Şimdi Ara

[b]ÇILDIRACAĞIM ARKADAŞLAR KAÇ YAŞINDAYIM YARDIM!![/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5 agu 1994 te 1 yaşım bitti
    5 agu 2004 te 11 yaşım bitti
    5 agu 2009 da 16 yaşım bitti
    5 agu 2011 de 18 yaşım bitti böyle değilmi yaaa.
    ehliyete yazılcam bizimkiler 17 yaşındasın sen daha diyolar çıldıracam ben bu gün itibariiyle 18 yaşın içindeyim ve 5 agustos 2011 de 18 yaşı tamamlamış olmuycammmı??
    yani kısaca ehliyete ne zaman yazılabilirim?

• 5 ağustosta alabilirsin
  • 5 ağustosta 18 yaşını doldurmuş olacaksın. Ehliyete şimdi yazılabilirsin. Bir sonraki sınava 18inde oluyorsun
  • 2 ay sonra kursa yazilabilirsin 18i tamamlamis olacaksin su an 17.80 yasinda falansin :)
  • 5 ağustos ta 18 olacaksın taki 5 ağustos 2012 ye kadar

http://www.yashesaplama.com/age_calculator.php?lang=tr
  • 17 yaşını doldurmuş 18 yaşıdan 10 ay 19 gün almışsın.
  • evet yaa ama arkadşalar hepinizin matematiği iyidir. veya şöyle açıklayayım futbol maçı izliyosun oyuncu 55:40 da gol atıyo tabelada 56 yazıyo çünkü 55 geçti gitti aynı yaşımda o hesap şu an 17 geldi geçti diyorum bizimkilere inanmıyolar şu an 18 in içindeyim 5 agustossta 18 de bitmiş olcak diyorum anlamıyolar. neyse tek deridm ehliyet yaa yoksa umrumda değil 18 olmuşum falan filan hava da atmıyorum 18 oldum diye kim isterki yıllar böyle amansızca gelsin geçsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhsynglx -- 24 Haziran 2011; 15:41:13 >
  • 5 agustos 2011 tarihinde 18'ini tamamlayıp 19'un dan gün almaya başlayacaksın.. lakin ehliyet alabilmek için 18 tamamlamış olmak mı gerekiyor yoksa 18'inden gün almış olman yeterli mi onu tam bilmiyorum.. eğer 18'in den gün alman yeterli ise geçtiğimiz 5 ağustos 2010'dan bu yana başvuruda bulunabilirdin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanci86

5 ağustos ta 18 olacaksın taki 5 ağustos 2012 ye kadar

http://www.yashesaplama.com/age_calculator.php?lang=tr

anlamadım yani 2 sene sonramı ehliyet alabiliyom.??
  • 18i tamamladıktan 1 ay sonra sınava girebilirsin diye hatırlıyorum benimde doğum günü 10 nisan sınav 14 nisandaydı girememiştim bi sonrakine almışlardı.
  • teşşekkürler kardeşler sağolasınız oh bee.
  • 18 oluyorsun 5 agustosda gidip yazilabilirsin
  • aynı tarihde doğmuşuz.
  • 40
  • 94 lüler doğdumu ya..??

vay anasını iyice yaşlandık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

40

HİPER KOMİKSİN YAA. bkm çghb ' a oyuncu olarak kaydol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhsynglx

evet yaa ama arkadşalar hepinizin matematiği iyidir. veya şöyle açıklayayım futbol maçı izliyosun oyuncu 55:40 da gol atıyo tabelada 56 yazıyo çünkü 55 geçti gitti aynı yaşımda o hesap şu an 17 geldi geçti diyorum bizimkilere inanmıyolar şu an 18 in içindeyim 5 agustossta 18 de bitmiş olcak diyorum anlamıyolar. neyse tek deridm ehliyet yaa yoksa umrumda değil 18 olmuşum falan filan hava da atmıyorum 18 oldum diye kim isterki yıllar böyle amansızca gelsin geçsin.

yahu ne 17'si? bu şemayı göster ailene.

18'i tamamlamış olacaksın ve 19'undan gün almaya başlayacaksın evet ama yaşını soranlara 19 diyemezsin.. 5 ağustos 2012 tarihine kadar yaşını soranlara 18 demelisin.. çünkü almış olduğun gün sayısının içinde olunduğu yaş değil, bitirilmiş olan yaş söylenir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 24 Haziran 2011; 16:01:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Orijinalden alıntı: xhsynglx

evet yaa ama arkadşalar hepinizin matematiği iyidir. veya şöyle açıklayayım futbol maçı izliyosun oyuncu 55:40 da gol atıyo tabelada 56 yazıyo çünkü 55 geçti gitti aynı yaşımda o hesap şu an 17 geldi geçti diyorum bizimkilere inanmıyolar şu an 18 in içindeyim 5 agustossta 18 de bitmiş olcak diyorum anlamıyolar. neyse tek deridm ehliyet yaa yoksa umrumda değil 18 olmuşum falan filan hava da atmıyorum 18 oldum diye kim isterki yıllar böyle amansızca gelsin geçsin.

yahu ne 17'si? bu şemayı göster ailene.

18'i tamamlamış olacaksın ve 19'undan gün almaya başlayacaksın evet ama yaşını soranlara 19 diyemezsin.. 5 ağustos 2012 tarihine kadar yaşını soranlara 18 demelisin.. çünkü almış olduğun gün sayısının içinde olunduğu yaş değil, bitirilmiş olan yaş söylenir..

kardeş teşeşkür ederim ya şu şemayı hazırlaamya üşenmemişsin. tşkler gösteririm. sağolasın

• 17 yaşını bitirmişsin. Benim bildiğim bitirdiğin yaş söylenir. 17 yaşında yani. Zaten öyle olmasa doğar doğmaz 1 yaşında olurduk 5 Ağuştosta 18 yaşında olucaksın reşit sayılacaksın.

Biraz da şey gibi. 2000 li yıllardayız ama 21. yüzyıl diyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalwrath -- 24 Haziran 2011; 17:00:15 >
  • Girdiğin yaş söylenir yaş bitirilmez girilir sizi şaşırtan aslında sayısal kısmı değil sözel kısım. Girdiğin yaş söylenir. doğumundan 5 yıl sonra aynı gün aynı ay ise artık 5 yaşındasın 5 yaşına girmişsin mesela.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.