Şimdi Ara

Çıldıracam psd teplatelerdeki yazılar neden image olarak çıkıyor ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 psd bir templateyi editledik web için kaydetik ama bu editlerken yazdığımız yazılar resme dönüşüyor.Ama içinde gelen sayfada onlar text halinde nasıl yapmışta böylebir çıkış almışlar.

2 içinden fonts diye bişey çıkıyor bifre .PFB uzantılı dosyalar var bunları nereye atacam. Yoksa photoshop update etmekten bahsediyor templateyi.
    Ne olur yardım çözene kocaman bir öpücükk ...

• photshop da sen o yazıları resterize etmediysen img a dönüşmez eğer açtığın bilgisayarda o font yoksa update hatası werir öncelikle kullandığın fontu windows font altına atmalısın yoksa yazıyı erditleyemezsin aynı fontla
  • Resterize derken ne kastettin. Sonuçta demek istediğim açtım düzenledim kaydederken bu resim oluyor ama adamlar canavar gibi bunu kaydetmişler yafff Bide .pfb uzantılı fontlar var onları nereye atacam. Sonuçta sormak istediğim ben bu adamlar gibi bu templateyi nasıl dışarı çıkartırım ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi violaa -- 16 Mart 2006; 21:43:15 >
  • hocam bi msne(proflimde yazıyo) gelirmisin tam anlayamadım ne dediğini....
  • ne yazıkki yazmıyor ğprofilinde msn nin. Ya demek istediğim save yapıyon ya html image olarak o zaman yazılar yazı değilde resme birleşik resim oluyor yani hepsai bu..
  • hocam anladım sen save for web diyon o zmn tabi öyle olur öyle olması normal ztn sen yazıyı dreamweaverda yaz
  • Ya ben anlatamıyom ya siz anlamıyorsunuz abi adamlar yapmış photodhopla ve çıkarmış. Biz ise çıkarmaya çalıştığımızda yazışlar resim oluyor onlar nasıl yapmışta yapmış bu olayı.Kesin bir yolu vardır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya tamam işte adamlar kaydetmeden çnce o layerı resterize etmiştir ynai normail bi layer haline çevirmiştir veya adamların kullandığı yazı tipi sende yoktur.
  • YAF FONT LARI ATIYOZ ORADA SORUN YOK EMME .PFB UZANTILI ŞEYLER VAR İÇİNDE ONLAR NEREYE ATILACAK.2 ADAM SAPIKMI NEDEN RESTERİZE ETSİN TEMPLATEYİ DEĞİŞTİR RAHATÇA DİYE KOYMUŞ İÇİNE...
  • aman doktor canım cicim doktor derdime bir çare!!!
  • konunun üzerinden baya gün geçmiş ama umarım tekrar bakarsınız.
    1- sizin aldığınız dosya uzantısı psd dir büyük ihtimal ve siz bunu başka formatta kayıt yapıyorsunuzdur. "save as" yada save for web komutu ile.. başka formatta yani tif jpeg gif gibi formatlar layer içermediğinden tabiki yazılar fatihx in dediği gibi otomatik olarak restarize olacaktır. hatta otamatik olarak flaten image olacaktır. burda tif formatının bi farkı var poşotopun tercihlerinden layerlı save seçeneğini açarsan tiflerin layerlı olarak kayıt edilir. text halindeki layerlarında resme yani pixele dönüşmemiş olur. psd kayıt edersen zaten sorun yok.
    2 - update konusunda ise söylendiği gibi sende o font yoktur. poşotop bu fontları senin elinde olan bi fontla değiştirmek ister. istersen "he değiştir" deyip onları değiştirebilirsin. istersen "yo kalsın" deyip dosyayı poşotopta açtıktan sonra istediğin font ile değiştirebilirsin.
    şimdilik bu kadar kolay gelsin

• ddd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acdc -- 20 Mart 2006; 14:52:34 >
  • sadece 1 öpücük hakettin çünkü olay tif te çözülmüyor yani adam çıkış almış html yazılar yazı resimlerde jpg formatında çıkmış..
  • sorun ve çözüm buradan anlatılabilecek gibi görünmüyor. uygulamalı görsel olarak anlatmak lazım. Hangi kenttesin bilmiyorum ama bulunduğun yerde bir reprodüksiyon yani matbaalara film çıkış veren bir yere gidersen sana çözümü anlatırlar poşotopta. Bu kestirme bi çözüm yolu. Ben grafikerim herhangi bir poşotopçuda anlatır sana. Ben ankaradayım.
    psd uzantılı templete ten jpg olarak kayıt yapıyorsun.. yazıların resimle birleşmesi normal.. psd yada layer lı tif olması gerek değiştirdiğin yazıların değiştirdiğin şekilde kalması için.. anlatamıyorum sanırım.

Ayrıca öpücük ile kandıramazsın paramı isterim.
    (piyasada para vermeyen müşteriler öpüveriyor oh ne güzel düzen)

• Bende sana diyoprum adamlar html çıkış almış... html kotları ayrı sitenin jpg leri ayrı. Yani adm katman katman yapmış siteyi.Herşey düşünülmüş olay çıkartmakta.. bide. pfb dosyaları ne oluyor acaba. fontların içinde var ama..
  • Bu topik iyice karanlık kör bir kuyuya doğru gidiyorya hadi hayırlısı..
    Şimdi biz yani grafiker ve benzeri meslekler çıkış diye bilgisayardaki görüntünün kağıda aktarılmış haline deriz. Printer yardımı ile elde edilen örnek yada prova diyelim. print dediğin zaman printerinde kağıt varsa teknik bi sorun yoksa "çıkış" çıkıverir :)
    Niye lafı uzatıp bunu anlattım.. Poşotoptan öyle html çıkış diye bişi olmaz.
    Adamlar; en basiti frontpage gibi bir programla html yazmışlar o html de o sendeki psd templeti de koymuşlar, yazı olması gereken yerler html olarak yazı halinde resim olması gerekenler poşotoptaki psd dosyasının jpeg kayıtlı halinde html de toparlanmış. o sendeki pfb dosyası nedir bilmiyorum. hiç duymadığım bi uzantı.. boşver gitsin..aman canım üç günlük dünya...
  • Zaten photoshopta değil image raady e zıplayıp orda yapıyorsun.. en güzeli klasik yöntemlerle yapmak ama ben sana söyliyim bu adamlar o kadar aptal değildir o kadar uğraşıp katman katman herşeyi hazırladılarsa bunun çıkışıda alınıyordur.
  • he he
    höe
    nöe
    ebelebe lübü leeee

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.