Şimdi Ara

Ciltsiz karton kapak ile cep boy farki?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar mesela da vinci sifresi ciltsiz karton kapak 21 lira ama cep boy 9.99 lira gibi bisey.. Sayfa olarak karton kapak 492 cep boy 528 sayfa
    Sizce gidip 21 liraya alcagima cep boy olarak iki farkli kitap mi alsam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

Arkadaslar mesela da vinci sifresi ciltsiz karton kapak 21 lira ama cep boy 9.99 lira gibi bisey.. Sayfa olarak karton kapak 492 cep boy 528 sayfa

Cep boy sadece kenarlardan 3 cm kısaltıkmıstır ve punto az daha küçüktür ve yarı fiyatınafır bende öyle alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Arkadaslar mesela da vinci sifresi ciltsiz karton kapak 21 lira ama cep boy 9.99 lira gibi bisey.. Sayfa olarak karton kapak 492 cep boy 528 sayfa

Cep boy sadece kenarlardan 3 cm kısaltıkmıstır ve punto az daha küçüktür ve yarı fiyatınafır bende öyle alıcam

Icerik olarak vs cok fark yok degil mi? Mantikli geldi banada

• Tabikide küçük yazı okuyamama gibi bi takıntın yoksa cep boy çok daha kârlı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Icerik olarak vs cok fark yok degil mi? Mantikli geldi banada

Yok hocam birebir aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Tabikide küçük yazı okuyamama gibi bi takıntın yoksa cep boy çok daha kârlı

Daha once cep boy almadigim icin bilmiyorum ama cok sorun olmaz sanirim tesekkurler

• Kitaplıkta güzel durması açısından tabiki de normal boyut ben o yüzden hep normal boy alırım.Ama kitaplıkta güzel durması çok önemli mi? Değil. Benimki gibi saçma bir takıntın yoksa cep boy al hiç bir farkı yok ve daha hesaplı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • myloxyloto kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben pek fazla sevmiyorum cep boy. Özellikle kitaplığa dizerken falan hiç hoş durmuyor. Tabi senin böyle bir taıntın yoksa ve ya farketmez boyut diyorsan alabilrsin. Ama bana kalırsa almadan önce kitabı eline alıp bir iki sayfa oku baktın rahatsız eden bir durum yok al.
  • Boyut olarak cep boy: 11x17
    Normal boy: 13,5x21
    Genel olarak cep boy-normal boy ölçüleri böyledir.

Normal boy kitabı arkana yaslanıp tek elinle rahat bir şekilde tutarak okuyabilirsin ama cep boyda ilk birkaç sayfayı tek elle tutup okuyabilirsin, sonra 2 elinle tutup biraz kuvvet uygulayarak okumak zorunda kalıyorsun. Kitap okurken rahat olmak istiyorsan normal boydan vazgeçmemelisin.
    Birde kitaplık durumu var, en ve boy olarak cm farkı olduğundan kitaplıkta pek hoş durmuyor. Boy azalırken en sabit kalsaydı yine pek fark etmezdi ama ikisi birden azaldığı için içeriye gömülüyor. Kitaplık takıntım ve rahat okuma sorunum yok diyorsan fiyat olarak cep boy uygun olduğundan onu alabilirsin.
  • myloxyloto kullanıcısına yanıt
    Kitaplığımda 6 bölme var ve bunların birini cep boy kitaplara ayırdım ayrı bir hava kattılar bence.

Yaklaşık 25 tane cep boy kitabım var.
  • Cep boy kitapları elde tutmak ve okumak daha zor. Okuma keyfini azalttığı bir gerçek. Mecbur kalmadıkça almam. Ama öğrenci bütçesi elvermiyorsa diyecek bir şeyim yok.
  • Kuponla kitap seti almıştım ve cep boy çıkmışlardı. Başta sinirlenmiştim okuyamam diye ama öyle olmadı. Hatta okumaları daha bi rahat oluyor. Küçük göründüğü için hemen bitirme isteğide duyuyorsun.
  • Cep boy tercih ediyorum çoğu zaman. Daha hesaplı oluyor. Kitaplıkta da düzgün dizersem kötü durmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: myloxyloto

Kitaplıkta güzel durması açısından tabiki de normal boyut ben o yüzden hep normal boy alırım.Ama kitaplıkta güzel durması çok önemli mi? Değil. Benimki gibi saçma bir takıntın yoksa cep boy al hiç bir farkı yok ve daha hesaplı

Arkadaş çok doğru söylemiş. Katılıyorum.
  • Tesekkurler cevaplar icin

• Daha önce hiç cep boy kitap almadım ama almayı düşünüyorum yarı yarıya fiyat farkı var.Ben almanı öneririm ikayanın yaptığı gibi ayrı bir raf açıp cep boy kitaplarını oraya koyabilirsin. Kuzenimde görmüştüm bende çok cool görünüyorlar hemde sevimli :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ThunderDucks

Daha önce hiç cep boy kitap almadım ama almayı düşünüyorum yarı yarıya fiyat farkı var.Ben almanı öneririm ikayanın yaptığı gibi ayrı bir raf açıp cep boy kitaplarını oraya koyabilirsin. Kuzenimde görmüştüm bende çok cool görünüyorlar hemde sevimli :)

Haklisiniz hocam deniyecegim bakalim denemessen icimde kalicak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

Kitaplığımda 6 bölme var ve bunların birini cep boy kitaplara ayırdım ayrı bir hava kattılar bence.

Yaklaşık 25 tane cep boy kitabım var.

Cep boyda kitap okuken el yayı ile çalışıyor gibi oluyor insan.
  • iztuzu kullanıcısına yanıt
    Aynen :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.