Şimdi Ara

[ÇIKTI / YENİ KONU] Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama Çalışması (Translate) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
26
Favori
145.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözünürlük eksik başlatamıyoruz uygulamayı. Teşekkürler.

• ÇÖP. Yok şunu aç bunu aç fpsde düşürüyor. Ayrıca napayım ben 1i sadece. Böyle yapacaksanız hiç yapmayın.

• ataturkcu adamm kullanıcısına yanıt

Yama ile oynamamak için yamayı silmeniz yeterli  

Sizin gibilere ne desem boş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atessivas -- 3 Kasım 2020; 19:33:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataturkcu adamm

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Beğenmiyorsanız kullanmazsınız olur biter.

Konuya çöp diyerek, burada hem yamayı yapan, hem de yamayı bekleyen onca insana saygısızlık edemezsin.

İşte böyle senin ve senin gibi tiplerin bu davranışları yüzünden kimse Türkçe yama yapmıyor artık.

Yapana da saygı göstermiyorsunuz, ona buna sataşmayı kendinize görev mi edindiniz.

Harbiden çok gereksiz tipsin, bu kafayla daha çok yama beklersin sen.

• olmuyor olmuyor olmuyor

bu şekilde yapmak yerine bekleyin emeğiniz boşa gitmesin

• Ben oyunu 3 kere bitirdim 1 kez PC 2 kez PS4'de. Açıkcası bu yama çıkmalı. Altyazı ortalamanın altında olsa bile insanlar hiç değilse 3-5 bir şey anlar. Ben destekliyorum her ne kadar kullanmayacak olsam da.

• Hikayeden birşey anlamayacağım için, boş boş adam öldürüp ilerleyeceğime 100 saati online de harcadım. Test sürümünüzü denedim, sistemimde gayet düzgün bir şekilde çalışıyor ve 1.bölğmğ sorunsuz bir şekilde Türkçe bitirdim. Arada ufak hatalar var lakin hiçbirşey anlamamaktan iyidir. En azından ne yaptığınızı, olayların hangi döngüye girdiğini anlayabiliyorsunuz.

Öncelikle böyle bir çalışma girişimine bulunarak bizi yani hikayeyi anlamakta zorlanan arkadaşları düşündüğünüz için teşekkür ederim. Bağış noktasına geçip bağış yapmak istediğimde ki gördüğüm linkler beni ayrıca duygulandırdı ve sizin adınıza Kızılay 'a 300 tl bir bağış yaptım, bu bağış size ait arkadaşlar tebrik ederim. Ayın 6 ını 4 gözle bekliyorum.

• sona geldik 123456 tamamen bitti. epu 1 bitti bir 2 kaldı

makine cevirisi bitti ama elle duzeltilme yapiliyor.. 6 kasımda saat 6 da ALLAHIN İZNİ ile yama sunulacak

• axe190780 kullanıcısına yanıt

Hadi hayırlısı.  

• quote:

Orijinalden alıntı: axe190780

sona geldik 123456 tamamen bitti. epu 1 bitti bir 2 kaldı

makine cevirisi bitti ama elle duzeltilme yapiliyor.. 6 kasımda saat 6 da ALLAHIN İZNİ ile yama sunulacak

elinize sağlık . gereksiz boş mesajlar canınızı sıkmasın kolay gelsin

• axe190780 kullanıcısına yanıt

Eline emeğine sağlık teşekkürler

• Translate yama karşıtların mantığını anlamıyorum isteyen istediğini kullanır beğenmiyorsan yüklemezsin olur biter kaliteli yamalarını beklersin ne işin var translate yamalarında? zoruna giden nedir?

• Adam gibi yama varken keşke şu "isteyen kullanır isteyen kullanmaz" lafını deseydiniz şikayet etmek yerine.

Ne hallerdeyiz.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaat -- 4 Kasım 2020; 11:32:14 >
  • ataturkcu adamm kullanıcısına yanıt

emredersin kral hükümetle konuşup hemen yamayı kaldırıyoruz bide 2 çaymı demiştin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Siz inanmıyorsunuz diye linç ediyorsunuz hakaretler ediyorsunuz, ben şikayet edildi kaldırıldı denmesine inandığım için şakşakçı oluyorum komik gerçekten.

Bu arada kışkırtacak ne troll yaptığımı gördün acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaat -- 4 Kasım 2020; 12:59:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MrCaat kullanıcısına yanıt
    Discord sunucusunda bilen biliyo sen ve arkadasin dediği isimleri foto kaldirmakla kendinimi sakliyosun Devekuşu misali. D..D arkadaşın dediği gibi biran önce gruptan sutlanirsinizda ortalık bu dönguden kurtulur gelip yaptığın yoruma bak şikayet etmeseydinizde falanda filan salin artık olan olmuş ortalığı karıştırmayı birakin

• HydraaUa kullanıcısına yanıt
    Sizi gerçekten anlamıyorum ben bir kullanıcıyım farkındasınız dimi ? Türkçe oynamak istediğim bir oyunun yaması için ödeme yaptım aldım bu kadar.

Discord'daki arkadaşlarla da kafamız uyuşuyor sohbet muhabbet oluyor kendi düşüncemizi dile getiriyoruz tartışıyoruz. Burada değilde orda dile getirdiğim içinde burda şakşakçı oluyorum ve şutlanması gereken kişi damgası yiyorum.
    Ben üye olduğum sürece ordayım "kullanıcı" olduğum için, yarın üyeliği iptal etsem yine şakşakçı denir mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaat -- 4 Kasım 2020; 13:45:37 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.