Şimdi Ara

Çıldırıcam Nokia - Pc Bağlantı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkeze elimde bir "6610i var bi tanıdığa kablo almasını söyledim resimleri pc ye aktarmak için uzum zamandır resimleri aktarmayı düşünüyorum ondan sonra telefonu çıkarır elimden daha yeni birşeyler alırım diyordum. Arkadaş bakırköydeyken "dku-2" kablosu almış getirdi bana 2 gün sonra yani bugün denedim yok bir türlü tanımıyor telefonu ne yüklediysem bilinmeyen usb aygıt diyor dku-2 Türk sitelerinde 6610i uyumlu yazıyor Nokia nın kendi sitesinde orjinal sitelerde yani dku-2 6610i uyumsuz yazıyor neye inanacağımı şaşırdım . Bu konuda bilgili Olan arkadaşlar bi yardım ederse sevinirim eğerki dku-2 ile çözebilirsem bu işi çok iyi bakırköye gitmem neredeyse 10 milyona patlar bana aldığım kablo + yol parası boşu boşuna hiç yoktan yüksek masraf bi yardım ederseniz sevinirim .

Dku-2 + 6610i pc ye bağlantı yapabilirmiyim yapabilirsem nasıl resimleri pc ye aktarsam yeterli benim için

Yok olmaz diyorsanız başka bi yol söyleyebilirseniz sevinirim Sağolun Şimdiden .

İşletim Sistemim : Windowx XP Sp2 , Nokia Driverlarınıda Kurdum Denedim - Pc Suite Kurdum denedim Pc Suite 2 3 kurulumdan sonra birdaha kurulmuyor şuan regedit problemi çıkardı başıma birde .

• pC SUİTE'i kurduysan tamam, dku-2 ile yapabilirsin, aynı problemi ben de yaşadım, bayğı bi uğraş vermiştim resimleri tele aktarmak için. en sonunda bi şekilde yapmıştım,ama her seferinde uğraşıyodum.sana tavsiyem o teli elinden çıkar hafıza kartını kullnabileceğin bi telefon al, o zaman ne nokia suite ne de diğer programlara ihtiacın aklır, çok pratik olur
  • Saolasın ilgilendiğin için resimleri bi alsam elimden çıkarıcam :) yada vericem bi tanıdığa .
  • resimleri alamıyorsan, hafıza kartı kullanan bi telefona kızılötesiyle aktarıp ordanda bilgisayara kolayca aktarabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.