Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ncc7 dostum cihazınız hayırlı olsun güle güle kullanın acaba bl 75 demişsinizacaba üstt imaj yükleyerek denedinizmi yada daha sonra bl yükseltme imkanı varmı?
  • Merhaba,

Adana'dan alacak arkadaşlar mail attım (bana özel msj atanlara) diğer almak siteyenlere için süreç;

3 hafta önce, 3 yerden yerden teklif aldım. En iyi 2 teklif üstünden yazışmalara başladım. Teklif aldığım şirketleri ise daha önce alet alınan şirketlerden seçtim. Bu ay geçen aya göre $ biraz arttı birazda elemanlar fiyatı aşağa çekmişler. Kurban bayramı zamanı "hediye" olarak getirme olayı eski yönetmelik gereği daha kolay olduğu şimdi alim dedim. DHL aradaşlar ile konuştum, yeni yönetmelikte birseyler olduğu mu diye sordum ama birsey olamaz "Gift" yazdır 150 avrodan düşük olsun al dediler. Firma çindeki PTT önerdi, DHL kargosu yüksek dediler. Bende TR geldiğinde adana'ya yani, bir sorun olursa ptt ile ugraşmak daha rahat olur diye EMS ile istedim.

İlk maillleri ben attim, kasımda alacağımı söyledim, kasım geldiğinde onlar mail atmaya başladılar. En son fiyatta anlaştık ve aldım. Daha önceki mailllerimde fiyatlar ve hangi firmalar olduğu belli.

Kerem

• 3 günde gelen, paypalla satan bl7.2 ve fanlısını nereden alabilirim ?
  • Kosda BL72 fanlı Gemini 4.4 (Linn)
    http://www.alibaba.com/product-gs/224798910/Dreambox800HD.html?pn=2&pt=10&newId=264505260&cids=null#page960

Yaoxincn BL75 fanlı gemini 4.4 (Tina)
    http://yaoxincn.en.alibaba.com/product/263471507-200299471/New_version_boot75_gemi4_4_dreambox800hd_factory_price_DM800_dm800hd_dreambox_receiver.html

Tina ile yazışıyorum muhtemelen gelecek hafta pazartesi sipariş vereceğim.

Hiç riske girmeden şuradan da almayı düşünmüyor değilim.
    Telefon ile irtibat kurdum,

550 TL BL72 ve Gemini 4.4 kurulu gönderiyorlar. Fanının da sessiz çalıştığını söyledi.

http://www.ucuzuydu.com/shop/default.asp?gb=urun&id=220

• Bu arada aldığım yere BL75 ve BL72 sordum. sadece 7 nin yanına 2 veya 5 değişimi var, gemi4.4 ikisininde dedi. Bu arada ucuzuyduda cinden getiriyor gibi. sahibinden de aynı fiyat var (550 tl).
  • Yaoxincn BL75 fanlı gemini 4.4 (Tina)

buradan alan varmı ?
  • evet ben aldım.
    quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

buradan alan varmı ?
  • Bizde bugün sipariş verdik bakalım ne zaman gelecek...
  • quote:

buradan alan varmı ?

alan var mı ?
  • Hakan kime sipariş verdin, aynı anda Adana gümrükte pişti olmayalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktor x

quote:

buradan alan varmı ?

alan var mı ?

evet ben aldım kardeş
  • bu cihazı tek başına yurt dışından getiremessin.
    garanti belge ve alman zor alan başka belgeleri gümrükten senden isteyeceklerdir.
    bunları bakanlık ve diğer kurumlardan çıkarman gerekecek... ve senden bir sürü para isteyecekler.
    navlun parası , ordino parası, gümrükcü parası da cabası...

zaten bu tür cihazların ithalatını yapan firmalar parça, parça getirip...
    ülkemizde montesini yapıyorlar. tek parça halinde kendileri bile getiremiyor.

öbür türlü tek parça olarak yurda girişi maddi yönden çok pahalı...

yurt dışını unut...
    gümrükcü tavsiyesi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

Kosda BL72 fanlı Gemini 4.4 (Linn)
    http://www.alibaba.com/product-gs/224798910/Dreambox800HD.html?pn=2&pt=10&newId=264505260&cids=null#page960

http://yaoxincn.en.alibaba.com/product/263471507-200299471/New_version_boot75_gemi4_4_dreambox800hd_factory_price_DM800_dm800hd_dreambox_receiver.html

Tina ile yazışıyorum muhtemelen gelecek hafta pazartesi sipariş vereceğim.

Hiç riske girmeden şuradan da almayı düşünmüyor değilim.
    Telefon ile irtibat kurdum,

550 TL BL72 ve Gemini 4.4 kurulu gönderiyorlar. Fanının da sessiz çalıştığını söyledi.

http://www.ucuzuydu.com/shop/default.asp?gb=urun&id=220

kararımı verdim Yaoxincn'den alacam. umarım sorun çıkmaz.

• riske girmek istemeyen olurda 550 tl veririm diyen var ise bendeki cihazı verebilirim.
    bl75 gemini 4.4
  • arkadaşlar birde ptt yi tercih edin...
    navlun, ordino ve gümrükcü ücreti ödemessiniz. avantajınıza olur... prosedürü fazla yoktur.

diğer yollarla 100 usd nin üzerinde sadece ordino parası ödersiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bage -- 5 Kasım 2009; 19:23:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: necc7

riske girmek istemeyen olurda 550 tl veririm diyen var ise bendeki cihazı verebilirim.
    bl75 gemini 4.4

Hocam P.M attım
  • quote:

riske girmek istemeyen olurda 550 tl veririm diyen var ise bendeki cihazı verebilirim.
    bl75 gemini 4.4

Hayırdır necc7,
    Daha cihazı yeni aldın. Bir memnuniyetsizlik mi sözkonusu? Yoksa işin kar kısmı mı cazip geldi.
    Bir memnuniyetsizlik var ise bize de söyle de alma aşamasında olan bizler ona göre karar verelim...
  • evdekiler pek alışamadı cihaza. birazda tabi kar söz konusu.
  • quote:

evdekiler pek alışamadı cihaza. birazda tabi kar söz konusu.

Bilgilendirme için teşekkürler.
    Kanal geçişi 500 modelinde çok hızlı ama 800 de nasıl bilmiyorum. 1sn nin altında diye yazıyor çoğu yerde.
    İlk açılışı zamanının uzun olduğunu biliyorum. 500 modeline göre ciddi fark varmış.
    Belki uydu geçiişlerinde kanal geç açılıyor olabilir.
  • Arkadaşlar,

Şimdilik kaydıyla klonlarda, gelen second stage'ın üzeri yükseltilemiyor malesef !

Çin'den getirtenlerin second stage'ı 70, 72 ve 75... son boot 75 olarak getirtmeye bakın !

Birde necc7'ye sorayım!

Orginal image'lardan yükledin mi? Yükeldiysen hangileri?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.