Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pıncır

quote:

Orijinalden alıntı: recaihercai

quote:

@recaihercai

lawrence hong kafadan recai nin arkadaşımısınız diyor :) senin alışverişin oldumu herhangi bir sorun varmı ?
    bu mesajında LNB lerin ALPS olmasını istemiş, dikkat edin diyor.

beni TR şubesi yaptı adam ya! alt tarafı 3 tane cihaz aldık. arkası gelir diye düşünüyor hehalde.

ben 3 cihazda da kargolar dahil sorun yaşamadım. bana verdiği fiyatın da altına inmiş.

ilgili biri, tavsiye ederim ama sorumluluk sizin

Bende mail attım Recainin forumdan arkadaşım diye, uygun fiyat verirseniz daha alacak arkadaşlarım var dedim. Bakalım toplam maliyet fiyatı ne söyleyecek. Siz bence isimden dolayı bir güzellik isteyin :) 1 tane demo DM800 yollasınlar size. Adamlar para almadan bile cihaz gönderiyorlar baksanıza (örn: Gprsnedir ).

hepinizin yanıtlarını bekliyoruz ark.lar

• genelde alps tüner var. ama alps tüner digerinden ne kadar kaliteli. bunu ögrenmek lazım.
    bir ara tv lere s bandı için tuner takarken alps tüner takardık. tv nin kendi üzerindeki alps değildi ama görüntü olarak bir farkıda yoktu. şu da bir gerçekki alps marka tüner hemen hemen her cihazda var.
    bence sharp tuner olsa daha kaliteli olurdu. yada philips
    çinli arkadaş biraz esnaflık yapmış gibi geldi bana.
  • Benim şuanda kullandığım Klon DM 500 de bile ALPS tuner var.
    Biraz satış stratejisi gibi geldi. Taklit kelimesi yerine Klon kelimesini kullanmak gibi.
    Cihazlarda bile artık Made in China yerine Made in PRC yazıyor.
    PRC'nin People's Republic of China nın kısaltması olduğunu kaç kişi biliyor
  • Bir daha paypal'le alış veriş yapmayacağım. En son 260$ çevirdiğinde 400.54tl yerine 413.54 kesti demiştim. Şİmdide 405.39 indirmiş. Neyse biraz indirmiş, ama birde bunu 3 tasit yapmış. Ne ara 3 taksit yaptın. Gidipde kredi kartı bilgilerim silim bari şu paypalden. Cahillik kötü birşey, ilk defa kullanıyorsun, butun incelikleri bilmediğin için adamların kucaklarına oturuyorsun.

Konumuza gelince benim alet EMS ile yola çıktı. Ayın 6'sında kargoya vermiş eleman. Netten takip yapıyoruz bakalım. Bende en son komisyonla beraber 260$ aldım. Kosta'dan michael'dan aldık.
  • madatruk01 kredi kartın garanti bankasının ise 3 taksit e otomatik bölmesi normal. paypal bildigim kadarı ile garanti bankası ile anlaşması var.
  • quote:

Bende mail attım Recainin forumdan arkadaşım diye, uygun fiyat verirseniz daha alacak arkadaşlarım var dedim. Bakalım toplam maliyet fiyatı ne söyleyecek. Siz bence isimden dolayı bir güzellik isteyin :) 1 tane demo DM800 yollasınlar size. Adamlar para almadan bile cihaz gönderiyorlar baksanıza (örn: Gprsnedir ).

Maliyet ne olur diye attığım mailin cevabı;

dear friend,

for you are Recai's friend, so if you can get more than 10pcs, i will give you at US$180/pc.
    if you just want 1pc, the freight is 42USD, and W/U fee is about 20USD (i don't very clear it, it's up to you bank).
    so 1pc total is about 252USD (190+42+20)
    if 10pcs total is about 2200USD(1800+300+100).
    and sorry i just make W/U or T/T, i don't make paypal.

B.R
    lawrence_hong

Buradan 10 kişi toplanıp alabiliriz. Ödeme yapacak 10 kişinin bilgilerini Lawrence'a yollarız, maliyetimiz 220$'a düşer. Ayrı ayrı gönderim yaptırırız

• konumuz deyince evelsi gün tina beni deli etti. bir türlü anlaşamadık.
    bende kosta dan Allen Yang a selam yazdım. adam direk hala dreambox ihtiyacınız varmı diye direk sordu.
    sonra bir takım görüşme vs ems ile 260 dolar. dhl ile 265 dolar dediler. bende kosta dan dhl ile sipariş verdim.
    Kosta baya ilgili her mail ime mutlaka cevap vermeleri çok güzel.
    dün dhl ile göndermişler.
  • quote:

quote:

Maliyet ne olur diye attığım mailin cevabı;

dear friend,

for you are Recai's friend, so if you can get more than 10pcs, i will give you at US$180/pc.
    if you just want 1pc, the freight is 42USD, and W/U fee is about 20USD (i don't very clear it, it's up to you bank).
    so 1pc total is about 252USD (190+42+20)
    if 10pcs total is about 2200USD(1800+300+100).
    and sorry i just make W/U or T/T, i don't make paypal.

