Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu gün gönderi numarası için tekrar irtibat kurdum. aldığım kişi msn den çevirim dışı görünüyordu. alibaba üzerinden mesaj attım. bana başka bir msn adresi verdi. ondan da cevap gelmiyor. sonra araştırdım msn den beni engellemiş. mesaj attım. inşallah korkulan benim başıma gelmemiştir. şu an için benim aldığım yerden her hangi bir sipariş vermeyin. en azından benim iş çözülene kadar. ne yapabilirim. paypal dan işlemi iptal etme şansım varmı. birde bir başka kişi olarak konuşmayı deneyecem. bakalım.
  • ne ise arkadaşlar sonunda iletişim kurabildim. ısrarla engellemedim diyor ama yemedim.
    dhl ile göndermiş numara verdi.
    cuma gelir dedi. benim iş belli olana kadar bekleyin bence.
  • Bekliyoruz...
    İnşallah cihaz elinize ulaşır
  • bekliyorum kardeş dhl den henüz sorgulamada görünmüyor.
    belki çalışma şekilleri bu şekildedir.
  • şimdim baktım dhl ile sorguladığımda gönderi bilgisi alındı görünüyor. artık birde gümrükten geçerse iyi olur.
  • zaten geçmez ise faturasında sonuçta 215 dolar yazıyorsa bile euro ya çevirdiğinde 146 euro ya denk geliyor. geçmesi lazım.
    eski sisteme göre değerlendirseler bile üzerinde hediye yazıyor ve ticari değildir diye yazdık demişti.
    yüzde 99 benim hesabıma göre geçmesi lazım. takılırda kutu içeriğinden olurda fatura vs çıkmaz ise ödemeyi paypaldan iki parça halinde yollamıştım.
    küçük olan kısmı gösteririm. bakalım son gümrük mevzuatı uyğulanıyorsa sorunsuz geçmesi lazım.
    bu arada 150 euro 222 dolara denk geliyor.
  • Benim 3 gün önce alibaba'dan sipariş verdiğim cihaz bugün kazasız belasız elime geçti. İstanbul Anadolu yakasındayım.

1 hafta önce Almanya'daki kardeşim aynı kişiye sipariş verip sorunsuz teslim almıştı. Buna güvenerek 2 arkadaş birer cihaz siparişi verip ayrı kargolanmasını istedik. Üzerine klasik GIFT / 25$ yazılmasını istedik.

Aldığımız firma sz-evergreen.
    İlgilenen kişi Lawrence_hong. Bu üründeki online chat linkinden ulaşabilirsiniz. Bayağı ilgilendi. Her isteğimizi yaptı. Paketleme iyi ve kargoya verme hızlıydı.

Maliyet 205 + 45 (kargo) + 21 (W/U komisyon) olmak üzere 271$ oldu.

Gelelim kargo ve gümrük işine. Sorunsuz geldi dedim ama paket DHL tarafından -belki de gümrük görevlileriyle- kısmen açılıp kontrol edilmiş. Falçata ile bir kenarından kesilip içine bakılmış. Sonra da üzerinde "gümrük amacıyla kontrol edilmiştir" yazan bir bantla kapatılmış. Hatta içerdeki kutu üzerinde daha fazla kesik izi var ve bir kanadı yırtılmış. Sanki cihaz tamamen çıkarılmış gibi. Ama dış poşetteki kesik o kadar uzun değil. Bir garip yani.

Neyseki kutu içeriği tam ve sağlam.

İlgisini çekenler için işte fotoğraflar

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recaihercai -- 29 Ekim 2009; 4:38:41 >

• hayırlı olsun kardeş güle güle kullanın. bu arada bootloader versiyonu kaç bakabildinmi. bana gelecek cihazın bl75 ve üzerindeki yazılımın gemini 4,4 olmasının bekliyorum.
  • bl72
    gemini 440
  • bende almak istiyorum yardımcı olur musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: recaihercai

bl72
    gemini 440

Selam,

BL 75 yükseltmeyi denedin mi? Deneyimlerini paylaşırsan memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

bl72
    gemini 440

Selam,

Cihazı tam tanımadan herhangi bir deneme yapmayı düşünmüyorum.
    Ne olur ne olmaz...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

bl72
    gemini 440

Selam,

Cihazı tam tanımadan herhangi bir deneme yapmayı düşünmüyorum.
    Ne olur ne olmaz...

zaten şu an için yapamadığı pek bir şey yok gibi bl72 nin...1080p mkv bile oynattı.

