Şimdi Ara

çıldırıcam iş bulamıyorum yardım edin arkadaşlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı ramazanlar arkadaşlar iş bulamıyorum çıldırıcam yardımcı olabilirmisiniz? ilaç mümessilliği istiyorum ama referans bulamıyorum ne yapıcam bilmiyorum..borç gırtlağa kadar bunalıma girdim hep dua ediyorum iş arıyorum bulamıyorum :(( ALLAH rızası için yardım edinnn lütfenn

• Illa ilac mumessilligi mi olacak? Bi sure farkli bi iste calis en azindan borcun daha fazla birikmez bu sirada yine is kovalarsin.

He sen de cogu issiz gibi su kadar maas,su kadar tatil olsun diyip is begenmiyosan yapacak bir sey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • illa ilaç mümesslliği değil ama diğer işleride bulamıyorum bazı işlerede uygun yapım yok..mesela magaza satış temsilciliği yapamıyorum ruhum sıkılıyor zor geliyor zaten başkada iş yok olanlarda bana göre değil :( zorla değil ya yapamıyorum yapmak istiyorum ama :( anne yok baba yok kimsem yok psikolojimde bozuk:(
  • Sabırla aramaya devam et hocam seni işsizlik ya da borç değil bunları dert edinip hiçbir şey yapamamaya sürüklenmek öldürür

• Kargocularda araçlara yukleme yapan arkadaşlarım var. Veya restoranda garson. Kargo rahatmış, ücreti de 1400 lira dendi bana. İkincisi gunde 10 saat ve biraz agir,1900 lira. Çok para beklemiyorsaniz bir sure boyle islere girin bir yandan istediginiz isi aramaya devam edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLAH (C.C) razı olsun saolun..heryer torpil olmuş belediyeler hep eş dost tanıdık ben sadece kamuda böyle sanırdım ama özelde torpilsiz tanıdıksız olmuyor:( bilmiyorum ne yapacagımı...
  • İyi olmuş. AKP'ye oy vermeseydin sen de. Bir de utanmadan şikayet ediyor "hey yey toypil oymuş" diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • allah yardımcın olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

İyi olmuş. AKP'ye oy vermeseydin sen de. Bir de utanmadan şikayet ediyor "hey yey toypil oymuş" diye.

Actigi konuda ben oyumu AKP ye verdim tarzi bir yazi yada ibare veyahut ima goremedim. Siz nasil anladiniz izahi lutfen ?

• ALLAH kolaylik versin kardesim dert etme dua ve sebat et vardir seninde nasibinde guzel seyler canini sıkma gecici olarak bim a101 gibi yerlere basvur o sure zarfinda aradigin iside daha rahat arayabilirsin.

• Allah yardım etsin hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ak partiye oy verdım nerden anladın bilmiuorum ama şikayetçı değilim okadar...önemli olan ülkenin ümmetin genel durumu iyi olsun bizler ben daha doğrusu tekilim benim gibi nadirdir heralde...ALLAH büyük diyorum nedeyim chi ayakkabı magazasında günlük 40 tl veriyorlar oraya gitcem heralde neyapyım...ALLAH (C.C) hepinizden razı olsun
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    heyy yey toypiy oymuş kaydeşim ne yapalım aykaptinin(akparti) :)) şucumu yani daha önceleri toypiyy yokmuydu kaydeş:))
  • muaz1984 kullanıcısına yanıt
    Benim kadar zeki olduğun zaman anlarsın sen de. Son iki mesajında da belirtmiş zaten. Herkes halinden memnun. Umarım konu sahibi daha beter olur. Çünkü kendisinin verdiği oylar sonucu oluşmuş düzen sadece kendi gibi bu düzeni oluşturanlara yansısın isterim, tek temennim bu.
  • quote:

Benim kadar zeki olduğun zaman anlarsın sen de. Son iki mesajında da belirtmiş zaten. Herkes halinden memnun. Umarım konu sahibi daha beter olur. Çünkü kendisinin verdiği oylar sonucu oluşmuş düzen sadece kendi gibi bu düzeni oluşturanlara yansısın isterim, tek temennim bu.

Sadece soru sordum verdiğin cevaba bak . Yazacak birşeyim yok sana ...
  • muaz1984 kullanıcısına yanıt
    Senin de AKP'ye verdiğini biliyorum. Nasıl? Çok zekiyim, değil mi?
  • quote:

Yanlis zeki cocuk yanlis ....

• quote:

Allah dua lafları geçince mi anladın bunu keko. Ne çok zorunuza gidiyor islamiyet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vasıflı insanın iş bulması hakikaten çok zor bu devirde. Vasıfsız adam ne iş olsa yapıyor, bir şekilde ekmeğini kazanıyor ama vasıflı insan kendine yediremediği için alanı dışında iş arayamıyor, kendi alanında da tanıdık ahbap olmadan bir yere yerleşemiyor. Ülkenin acı gerçeği... Haketmediği halde koltuklarında oturup tıkır tıkır maaşlarını alan, aslında hiçbir bok bilmeyen, döl israfı bir yığın var, bir yanda da potansiyelinin çok altında işler yapmak zorunda kalan yetenekli, donanımlı ama hayatını harcamış insanlar var; ve ikisi de aynı çatı altında olabiliyor...
  • ruhum sıkılıyo ne bilader öyle rahat işmi kaldı memlekette..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.