|
Çin, 2050’ye kadar nükleer füzyonu ticarileştirmeyi hedefliyor

-
-
Amerika boşuna Çin'den korkmuyor.
Vasıflı insan gücü ve üretim başkenti olarak geleceğin süper gücü Çin olacak.
-
2050 kalmaz bu gidişle
-
çin bütün yerküreyü silkecek
-
ELALEMİN ÇOCUKLARI GELECEĞE YATIRIM YAPARKEN BİZİMKİLER PUT YAPARAK SAHTE DİPLOMALARLA DEVLETİ YÖNETMEYE TALİP OLUYOR AH İSTANBUL AH SEN BUGÜNLERİDEMİ GÖRECEKTİN.
-
Diploma konusu tartışılır. Hadi öncekiler ATATÜRK heykeli yapmış,yollar fabrikalar yapmış. Sen ne yapmışsın onların yaptıklarını çevrene yedirmişsin. (Bu aralar Silivri çok soğuktur) Başka bir şey demiyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dandalyus -- 5 Mart 2025; 23:46:25 >
-
Atatürk heykeli yaparak gelişmişlikmi oluyor eğerki Türkiye zamanındayken bu işlere yatırım yapsaydı şuan çoktan Türkiye Fransa olmuştu bile Türkiye bir çok şeyi kaçırdı bir çok treni bunun en büyük sebebi devletin başındaki vizyonsuz insanlardır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu reaktörün daha verimli ve daha temiz(neredeyse sıfıra yakın radyasyon)çalışması için en ideal yakıt helyum-3 izotopudur.
Bu helyum-3 izotopu en çok Ay'ın yüzeyinde bulunuyor.
Ay'a gitme yarışlarının yeniden başlamasının nedenlerinden biri de budur.
-
👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben sana Atatürk heykeli yaparak gelişmişlik oluyor demedim. Beğenmediğin Atatürk zamanında neler yapılmış onları yazdım. Sonra iktidara gelenler üzerine pek bir şey koymamışlar. Özal'ın başlattığı özelleştirme furyasıyla ve onu takip eden liderle ATATÜRK'ün kurduğu herşeyi (sevmedikleri için) sattılar. Evet zamanında bu gibi işlere (yüksek teknoloji uzay vb.) yatırım yapılsaydı, yandaşlık olmasaydı. Biz şimdi başka konumda olurduk.
-
Bu ne cehalet kokan bir mesaj böyle! 22 senedir yönetiyorsun ama sanki memleket başkası yönetiyormuş gibi konuşuyorsun, elalemin çocuğu neler yapıyor diye konuşacağacına sen yap o zaman, çeyrek asırdır iktidardasın tutan mı var? Ayrıca kim put yapıyor? Git putun anlamını öğren sonra foruma kusarsın. İstanbul aynı İstanbul, diploma geçerli diploma, muhtemelen senin fikirlerinden ve senden daha gerçek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

ELALEMİN ÇOCUKLARI GELECEĞE YATIRIM YAPARKEN BİZİMKİLER PUT YAPARAK SAHTE DİPLOMALARLA DEVLETİ YÖNETMEYE TALİP OLUYOR AH İSTANBUL AH SEN BUGÜNLERİDEMİ GÖRECEKTİN.
|
Atatürk heykeli yaparak gelişmişlikmi oluyor eğerki Türkiye zamanındayken bu işlere yatırım yapsaydı şuan çoktan Türkiye Fransa olmuştu bile Türkiye bir çok şeyi kaçırdı bir çok treni bunun en büyük sebebi devletin başındaki vizyonsuz insanlardır |
çin bütün yerküreyü silkecek
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X