Şimdi Ara

Çıldıracağım !! Asus P5Q-E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaş neidr bu asus tan çektiğim. Mis gibi sistem kurdum. E8500 , 4850 ICEQ4, Cellshock 2*1 gb ve P5Q-E . Sistemi taktım açtım ve Winxp kurdum. Sistem tekrar başlattım ama tüm fanlar vs çalıştğım halde ekrana görüntü gelmiyor . 1306 BİOS YÜKLÜ !!! Sakın bana pili çıkarın vs vs demeyin. Herşeyi söktüm tekrar taktım. Yine aynı. Böyle bir model olmaz olsun. !!!

• hocam görüntü nerde gelmioyr bios menusunu geçtikten soramı gelmiyor yoksa açılıştan itibaren hiç gelmiyormu yazarsan daha iyi olur??
  • Hiç görüntü gelmiyorsa ekran kartında sorun olabilir
    diğer bir ihtimalse remler olabilir remlerin 1 tanesini sök ve her slotta çalıştırmayı dene
    şayet açılmazsa sağlamlığından emin bileşenlerle dene derim ve ilk olarak ekran kartıyla başla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TİMİ -- 24 Eylül 2008; 20:57:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: e.rar

hocam görüntü nerde gelmioyr bios menusunu geçtikten soramı gelmiyor yoksa açılıştan itibaren hiç gelmiyormu yazarsan daha iyi olur??

düzeltildi:hocam remlerin slotunu değiştirdiysen yapabilir benim başıma geldi?ramlerle ilgilen bi
  • Yaw ekran kartı nede sorunlu olsun. Sıfır kart. Belleklerin yerini değiştirdim. Aynı
  • power suppley'in kablolarını tekrar kontrol edin,ekran kartına giren güç kablosu falan....
  • dostum p45 deluxe sahibiyim aynı sorun bende de oldu.

yapman gereken ilk şey anakartın eski bios larını yükle.

ama sen şimdi ekrana görüntü dahi gelmiyor nasıl yapacağım diyeceksin. tek bir rami alıp sırayla slotlara takacaksın. birinde açılır inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çizgi ye gönderin. Slot değiştirme vs vs ile olmayacak çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WVdestek -- 24 Eylül 2008; 23:11:07 >
  • anakartın kendini tetikleme sorunu bendede olmuştu servise gonder olsun
  • remlerden değilse slotlardandır oda değilse ekran kartındandır oda olmazssa o zaman malesef anakartın arızalıdır başka seçenek kalmıyor çünkü ..power suply ihtimal vermiyorum ..çünkü o sisteme muhakkak yeterli kasa almışsındır muhakkak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream09 -- 25 Eylül 2008; 23:59:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.