|
Bildirim
istemeden amerikan hava sahasina girmesi pek olasi degil, atmosferin ust katmanlarinda alt katmanlardaki gibi kaotik hava hareketleri yoktur, son derece stabildir, ruzgarlar belli hizlarda belli yonlere eser. zira 2inci dunya savasi sirasinda japonya benzeri bir yolu kullanmisti. yangin bombasi bagladiklari balonlari amerikaya gonderip orman yanginlariyla teror yaratmayi denediler. ilginc sekilde 2inci dunya savasi boyunca amerikan ana karasina ulasmis tek japon saldirisida bu balonlarla olmustu.
cin balon ufak ve cok yuksekde oldugu icin gorulmeyecegini dusunmus olabilir, belkide ilk gonderdigi balonda bu degildi, tespit edilmeden oylece gecip gidenler olmus olabilir. en bastan farkli niyetler olmasa, soyledikleri gibi sadece yolunu kaybetmis bilimsel bir meteoroloji balonu olsa basitce amerikaya ulasmadan amerikan kurumlarini haberdar ederek bir kirizi engelleyebilirlerdi. |
Yanlışlıkla olsa Amerika'yı uyarırlar böyle bir durum var diye. Casusluk için bilgi topluyorlar. Yoksa öyle batı rüzgarlarıyla o balon 5-10 dakikada oraya varmıyor. Günlerce yol almıştır. Böyle giderse bu Hikayede yanan Çin olacak.
|
şu balonlardan bi 5-10 tane de sizin şehrinizde uçursa Çinki kardeşileriniz acaba o zaman da bu kadar anlayışlı olacak mısınız yoksa tavrınız değişecek mi çok merak ediyorum.
|
minareyi çalan kılıfını hazırlar
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkaura -- 4 Şubat 2023; 15:29:00 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
yav he he... o balonlar Türkiyeye varamaz aradaki mesafe ülkeler imha eder... haber yapak komik duruma düşüyorlar... |
|
|
yav he he... gizli bilgileri sızdıran kozmik odaya bir sürü tipi sokanların seçmeni ne diyor... |
|
|
Clash Reporttwitter “Clear footage of Chinese spy balloon shot downed by the U.S.” https://twitter.com/clashreport/status/1621961219320979456 |
kaşınıyolar he veya bu bi senaryo, danışıklılar. çok bariz ve saçma |
Benim amerikancı olduğumu nereden çıkarttın, belliki kendin çin yanlısısın :) şükür ben ne senin gibi çin yanlısı nede abd terör devleti batı terör ülkeleri destekçisiyim. Hangi kafa ile bakıp yazıyorsunuz anlamak mümkün değil :) Bak işte yine gereksiz biri için vakit harcadım. |
|
@camelon kullanıcı adından belli arap taparlar bile senden zeki... zaten vuracakları balonu niye haber yaptırdılar saçmalamışlar... |