Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrmanken

arkadaşlar burda dayımın bir çinli arkadaşı var. Çine gidip geliyormuş şimdi ben ondan getirteceğim herhalde bana maliyeti 200 doları aşmaz değil mi. Birde hangi yazılım ve imaj olanı tercih edelim. Çinli arkadaşa orda cihazı deneyip getirmesini rica edeceğim ona göre arkadaşlar...

kardeş en az 200 dolar. arkadaşının alacağı yerde önemli.
  • arkadaşlar gümrükte takılanlar için bir öneriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkuc

arkadaşlar gümrükte takılanlar için bir öneriniz var mı?

Neden? Gümrükte takıldı mı yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkuc

arkadaşlar gümrükte takılanlar için bir öneriniz var mı?

Önceki mesajınızı okudum, sanırım ürününüz gümrükte takılmış.
    DHL ile mi göndertmiştiniz?
    Nasıl bir bilgi geldi size?
  • arkadaşlar dm800hd satacak olan varmı acaba?
    yoksa gidip dm500s alıcam.
    çinden getirtmek için uğraşmak lazım.
    400-450 tl arası bulabilirmiyiz acaba 800hd?
  • quote:

Orijinalden alıntı: necc7

quote:

Orijinalden alıntı: mrmanken

arkadaşlar burda dayımın bir çinli arkadaşı var. Çine gidip geliyormuş şimdi ben ondan getirteceğim herhalde bana maliyeti 200 doları aşmaz değil mi. Birde hangi yazılım ve imaj olanı tercih edelim. Çinli arkadaşa orda cihazı deneyip getirmesini rica edeceğim ona göre arkadaşlar...

kardeş en az 200 dolar. arkadaşının alacağı yerde önemli.

peki arkadaşım hangi yazılım ve imaj olmalı. Bu çok önemli sanırım mümkünse orada denettirip alacağım...

• dostlar lütfen yardım paypaldan bir türlü para gönderemiyorum para gönderi tıklıyorum ama para eklemeniz lazım diyor nasıl olacak yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doxx

arkadaşlar dm800hd satacak olan varmı acaba?
    yoksa gidip dm500s alıcam.
    çinden getirtmek için uğraşmak lazım.
    400-450 tl arası bulabilirmiyiz acaba 800hd?

Çinden getirtmek 400-420 arasına maloluyor zaten, bu istediğiniz aralıkta bulmanız imkansız.
    550TL ye satan yerler var. Ya da riske girip Çin'den sipariş vereceksiniz... Ben bugün o riske girip 1 adet sipariş verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mendoza27

dostlar lütfen yardım paypaldan bir türlü para gönderemiyorum para gönderi tıklıyorum ama para eklemeniz lazım diyor nasıl olacak yardım lütfen

Ödeme yapmadan önce kredi kartı tanımlamanız gerekiyor.
    Tanımladığınız kredi kartından 2-3$ gibi bir ücret çekilecek.
    Daha sonra ekstrenizde bu çekilen ücretin yanında bir 4-5 harfli bir şifre gelecek.
    Bu şifreyi yazarak, teyid etme için çekilen tutar, hesabınıza geri yatacak.
    Bu sistem ile kredi kart gerçekten size mi ait diye kontrol ediyorlar.
  • dostum bu dediklerinizi yaptım kartı onayladım ekstredeki kodu girdim hatta çekilen 1.95 usd paypal bakiyesi olarak görünüyor ama ödeme yapacağım zaman para ekleyin diyor bazı forumlarda bakiye yetersizse kredi kartı seçeneği çıkar demişler ama öyle bir seçenek çıkmıyor off kafayı yiyeceğim yardım lütfen.
  • quote:

dostum bu dediklerinizi yaptım kartı onayladım ekstredeki kodu girdim hatta çekilen 1.95 usd paypal bakiyesi olarak görünüyor ama ödeme yapacağım zaman para ekleyin diyor bazı forumlarda bakiye yetersizse kredi kartı seçeneği çıkar demişler ama öyle bir seçenek çıkmıyor off kafayı yiyeceğim yardım lütfen.

