< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
[ÇIKTI / YENİ KONU] Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama Çalışması (Translate) (22. sayfa)
-
-
Bu yamayı sabırsızlıkla bekliyorum adamsınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hidrojenİngilizce altyazının cok üstüne yada alt kısmınada göre denedim olmadı maalesef
Alıntıları GösterUygulamayı yapan kişi, ilk kullanımda altyazı açık ama karakter isimleri kapalı olsun demiş. Onu da deneyebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
OOyunun önceden aldığım saveleri var.
'' Roaming\Goldberg SocialClub Emu Saves\RDR2\0F74F4C4 '' içine attğımda ; Oyunu açıyorum eski save konumum geliyor fakat sonra :
'' ALERT Eski kayıtlarınızın üzrine mi yazmak istiyorsunuz '' diyor. YES diyorum bu seferde bir önceki saveniz kaybolacak diyor. Yine tamam manasında YES diyorum tekrar bir önceki soruya geçiyor. İkisinde NO diyorum bu sefer yine aynı. Oyun tekrar bir türlü başlamıyor. Birbirlerini tekrarlayıp duruyorlar var mıdır bir çaresi...?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailytk -- 1 Kasım 2020; 20:40:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cittaslowUygulamayı yapan kişi, ilk kullanımda altyazı açık ama karakter isimleri kapalı olsun demiş. Onu da deneyebilirsiniz.
Alıntıları Gösteraltyazı açık, karakter isimleri kapalı olarak ayarlar böyle şuan, ama sadece hiç alakası olmayan yerde bir iki kez türkçe tek kelime görebildim sorun hala devam ediyor
-
Oyun açıkken Alt+Tab yap. Çeviri programını "stop" tekrardan "start" yap, düzeliyor. Bende öyle oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1frost_y -- 1 Kasım 2020; 21:23:39 > -
tşkler,şimdi alt yazılar gelmeye başladı bir saniye kadar geriden geliyor ama olsun bu bile anlaşılır düzeyde
-
Şu foruma yeni üye oldum bu kadar kavgali bi forum ilk defa görüyorum arkadaşlar biraz sakin ya.
Online için en ufak bir mod vari eklenti ''bu grafik bazlı dahi olur'' ban sebebidir bunu unutma ilerde üzülürsün.
-
Karapathian banlanmış. Arkasından kötü konuşacak veya sevinecek değilim. Sonuçta yazdıkları yaptıkları bir yana emek verip bir çok çeviri yapmış ve bir çok projeye yardımcı olmuş biri. Keşke yamalarını paylaşmayıp çekilip bu kadar zorlamasa insanların gözünde değerini kaybetmeseydi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: alex59Karapathian banlanmış. Arkasından kötü konuşacak veya sevinecek değilim. Sonuçta yazdıkları yaptıkları bir yana emek verip bir çok çeviri yapmış ve bir çok projeye yardımcı olmuş biri. Keşke yamalarını paylaşmayıp çekilip bu kadar zorlamasa insanların gözünde değerini kaybetmeseydi.
"Yamayı oynayanların gözleri kör olur inşallah" diye bed dua eden birinin yardımı da emeği de kalsın.
-
Vulkan da çalışma ihtimali yokmu türkçe alt yazı devreue girince sahnelerde kekleme fps düşmesi oluyor dx12 de vulkan a göre kötü performanslı bu oyunda
Bu yama full mü şimdi yoksa iki bolüm mü cevirilmiş sadece... ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vhmproject -- 2 Kasım 2020; 18:47:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: vhmprojectBu yama full mü şimdi yoksa iki bolüm mü cevirilmiş sadece... ?
Devam ediyor. Biraz daha zaman var söylenene göre.
-
6 kasim ozel bi gun olacak
Yazin bunu kenara
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Chpter 1 2 3 4 5 6
Arti epu 2 mod olarak cilacak
Sadece ana oyun gameplay
quote:
Orijinalden alıntı: axe190780
6 kasim ozel bi gun olacak
Yazin bunu kenaraBunu yazan kesin Fenerlidir dedim, harbiden öyleymiş
-
Hocam dark souls scholar of first sini mi çevirmişler bilginiz var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: maninjacket
Hocam dark souls scholar of first sini mi çevirmişler bilginiz var mı?Bilmiyorum sitesinde yazıyordur. Çevirdiklerini sanmıyorum karapatinin çevirisini satıyorlardır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X