Şimdi Ara

ÇilekEŞ Robin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Persie diye aldık, herif çamaşır makinersi çıktı. Sabrinin çalımı vardi hani kendi bacak arasina calim atiyor, hah benzerini Persie yapti. Herif bos kaleye atmak isyterken top bacak arasindan gecti gitti. 1 degil 2 degil be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkesden önce demiştim ben bu adam bitmiş, bir halta yaramaz artık. Ama dinletemedik, kendi gözünüzle görün artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu herif ersun hocamın elinde olcaktı..
    kabız emenixe bile oynuyordu o zamanlar
  • Adam maç boyunca böyle geziyor hala adamı eleştiriyorsunuz ? Önce topu onla buluşturmayı organize edemeyen dahi teknik direktörümüz ve takımın oyun yapısını eleştirin.

ÇilekEŞ Robin
  • Bunun sorumlusu Vitor, ligin ilk yarısı doğru düzgün oynatmadı, takıma monte edemedi, onun üzerinden oyun kuramadı, ikili ilişkileri kotaramadı, sürekli kavga halinde oldu, bunun medyaya ve diğer oyunculara yansımasını engelleyemedi. Böylesine vasıfsız bir td ile bence bu noktaya gelmek bile mucize!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Adam maç boyunca böyle geziyor hala adamı eleştiriyorsunuz ? Önce topu onla buluşturmayı organize edemeyen dahi teknik direktörümüz ve takımın oyun yapısını eleştirin.

ÇilekEŞ Robin

+1
    Maşallah sanki hücum organizasyonlarımız çok iyi de Persie kötü. Göklere çıkarılan Gomez bile (Gomez kötü demiyorum) kaç maçtır kötü. Çünkü Bjk de aynı oranda kötü. Dikkat ettiyseniz RVP dışında Ferdi de gol atamıyor bayadır. Sorun hocanın hücum taktiğinde, defansına laf yok ama.

• oculomotor nerve O kullanıcısına yanıt
    Ersun Yanal ben olsam bende Fernandaoyu tercih ederim dedi Kendisi sümkürmekten başka birşey yapmıyor 35 yaşındaki göbekli Eto daki hırsın yarısı olsa yeri tartışılmazdı zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin gibi futbol cahilleri Suarez içinde konuşurdu boş boş, bu ne biçim golcü, yaramaz vır vır vır bıdı bıdı bıdı...

Eğer ki Barca - Real maçını izlemiş olsalardı...Muhtemelen haberi bile yoktu bu maçtan...

Nitekim orada Suarez in çok daha rahat pozisyonda boş kaleye atamadığını görebilirdin, böyle boş boş konuşmazdın..Futbolda kontripiyede kalmak nedir ondan bile haberin yok çünkü
  • o pozisyonda kaleci son anda dokunduğu için ıskaladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

o pozisyonda kaleci son anda dokunduğu için ıskaladı

+1 zaten beklemiyor ve solak adam tam ters geldi. Hayatinda halisaha bile yapmamis adamlardan bunu anlamasini bekliyoruz işte.

• sene sonu gönderilmeli
  • quote:

Adam maç boyunca böyle geziyor hala adamı eleştiriyorsunuz ? Önce topu onla buluşturmayı organize edemeyen dahi teknik direktörümüz ve takımın oyun yapısını eleştirin.

ÇilekEŞ Robin

Biliyorum o hareketi. Top almaya mecali olmayan, la benim önüme top atında da ben de gol atam kafasında olan, gelince de boş kaleye top ıskalayan futbolcuların "ben boşum yeaa bana pas atmıyolar." hareketi bu. Bitik yıldız turnuaolüdür. Nerde görsem tanırım.

İster kabul edin ister etmeyin. Kazıklandık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

quote:

ÇilekEŞ Robin

+1
    Maşallah sanki hücum organizasyonlarımız çok iyi de Persie kötü. Göklere çıkarılan Gomez bile (Gomez kötü demiyorum) kaç maçtır kötü. Çünkü Bjk de aynı oranda kötü. Dikkat ettiyseniz RVP dışında Ferdi de gol atamıyor bayadır. Sorun hocanın hücum taktiğinde, defansına laf yok ama.

Ferdi oynamadığı için atamıyor bayadır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• onlarca topla buluşup vuramadan ıskaladığı pozisyon var
    neymiş topu ayağına istiyormuş gelmiyorsa gidip alacaksın veya defansı yıpratacaksın resmen sahada yürüyor
     ÇilekEŞ Robin

aykut kocaman dönemindeki sow u hatırlayın adam yalnızlıktan depresyona girmişti

• Tamam kardesim bu adam rvp dedik, kalite dedik, topla bulusturamiyoruz dedikte bu adam da fiziken i-na-nil-maz hantal durumda. Yine de topu kaval kemigiyle kontrol etmeye calisan ve 5m den uzaga pas atamayan Fernandao yerine herturlu Rvp oynamali.Rvp en azindan pas akisini hizlandiriyo.

• Cha Cha

• quote:

ÇilekEŞ Robin

Aklıma Hasan Ali ve onun Sercan'ı pazara göndermesi geldi aklıma, sonrasında Persie'ye attığı pas ve gol. Neye ihtiyacımız var belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Senin gibi futbol cahilleri Suarez içinde konuşurdu boş boş, bu ne biçim golcü, yaramaz vır vır vır bıdı bıdı bıdı...

Eğer ki Barca - Real maçını izlemiş olsalardı...Muhtemelen haberi bile yoktu bu maçtan...

Nitekim orada Suarez in çok daha rahat pozisyonda boş kaleye atamadığını görebilirdin, böyle boş boş konuşmazdın..Futbolda kontripiyede kalmak nedir ondan bile haberin yok çünkü

Bana futbol cahili demeye hakkin yok, ben gordugumu soylerim

• İyi ki bir ıska geçti. Açın bakın Youtube'dan adam bize gelmeden kral olduğu yıllar bile saçma sapan ıska geçtiği pozisyonlar var. Adamın içine işlemiş yani.

• quote:

ÇilekEŞ Robin

Verince çok birşey yapıyor zaten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.