• selamlar
    1080p mkv oynattigini soylediniz cihazin,
    azbox ile dm 800 arasinda kaldim ben de. hard diskten oynatabiliyor mu dm 800 altyazi vs ile birlikte?
    tesekkurler
  • Brief Description:
    New version boot75, gemi4.4
    dreambox800hd factory price
    DM800 dm800hd PVR satelite Receiver
    300 MHz MIPS Processor - Linux Opera

yabancı forumlardan birindede bl75 den bahsedilmişti. ne ise şimdilik cihazın elime geçmesini bekliyorum. takip ettiğimde Almanyada görünüyor.
  • cihaz elime henuz ulaşmadı. beni engellemişsiniz dedikten bir süre sonra tekrar online görmeye başladım. bu gün baktığımda beni yine engellemişler görünüyor. bilmiyorum belkide çalışma şekilleri böyle. ne ise cihazı sorguladığımda son durum şu.

Cumartesi, Ekim 31, 2009 Time LocationKonteyner çıkış noktasından ayrıldı Leipzig - Germany04:32 Leipzig - Germany
    Cuma, Ekim 30, 2009 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi Leipzig - Germany23:15 Leipzig - Germany
    Konteyner varış noktasında Leipzig - Germany15:24 Leipzig - Germany
    Konteyner çıkış noktasından ayrıldı Hong Kong - Hub - Hong Kong04:15 Hong Kong - Hub - Hong Kong
    Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi Hong Kong - Hub - Hong Kong04:10 Hong Kong - Hub - Hong Kong
    Perşembe, Ekim 29, 2009 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi Hong Kong - Hub - Hong Kong12:39 Hong Kong - Hub - Hong Kong
    Konteyner varış noktasında Hong Kong - Hub - Hong Kong12:27 Hong Kong - Hub - Hong Kong
    Konteyner çıkış noktasından ayrıldı Hong Kong - Hong Kong06:38 Hong Kong - Hong Kong
    Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi Hong Kong - Hong Kong05:12 Hong Kong - Hong Kong
    Gönderi, DHL tarafından teslim alındı 01:10 Hong Kong - Hong Kong

güvenilir uygun fiyat ve uygun nakliye ücreti veren yeri tespit edip gönderi konusunda anlaşıp oradan almak lazım.
    ben sizlerin aldığı yerler ile konuştum adamlar uçuyorlar kosda dan Allen Yang 250 dolardan başladı 215 dolara kadar düştü. gönderi ücretinide
    75 dolardan 62 dolara kadar düştü.
    aynı firmadan Linn Tan 220 gönderi için Ems sizin ülkeniz için hem ucuz hem güvenli isterseniz 58 dolar dedi.
    evergren den Lawrence 210 Gönderi için 45 dolar yazdı. birde Oktay arkadaşınmı diye sordu bende evet forumdan arkadışım dedim.
    yalnız yazılımı sorduğumda hepsi bootloader72 gemini 4.4 dedi.
    bootloader75 in face olduğunu benim cihaz geldiğinde kesin anlarız.

• Cumartesi, Ekim 31, 2009 Time Location
    Gümrük çekim işlemleri tamamlandı Istanbul - Turkey10:14 Istanbul - Turkey
    Konteyner varış noktasında Istanbul - Turkey09:51 Istanbul - Turkey
    Konteyner çıkış noktasından ayrıldı Leipzig - Germany04:32 Leipzig - Germany

simdi sorguladım. dhl ile daha önce sipariş vermedim bu duruma göre gümrükten geçmişmi oluyor.
    birde paypal kullanan arkadaşlara bir sorum var. ödeme işlemlerinde paypalda görünen miktar ile
    kredi kartından çekilen miktar arasında fark oluyor. bu durumda aradaki fark banka komisyonumu.
    birde paypal tanımlı kredi kartının visa master olması komisyon oranlarını etkiliyormu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necc7 -- 31 Ekim 2009; 10:57:07 >
  • arkadaşım aldığın kişilerden korkma güvenilirdir Tina değil mi?
  • evet Tina kardeş. bencede güvenilir ama en azından insan yapılan alışveriş sonuçlanana kadar takip eder. ne ise bunların çalışma şekilleri böyle anlaşılan.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.