< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çin, ABD’ye olan bağımlılığını azaltmak için kendi işletim sistemini geliştiriyor (2. sayfa)

-
-
ABD, dünyanın merkezi ve birleşimi olduğu için bir anlamı, başarısı olamayacak bir hamle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amerika böyle bir hamle yaparsa kendi ayağına sıkar, yaşayabilmesi için diğer ülkelerden beslenmesi lazım; diğer ülkelerden beslenemezse eğer amerika kendi kendini öldürür
-
Yazım yanlışı, doğru söylediği gerçeğini değiştirmez!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ülken seni takip etse ne olacak; suçsuzsan zaten bir sıkıntı olmaması lazım, benim pek umurumda değil ama çarpıtılıp başka türlü kullanılması sıkıntı olur.
Dostum , her şeyi kopyalamak gerekmiyor ; iyi yönlerini kopyalarsın olur biter , burada benim yazmamın hiçbir anlamı yok. Bunu yapması gerekenlerin geliştirip en düzgün çözümü yaratması gerekiyor. Çin'in ve Avrupa'nın bütün politikalarını savunmuyorum. İyi olanları almalıyız diyorum ,çelişme sebebine gelirsek tek kelime zamanlamadır : Demokrasi gerekli ve doğru olandır ama zamanlama önemli bizimki gibi bir ülkenin bunu kullanması saçmalık değil de nedir. Şuan Otokrasi ile ülkedeki tüm sistemi gerekirse zor kullanarak yeniden yapılandırmak gerekiyor. Daha sonra ise Avrupa modeline geçmeliyiz ama Avrupa'dan alınacak bir şey varsa, ilk olarak adalet sistemi olmalı. Şuanda ne yaptığımızın kimin geldiğinin hiçbir önemi yok; Ülkeye Einstein gibi zeki bir başkan olsa Otokrasi ile yönetse bile yıllarca sürer belki 20 yılı alır. Yani yolsuzlukları kaldırmak bile yıllar alır , hal böyleyken 5 yılda ülkeyi kurtarabilecek kimse yok. 5 Yılda bir yeni biri gelip durumu nasıl kurtarsın, ülkenin borcunun faizini ödemek için aynı oranda vergi alması lazım ve bu kısa süre için 1 yılda bu vergi yetersiz kalacak. Kim gelirse gelsin ülke bitik savaştakilerin durumunun bizimkinden iyi olmasından belli değil mi. Ayrıca mülteciler yüzünden kiralık ev de bulamıyor halk, bu da fiyatları ekstra katlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 3 Temmuz 2022; 11:49:24 >
-
Malesef haklısın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çin bizden bile daha fazla bağlı amerikaya.. işletim sistemi çıkarsa ne olacak. abd yemini kesse 1.5 milyar insan birbirini yer orada.
-
çin daha kolay denetlemek ve takip için yapıyor bunu bence.
-
Dışa bağımlı olmayan ülkelere hayranım. Bakın Rusya'ya ve İran'a bütün dünya ambargo ve ekonomik yaptırım uyguluyor adamlar sapa sağlam ayakta.
-
Hocam ilk cümlede dediğin çocuğun bir işi veya okulu - eğitimi sevmiyorsa gerekirse döve - döve bağıra çağıra sevdir gibi anlamsız ve faydasız bir çözüm önerisi ne yazık ki. Çin toplumu kafa yapısını değiştirmediği sürece, hiçbir zaman Almanya ve Abd ile aşık atabilecek profesyonelliğe, özgünlüğe ulaşması imkansız.
Birilerinin bağırdığı, birilerini ezdiği iş yerleri dünyanın her yerinde, ülkemizde de var. Bu tarz amatörlüklerin ve hataların içerisinden ne adam akıllı bilim insanı çıkarabilirsiniz, ne de dünya devi.
Asyanın en zengin ülkelerinde bile hayat Avrupa ve Amerika'ya kıyasla 10 kat - 100 kat daha kötü. Bir Amerikalı - Avrupalı ergenlikten, ölümüne kadar büyük ihtimal en zengin Asya ülkeleri vatandaşlarından daha iyi hayat yaşayacaktır. Gelişim, İlerleme diye 10-12 yaşından itibaren çocuğu 10-12 saat günde kurslara, derslere sokan ülkelerin doğruları tartışılmalı. Buna Japonya ve Güney Kore gibi toplumsal disiplini, etikleri dini - sosyolojik/politik tabular gibi katı ahlaki kurallar haline getiren ülkelerde dahil.
-
hadi işine birader bence de ne yaşamışsan haketmişsin. devlet ne derse o!
suçlu olmaya gerek yok. hükümeti eleştirmen bile yeterli en basitinden. istemedikleri bir şey yaptın mı geçmiş olsun. hükümet aşırı güçlü çinde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çin çok geç kaldı şimdiye yapmış olmaları gerekirdi, şu amerikanın tekeli yıkılmalı
-
Hayal dünyasın da yaşıyorsunuz.
-
Yıl 2022, artık işletim sistemi yapmak o kadar da zor değil. Hele ki Çin gibi bir dev için. Olay sokftware üreticilerinin bu sisteme uygun program yazmasını sağlamkta.
-
Tamam kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşım sen iyi misin? Ne yaşadığını zaten hiç bilmiyorsun. Ön yargılı davranıp "haketmişsin" diyorsun. Ya da sırf üste çıkabilmek için geveliyorsun.
-
-
BSD = Berkeley Software Distribution
FreeBSD amerikan
Appleın kullandığı OpenBSD de amerikan
Unix de Linux da has amerikan. Android de amerikan.
Olayın amerikayla pek alakası yok gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 4 Temmuz 2022; 23:9:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X