|
ABD, daha yüksek verimle ikinci defa füzyon enerjisi üretmeyi başardı
-
-
Haber sanki yapay zeka ile yazılmış gibi...
-
Aya Mars'a araç gönderen Amerika için montaj onlar diyen köylüler gelir biraz bunada montaj derler
Bizim millet böyle köyünde kahvede oturuyor dünyaya bir faydasi yok olanıda kötüleyip yanına çekmeye çalışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu Ulusal Ateşleme Tesisi gerçekten ilginç, terawattlık lazerler kullanarak döteryumu füzyona uğratıyorlar.
en.m.wikipedia.orgNational Ignition Facility - Wikipediahttps://en.m.wikipedia.org/wiki/National_Ignition_Facility
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayat tümden montaj onlara göre zaten konuşmaya gerek yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buna diyen olmaz :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben o "köylü" olarak soruyorum;
2kb RAM , 1.3 khz işlemci ile apollo kapsülünü aya OTONOM olarak nasıl indirdin gardaş? bana bunu anlat da aydınlansın köylüler :)
senin gibileri olacak ki amerika kendine köleler bulsun.
senin gibi düşünenlerin bir üstü Turan Çağlar oluyor :)
çok bildiğini sanan ama bir hattan haberi olmayan cahiller ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 8 Ağustos 2023; 18:19:13 > -
@pskillercheto adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:
ben o "köylü" olarak soruyorum;
2kb RAM , 1.3 khz işlemci ile apollo kapsülünü aya OTONOM olarak nasıl indirdin gardaş? bana bunu anlat da aydınlansın köylü
ler :)
Köylü diyince kızıyorlar , aya o yazdıkları ile indi sanıyor apolloda mekanik bir sürü cihaz vardı o dönem :)
bunu bana soracağına araştırıp yazsana buraya beynin yok mu?
Ben iyi kötü biliyorum hangi ekipman alet ile indiğini ki aya gitmek düşündüğünde kolay ama iş gitmeye geldiğinde hatta gidip geri inerken bile çok değişik karmaşık hesaplar giriyor araya
Araştırıp öğren çürüt kardeş ona buna sorma beyninde yer varsa öğren öğren neden niçin sor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 8 Ağustos 2023; 18:52:43 >
ıgıdı ugudu bubudu .... kaçıncı editin olacak ? bir yaz la ...
noldu kardeş? köylü dediğin ummadığın yerden mi sordu?
araştırıp öğren yazıyorsun üstelik :) ben de seni birşeyler biliyor da yazıyor sandım.
işin daha vahim tarafı ise, senin mesajına like atan ve destek atan kesim.
bizde Mustafa Kemal gibi, Timur gibileri 300-400 yılda bir çıkıyor da ... işte Turan Çağlar gibileri her dönemde çıkıyor hadi kolay gelsin. buradan çevirebilirsen çevir.
he çevirebilirsen; ayrıca manyotosfer dışında o 3 astronotu 20 dakikadan fazla nasıl güneş radyasyonundan korudun? alet edavatları nasıl korudun? daha da garibi; o ışımalarda sen nasıl anten yayını 380.000km ötede dünya'ya canlı taşıyabildin ?
dediğim gibi turan çağlayanlar çok bizim memlekette.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 8 Ağustos 2023; 18:59:28 >
-
İyi en azından bir ütü çalışabiliyor. Yakında bir ufo ısıtıcıya 1 ghün çalıştırabilirlerse en azından 1 gün ısınabilirler. :))
-
@pskillercheto adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:
ıgıdı ugudu bubudu .... kaçıncı editin olacak ? bir yaz la ...
noldu kardeş? köylü dediğin ummadığın yerden mi sordu?
araştırıp öğren yazıyorsun üstelik :) ben de seni birşeyler biliyor da yazıyor sandım.
işin daha vahim tarafı ise, senin mesajına like atan ve destek atan kesim.
bizde Mustafa Kemal gibi, Timur gibileri 300-400 yılda bir çıkıyor da ... işte Turan Çağlar gibileri her dönemde çıkıyor hadi kolay gelsin. buradan çevirebilirsen çevir.
he çevirebilirsen; ayrıca manyotosfer dışında o 3 astronotu 20 dakikadan fazla nasıl güneş radyasyonundan korudun? alet edavatları nasıl korudun? daha da garibi; o ışımalarda sen nasıl anten yayını 380.000km ötede dünya'ya canlı taşıyabildin ?
dediğim gibi turan çağ
layanlar çok bizim memlekette.
Güneş ışıması : Yeryüzünün güneşten almış olduğu ısıyı yeniden atmosfere verme olayına ışıma denir
Güneş patlamalarını kastediyorsanız bu sürekli ve devamlı olan bir şey değil ve iletişimi %100 kesecek diye bir şey söz konusu değil ve tüm güneş patlamaları dünyaya ve dünya tarafına gelmiyor ki?
Ay yüzeyindeki radyasyon ortalama dünyadan 200 kat yüksek , ancak Türkiye'den Amerika'ya uçak ile giderseniz maruz kalacağınız radyasyon dünya yüzeyinden ortama 20 kat fazla oluyor , astronot kıyafetlerinin koruyamayacağını düşünüyorsanız bu radyasyondan koruyabilir bence polikarbon altın gibi malzemeler kullanıyor
Yani bana bu bilgiler ışığında mantıklı geliyor aksini iddia ediyorsanız dediklerinizi biraz açın bu yüzden araştırıp öğrenin yazdım
-
Alıntı
metni:All of the energy from the Sun that reaches the Earth arrives as solar radiation, part of a large collection of energy called the electromagnetic radiation spectrum. Solar radiation includes visible light, ultraviolet light, infrared, radio waves, X-rays, and gamma rays. bir başka örneklendirme ile
Dünya'da 1 dakika kaldığın tomografi makinasında mağruz kaldığın ışımayla, manyotesfer dışında 1 dakika geçireceğin süreç ile arasında 400 kat fark vardı.
bugün Almanya'da doktorlar bir hastayı tomografiye sokmadan önce 5 farklı türlü yöntem sunuyorlar. Bu kadar tehlikeli iken; senin gibiler hala 69 da insanlı Ay'a gidildiğinden bahsediyorlar :)
komik geliyor bana bir "köylü" olarak ... bilmem anlatabildim mi?
-
Protyum ne bilmiyorum hocam, hidrojenin notronsuz izotopu mu? Tokamak da oldukça ilginç fakat NIF gerçekten etkilleyici bir tesis.
Hatanız var hocam
alt uzay üst uzay terimleri neymiş araştır da biraz aydınlanırsın.
-
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Haber sanki yapay zeka ile yazılmış gibi...
|
Aya Mars'a araç gönderen Amerika için montaj onlar diyen köylüler gelir biraz bunada montaj derler Bizim millet böyle köyünde kahvede oturuyor dünyaya bir faydasi yok olanıda kötüleyip yanına çekmeye çalışıyor |
Benzer içerikler
- internet tarayıcıları
- font bulma
- tiktok para kazanma
- instagram hikaye etiketleme yeni özellik
- instagram takip etmeyenleri bulma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X