net yavaşlıyo çara lag girio sora etrafa tıklayınca felanda ekran birden gidiyo yeter artık 3 kere demon kaçırdım bana yazcak demonda öle oyndan attı lordu lure ediyodum attı yeter ne yapmam lazım 1 gb ekran kartı var laptoptan oynuyorum sorun nedir acaba ?
Senin laptop pek unique sevmiyo anlaşılan...
İsterse 1 milyon GB ekran kartın olsun. Bunun çekirdek hızı, biti, shader hızı.. bunlar önemli olan.
1 gb 32 bit :D hihiih
quote:
Orijinalden alıntı: SerdarS9
1 gb 32 bit :D hihiih
Kardeşim büyük ihtimalle nedeni internettir,internet hızını yükseltirsen bu sorunlarla karşı karşıya kalmasssın herkezde lag oluyor ama senin dediğin gibi bi sorunla daha karşılaşmadım.
Diz üstünde oyun oynarken kullanılması gerekenlerden biride soğutucudur. Soğutucu kullanıp denersen sorunun hafifler.
soğutucu kullanıyorum artık ama olay şöyle meydana geliyo mesela reverse çekiyoz ya çar geliyo tıkladığımda :D ekran kapanıyo yani biraz beklersem 10 20 sn bişi olmuyo net hızımı ekran ın yetişememesimi ram mi hangisi bi çözsen değiştircemde
Sana çözümünü hemen anlatayım..
laptopu direk satıyorsun kendine en kral bir masa üstü bilgisayar alıyorsun ondan sonra bak gör ne donma olur nede lag denedim oldu :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme