Şimdi Ara

ÇILDIRTAN SORUN İKİLİSİ: WİN7+ATI3870 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Win7 driverı CrossFire desteklemiyor. Ne anlamı kaldı ki çift ekran kartı kullanmanın.
    Son mesajımdan sonra EXA' nın teknik servisine götürdüm. Onlarda 2 hafta kaldı ve geri aldığımda herşey normaldi taa ki birkaç gün öncesine kadar. Yne aynı mavi ekran ve yine atikmdag sorunu.
    Sorunu EXA' nın garantisine vererek hallettiğimi düşünürken 6 ay sonra yine aynı sorunla karşı karşıyayım. EXA' nın teknik servisinin birşey yapmadığını sadece oyaladığını da böylece öğrenmiş oldum. Bu arada kartın garantisi de doldu.
    Bir daha ATI ekran kartlarına yaklaşmamaya kararlıyım. Çünkü bu kartlardan evvel HD 2900XT kullanıyordum, o da ram yanmasından mefta olmuştu. Hani OC yapsam normal derim ama hayatta OC ile işim olmadığı halde ATI' nin ekran kartları garantisi bitmesine az bir süre kala mefta oluyor.
  • @TuVNeRa kullandığın kartlar Sapphire miydi?
  • arkadaşım o elindeki kartları kadikoye yakınsan borsapazar a falan sat üstüne 120 tl kadar koy git hd 4850 al rahat et :D hemde daha güçlü bir kartın olmuş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

@TuVNeRa kullandığın kartlar Sapphire miydi?

PowerColor
  • Bencede ikisini de elinden çıkart iyi fiyat veren olursa. Birde çok verimsiz olur bence. 2gpu lu kartların crossfire olarak verimli olması için deli uyumluluk lazım. Al nvidia gtx 470 veya 5850 işine bak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 10 Ağustos 2010; 19:04:25 >
  • Windows 7' nin ATI Ekran kartları için güncellemesinde bir sorun yok.
    Sorun; ne zaman Catalyst yüklesem sonunda mavi ekran ve atikmdag hatası verip reset atması.
    Catalyst yüklemeden devam edeceğim, mecburum...
  • Demin son çare olarak bozuk olan ekran kartını söktüm. Bütün soğutucularını tek tek söküp sadece devre kartı kalacak şekilde açtım.
    Daha sonra alüminyum folyoya sarıp 200 derecelik fırında 12 dakika pişirdim.
    Şu an sorunsuz çalışıyor ve CrossFire' da sorunsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Demin son çare olarak bozuk olan ekran kartını söktüm. Bütün soğutucularını tek tek söküp sadece devre kartı kalacak şekilde açtım.

Vay anasını. Eskiden boyası eskimiş arabaları fırınlarlardı. Şimdi işi bitmiş ekran kartlarını fırınlıyor millet.

Aslında bu işin ticaretine bile girilir. Şimdiye kadar fırınlayıp da çalıştıramayanı görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Demin son çare olarak bozuk olan ekran kartını söktüm. Bütün soğutucularını tek tek söküp sadece devre kartı kalacak şekilde açtım.

Benzer bir durum Audigy 2 ZS ses kartında yaşadım. Sürekli sorun çıkaran kart, ısıtıldıktan sonra yaklaşık 1 aydır sorunsuz kullanılıyor. Bu soğuk/çatlak lehim mevzusu tam bir bela.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.