakşakçı denir mi acaba ?

Ne hikmetse biz orada fikrimizi belirtince ban yedik çok adaletli eleştiri kaldıran görkem @walküre sağolsun kendi kendini yaktı

• bız tartışmayı bilmiyoruz direk işe yaramaz çöp diye lafa başlıyor bu seferde karşı görüşleri kabullenmiyor. Ben oynamıycam çünkü bu sebepten dolayı oynucak arkdaşlar için hayırlısı olsun diyip konudan çıkıp gidersin ama hala israr ediyor görende eğer yama yayınlanırsa evine polis çağırıp zorla oynatıcaklarmıs gibi davranıyor

• Tam sürümü beklemekteyiz, kolaylıklar diliyorum. Burada ki birkaç zırvayı da blocklayıp geçin kafa ütülemekten başka bir şeye yaramıyorlar

• @Arisaka Bu sen misin canısı?

[ÇIKTI / YENİ KONU] Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama Çalışması (Translate)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shut It Down

@Arisaka Bu sen misin canısı?

Şuan bile discord sunucumuzda 4 farklı Arthur Morgan nickinde üye var. Sence de ismi arthurr olan biri aramak için çok boşa bir çaba değil mi bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Şuan bile discord sunucumuzda 4 farklı Arthur Morgan nickinde üye var. Sence de ismi arthurr olan biri aramak için çok boşa bir çaba değil mi bu?

Alıntıları Göster

Değil

• MrCaat kullanıcısına yanıt

Meriç Beybugün saat 21:42

o kadar şakşakcılık yaptın vermediler mi...

bugün saat 21:42

Ya lv daha 55

[

21:42

]

farm yapmam lazım almam için

[

]

maalesef

(çakallık yapmanın alemi yok dimi ? )

• Yahu benim anlamadığım şu, madem Anonymous ihtar aldı, madem yama yayinlanamaz peki neden Anonymous destekçileri bu adamlar a saldiriyor ? Yamayı hiç bir şekilde yayinlayamazlar ise neden kimin nasıl çeviri yaptigina bu kadar karisiyorlar ? Yani bu kadar karşı cikiyorsunuz ki sanki bu ceviri makine veya değil birilerini rahatsiz etmiş gibi görünüyor,sanki işlerini bozmuş gibi görünüyor. Öyle hissettiyosunuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: HydraaUa

Meriç Beybugün saat 21:42

o kadar şakşakcılık yaptın vermediler mi...

bugün saat 21:42

Ya lv daha 55

[

]

farm yapmam lazım almam için

[

]

maalesef

(çakallık yapmanın alemi yok dimi ? )

yani şair ne anlatıyor burada ?

• quote:

Değil

Alıntıları Göster

Devam et o zaman meriçcim aferin. Hatta forumda ve RDR 2 çeviri kanalında yaptığın trollükleri de walküre abine göster ki beeelki yamayı hak edersin [ÇIKTI / YENİ KONU] Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama Çalışması (Translate) 

• Discord kanalında bütün mesajları okuyup buraya taşıyamak zor olmuyor mu? Kaç haftadır işsiz güçsüz gibi mesajları buraya taşıyınca elinize ne geçiyor? Bu nasıl kokuşmuşluktur kardeşim. 1 haftadir hiçbir şey demiyoruz diye ne bu tantana illa herkes birbirine saldırsın kaos çıksın peşindesiniz. Bir daha benimle işiniz olmasın.

• quote:

Discord kanalında bütün mesajları okuyup buraya taşıyamak zor olmuyor mu? Kaç haftadır işsiz güçsüz gibi mesajları buraya taşıyınca elinize ne geçiyor? Bu nasıl kokuşmuşluktur kardeşim. 1 haftadir hiçbir şey demiyoruz diye ne bu tantana illa herkes birbirine saldırsın kaos çıksın peşindesiniz. Bir daha benimle işiniz olmasın.

Kızma meriçcim niye celalleniyon. Sen sağa sola saldırırken, başka kanallarda trollük yaparken, burada yama yapıyorum diye konu açıp milleti kekleyip eğlenmeye çalışırken sorun yok, millet orada yaptığınız rezillikleri buraya atınca mı sorun var?

Bir keyif çayı iç kendine gel meriçcim.

Walküre abine de selam söyle kendisini seviyoruz ama sizin gibilerden acilen arınması lazım malum adama yüksünüz. Sizin gibi yancılarla ilerlediği müddetçe hayalini kurduğu pass sistemi de, yamalar da hayal olarak kalacak :)

Anonymous düşmanı dışarıda aramasın yani meriçcim.

• Keşke yazışmanın üstünü de atsaydın, bir resimden muhabbet döndü eğlence olsun diye o bile batmış buraya atılıyor.

Neyse ne yerseniz yiyin abi kolay gelsin bol KUDURMALAR, sadece bir şeye inandığımız için ŞAKŞAKÇI oluyoruz komedi.

[ÇIKTI / YENİ KONU] Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama Çalışması (Translate)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaat -- 4 Kasım 2020; 22:44:57 >
  • Meriç midir nedir onu hesaba almayın hiç ciddi karakter sorunları var içip içip küfürler ediyor ana avrat ertesi gün alkolün etkisindeydim özür dilerim diyor. Ergenliği problemli geçmiş sanırım biraz onu muhatap dahi almaya gerek yok. İnş mikroplardan arınır o grupta güzel işlere imza atarlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullaniciadi12

Meriç midir nedir onu hesaba almayın hiç ciddi karakter sorunları var içip içip küfürler ediyor ana avrat ertesi gün alkolün etkisindeydim özür dilerim diyor. Ergenliği problemli geçmiş sanırım biraz onu muhatap dahi almaya gerek yok. İnş mikroplardan arınır o grupta güzel işlere imza atarlar.

Bizim grubumuza da geldi içmiş falan küfür etmiş, millete salça olmuş. Sonra bir daha geldi atmadım dinledik falan konuşuyor benim de yamaya ihtiyacım var falan diyor o yüzden buradayım diyor [ÇIKTI / YENİ KONU] Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama Çalışması (Translate) 

Bak bir gram insan gibi duracağını bilsem asla gruptan atmam 3-4 kere gruptan attım tekrar tekrar geldi en son atılmaktan sıkıldı herhalde gelmedi yada fake ile geldi ses çıkarmıyor.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.