Şimdi Ara

Çin'de elektrikli scooter patladı, sürücü son anda kurtuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye dahil birçok ülkede elektrikli scooter kullanımı büyük oranda arttı. Elektrikli scooter'ları genel olarak yollarda meydana gelebilecek kazalarla değerlendiriyoruz ancak Çin'den gelen bu video tehlikenin bir başka boyutunu gözler önüne seriyor.

Habere konu olan olay 7 Ekim'de Çin'in Shenzhen şehrindeki Longhua bölgesinde meydana geldi. Şans eseri yakındaki bir aracın kamerasına takılan olayda elektrikli scooter'ın kıvılcımlar çıkararak ilerlediği görülüyor. Saniyeler sonra ise scooter bir anda patlayarak alev topuna dönüyor. Sürücü ise olay yerinden uzaklaşarak üzerine sıçrayan alevleri söndürmeye çalışıyor.

Ayrıca Bkz.Yeni Renault Twingo E-Tech prototipi görücüye çıkıyor

Kazadan sonra Çin sosyal medyasında paylaşılan görüntülerde adamın yüzünde ve bacaklarında yanıklar olduğu ve ilk müdahale ekiplerinin olay yerine gelmesini beklerken üstü çıplak bir şekilde ayakta kaldığı görülüyor. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yangını söndürdüğü ancak scooter'ın kullanılamaz hale geldiği de verilen bilgiler arasında.

Yangının nedeni henüz bilinmiyor. Yetkililerin olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattığı ifade edilirken gördü tanıklarının scooter'ın modifiye edilmiş olabileceğiyle alakalı ifadelerinin bulunduğu ancak bunun henüz doğrulanmadığı belirtiliyor. Şimdilik olayla ilgili tek bilinen şey sürücünün bu olayda ciddi yara almadan kurtulmuş olması.

Not: Videoda yaş kısıtlaması olduğundan dolayı buraya tıklayarak ilgili videoyu doğrudan Youtube üzerinden izleyebilirsiniz.

• Nasıl bir uygulamanız varsa sizin uygulama tarayıcınız dışında hiçbir yere yönlendirmiyor YouTube uygulamasında açtırmıyor yaş doğrulaması sorduğu için de izleyemiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DH uygulaması gerçekten kötü. Yazık. Youtube bile yönlendirme yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Chadaturk kullanıcısına yanıt
    Bu kadar uzatacağına sağ alttaki dünya simgesine tıklamalısınız deseydiniz, biz de teşekkürler ederdik. Şimdi bu ukala tavrınızla sadece itici olduğunuzu öğrettiniz.

• isakoc kullanıcısına yanıt
    İsa kardeşim, forumda güzel insanlarla aramı bozmak hiç istemem.
    Empati yap(a)madan yorum yaptım.
    Olduysa bir kalp kırıklığı canı gönülden özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chadaturk -- 10 Ekim 2024; 20:16:46 >
  • Chadaturk kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Ben de kalp kırdıysam özür dilerim.

• Neden kavga etmiyorsunuz? forumlar bunun için icad edilmedi mi? :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Alttaki tarayıcı kısmına basacaksınız bu kadar mı zor anlamıyorum abi anlayamıyorum

• yuvarlanarak en doğru hareketi yapmış

• byJuck kullanıcısına yanıt
    🤦🤦🤦🤦

• Hangi marka acep

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    My heart broken dude please fix it

• Bu normal bir elektrikli scooter değilki, o abartı büyük scooterlar'dan. Bu modeller zaten doğru düzgün üretilmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.