Tanımladığınız kredi kartı sanal kart mı?
    Ben YKB nin sanal kartını tanımladım.
    Sanal kartıma göndereceğim tutar kadar limit aktarıp, ödemeyi öyle yapıyorum.
    Limit yetersiz dediği için, acaba size de böyle bir durum olabilir mi?
  • yok dostum vakfbankın kredi kartı eğer müsait seniz msn den görüşebilirmiyiz yardıma ihtiyaım varkartın bakiyeside yeterli ama olmuyor.
  • Deneyımlı arkadaslardan net bılgıler ıstıyorum..

yarın cındekı bır arkadasımıza sıparıs verecegız alıp gondermesı ıcın..

ne soylemelıyım arkadaslar hangı yazılıma dıkkat edıp almalı ve ne sekılde gondermelı bıze..bıraz bılgıler var yukarıda ama tek sansım oldugu ıcın net cevap ıstıyorum..

tesekkurler
  • quote:

yok dostum vakfbankın kredi kartı eğer müsait seniz msn den görüşebilirmiyiz yardıma ihtiyaım varkartın bakiyeside yeterli ama olmuyor.

Bu konuda bize yardımcı olursanız iyi olur günlerdir uğraşıyoruz bir türlü olmadı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

Deneyımlı arkadaslardan net bılgıler ıstıyorum..

ne soylemelıyım arkadaslar hangı yazılıma dıkkat edıp almalı ve ne sekılde gondermelı bıze..bıraz bılgıler var yukarıda ama tek sansım oldugu ıcın net cevap ıstıyorum..

tesekkurler

Dreambox 800 mü alacaksınız?
    Bootlader 72 veya 75 diyeceksiniz. Bu cihaz zaten Gemini 4.40 image yüklü gelecektir.
    İçinde soğutucu fan olacak. Bir de içindeki sim kartı 600 ün değil orginal 800 için hazırlanmış sim olacak.
    Ancak oradan alıp size gelen arkadaş bunların doğruluğunu nasıl test edecek bilemiyorum.
    ama en azından bu özeliklerde istesin..
  • Orijinalden alıntı: nightbird

Orijinalden alıntı: xavi06

Deneyımlı arkadaslardan net bılgıler ıstıyorum..

tesekkurler

Dreambox 800 mü alacaksınız?
    Bootlader 72 veya 75 diyeceksiniz. Bu cihaz zaten Gemini 4.40 image yüklü gelecektir.
    İçinde soğutucu fan olacak. Bir de içindeki sim kartı 600 ün değil orginal 800 için hazırlanmış sim olacak.
    Ancak oradan alıp size gelen arkadaş bunların doğruluğunu nasıl test edecek bilemiyorum.
    ama en azından bu özeliklerde istesin..
    [/quot

tesekkurler dostum bu yazdıklarını oldugu gıbı soyleyecegım artık guvenılır bır yer bulacaklar...acaba en ucuz ne kadara alabılırler?

bu arada 800 getırtecegım

• arkadaşlar bana bedava dreambox hd800 geldi ne bal haa :) alibabadan 5 6 firma ile görüştüm ürün almak için adresimi telefonumu msnimide verdim ama fiyatta anlaşamadık hepsi ile bana yüksek geldi biraz bekleyim dedim bi tanesi bügün öğlen dhl le cihaz göndermiş anlamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

arkadaşlar bana bedava dreambox hd800 geldi ne bal haa :) alibabadan 5 6 firma ile görüştüm ürün almak için adresimi telefonumu msnimide verdim ama fiyatta anlaşamadık hepsi ile bana yüksek geldi biraz bekleyim dedim bi tanesi bügün öğlen dhl le cihaz göndermiş anlamadım :)

Başkasının cihazını adres hatası ile size yollamış olmalılar !
  • vallaha bilmiyorum intell firmasından gelmiş ama cihaz geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

arkadaşlar bana bedava dreambox hd800 geldi ne bal haa :) alibabadan 5 6 firma ile görüştüm ürün almak için adresimi telefonumu msnimide verdim ama fiyatta anlaşamadık hepsi ile bana yüksek geldi biraz bekleyim dedim bi tanesi bügün öğlen dhl le cihaz göndermiş anlamadım :)

yanlışlık olmuştur gönderen firma ile görüş kimsenin hakkına girme kardeş
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.