sputnik niye gelmiyor? uzaya çıkardık |
Çin aşısını olur musun? (2. sayfa)
Çin aşısını olur musun?
(En Son Oy Tarihi: 15.12.2020)
-
-
Gerekli onayları aldıktan sonra her aşıyı olurum. Çin aşısı da tavuk bacağı, yarasa kanı, çingene gözyaşı karıştırılan bir kocakarı ilacı değil sonuçta.
-
Hayır olmam. Gerekçeleri yukarıda yeterince saymışlar zaten.
-
Olurum. Canfeza sezgin de çin aşısı olduğunu ve daha güvenli olduğunu söylüyor. Keza sağlıkbakanı da öyle. Rna aşısının uzun vade zararı bilinmiyor. Bunda ise uzunvade zararı yok. Çin aşısını olurum daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: amadeus99Hehe
Kamu kurumlarına giremez otobüse binemezsin derler paşa paşa olursun.
Alıntıları Göstersıkıntı yok benim açımdan ömrümün geri kalanında sakat yaşamaktansa tabanvay tercihimdir gider dolmuşa binerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 4 Aralık 2020; 17:18:8 > -
Çin'in aşısı abartıldığı gibi ne idüğü belirsiz bir aşı değildir muhtemelen; çünkü bu firmanın dünya çapında kullanılan tescilli aşıları var. Yalnız dünya'ya bu rezaleti musallat etmiş Çin'den aşı alınmaması daha uygun olur. Adamlar hem Dünya'yı mahvetti hem de üstüne para mı kazanacak? Sırf bu sebeple aşı satın alınmamalıydı...
-
herkes oluyorsa el mahkum napalım
-
Avrupa menşeli asilari bulamazsam son care olarak olurum.
Sağlık çalışanı olsaydım kesin olurdum, şu halde hiçbir aşıyı olmam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çin aşısını hiçbir şekilde olmayacağım. Sınırlı sayıda Pfizer aşısı gelecek onu da devlet ve torpilliler kendilerine yaptıracak halk da anca Çinin Sinovac aşısına mahkum bırakılacak. Ben bunun altında bir bit yeniği ararım. Maske + fiziki mesafe + hijyene her daim sıkı şekilde uyarsan zaten virüs kapma ihtimalin yok denecek kadar az. 5 yıl 10 yıl neyse bu üç kurala pandeminin sonuna kadar uyacağım ama Sinovac aşısını hiçbir şekilde olmayacağım. 2022, 2023de J&J, Moderna veya Pfizer halkın kullanımına da sunulursa onları olurum ama Sinovac asla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elma -- 4 Aralık 2020; 18:17:51 > -
PFizer'in aşısı da güvenli değil ki. Çin'in aşısına güvenmiyorsun da, PFizer'a nasıl güveniyorsun.
-
Kesinlikle olmam.Olana da mani olmam..
-
Irak bile Biontec aşısını vatandaşlarına ücretsiz yapacakmış. Biz Çin Aşısı getirtiypruz.
Bu aşılardan biri amd ise digeri inteldir, cok bir formul farki oldugunu dusunmuyorum.
Dünya Sağlık Örgütü onay verirse olurum.
-
virüs Çinden çıktı aşıda Çinden bu işde sizce bir sorun varmı yokmu
-
Aşıyı olup olmamakta kararsızım ama bu virüsü çin’in çıkardığını düşünüyorum bilerek isteyerek. Ve sonrasında bıçak gibi virüsün kesilmesi aylardır günde 1-2 vakanın anca çıkması falan derken bunun panzehiride çinlilerdedir muhtemelen.
Kaddafinin dediği gibi ‘’ilerde bi virüs çıkacak panzehiride çıkaran kişilerin elinde olacak..’’
Olmak istemiyorum, kesinlikle olmam diyenler bilimsel dayanaklarını sunabilir mi? Ben de kararsızım çünkü. Bill Gates rokafelır rosçilt falan demeden, bilimsel kaynaklara dayalı şeyler olursa sevinirim. Salgının ilk başlarında Çin'den gelen test kitlerine olan önyargımdan dolayı ben de mesafeliyim açıkçası.
Babamıza güvenemediğimiz bu devirde nasıl güvenelimde bilinmeyen bir maddeyi vücudumuza sokalım hocam ? En mantıklı olan,bir süre gözlem yapıp daha sonra karar vermek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X