B.R
    lawrence_hong

Buradan 10 kişi toplanıp alabiliriz. Ödeme yapacak 10 kişinin bilgilerini Lawrence'a yollarız, maliyetimiz 220$'a düşer. Ayrı ayrı gönderim yaptırırız

kardeş 10 kişi bile olsa tek tek gönderileceğinden. gönderi ücreti pek değişmeyecek. cihaz başına 10 dolar belki 1-2 dolar western union daha az gönderi ücreti alır. alacak arkadaşlar 11 - 12 dolar daha ucuza alabilirler.
    hepsini tek koli ile gönderir ise kesin gümrüge takılır ve 11 - 12 dolar az ödeyelim derken 250 ytl fazladan ödeyebiliriz.
    birde neden western union ile paypala hesap açmak çok mu zor. western union ile 20 dolar gönderi veriken paypal ile 10 dolar veriyorsun.
    bence aynı fiyattan kosda dan alabiliyormuyuz. onu araştırmak lazım. adamlarla anlaşırız. örnek donanimhaber vasıtası ile deyince paypal komisyonu dahil 240 dolara göndersinler yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necc7 -- 11 Kasım 2009; 17:45:05 >

• quote:

ben de komisyon isterim
  • ben 230 usd ye anlastım..yine alibaba dan...ama onlarınkı orjinale cok yakınmıs bana dedıgıne gore..orjinal chipli olanlar fana ihtiyacı yokmuş:)adam oyle dedi..bootloader da 74..paypalli fiyatı 230 usd..
  • yuh be 2 gün önce 285$a sipariş verdim kosdadan :) neyse hayırlısıyla gelsinde bi bakalım.
  • paypal dahil 230 usd çok iyi kardeş. 10 kişi toplamaya gerek kalmadı demekki. nerden kimden aldın.
    quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

ben 230 usd ye anlastım..yine alibaba dan...ama onlarınkı orjinale cok yakınmıs bana dedıgıne gore..orjinal chipli olanlar fana ihtiyacı yokmuş:)adam oyle dedi..bootloader da 74..paypalli fiyatı 230 usd..
  • evet kardeş aynen öyle kosta dan iki kişi ile iki hafta önce aynı anda iletişim kurdum. ikiside farklı fiyatlar veriyorlardı. ilk cihazı o yüzden tina dan almıştım.
    geçen gün kostadan 265 herşey dahil aldım dhl ile .
    quote:

Orijinalden alıntı: ramandegan

yuh be 2 gün önce 285$a sipariş verdim kosdadan :) neyse hayırlısıyla gelsinde bi bakalım.
  • quote:

ben 230 usd ye anlastım..yine alibaba dan...ama onlarınkı orjinale cok yakınmıs bana dedıgıne gore..orjinal chipli olanlar fana ihtiyacı yokmuş:)adam oyle dedi..bootloader da 74..paypalli fiyatı 230 usd..

dhl dahil etmemiş olabilirler. etmişlerse tanesi 180-190 gibi bir fiyata gelir ki çok süper fiyat.

• quote:

Kim veriyor 230 dolara? Kargo ile toplam ne çıkıyor cepten; gümrük falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: necc7

evet kardeş aynen öyle kosta dan iki kişi ile iki hafta önce aynı anda iletişim kurdum. ikiside farklı fiyatlar veriyorlardı. ilk cihazı o yüzden tina dan almıştım.
    quote:

yuh be 2 gün önce 285$a sipariş verdim kosdadan :) neyse hayırlısıyla gelsinde bi bakalım.

linn'e de o kadar çok güzelsin, iyisin ,çok büyük şirketsiniz falan dedim ama yemedi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: necc7

evet kardeş aynen öyle kosta dan iki kişi ile iki hafta önce aynı anda iletişim kurdum. ikiside farklı fiyatlar veriyorlardı. ilk cihazı o yüzden tina dan almıştım.
    quote:

linn'e de o kadar çok güzelsin, iyisin ,çok büyük şirketsiniz falan dedim ama yemedi

• Lawrence benim yolladığım mailde DHL firması ile gönderi ve paypal masrafı ile toplam maliyet ne olur demiştim.

Oda yukarıda yolladığı maille 1 adet olursa toplam 252$ demiş.

10 Kişi alırsa Cihaz+DHL+paypal payı = 220$ toplam maliyet olur.

Ha şuda yapılabilir Lawrence'a mail atarız 10 kişi olduk 200$ toplam maliyet olsun deriz, pazarlık edebiliriz.

Veya 10 olmazda 5 Kişi için fiyat isteriz.

Herkesin ayrı firmalardan almasından öte gücümüzü birleştirip epey uygun fiyata cihazlarımıza kavuşabiliriz. Ne dersiniz ?
  • güncel fiyat olarak kosta 200 den cihazı veriyor 50 de ems için 10 da paypal için toplamda 260 usd
    eğer 230 cihaz gönderi paypal dahil ise gerçekten güzel.
    uyanık çinlililer cihaz fiyatını düşürüp gönderi fiyatını yükseltiyorlar. yada tam tersi.
  • kardeş lawrence paypal a ne zaman geçti western union ile çalışıyor bildiğim kadari ile.
    quote:

Lawrence benim yolladığım mailde DHL firması ile gönderi ve paypal masrafı ile toplam maliyet ne olur demiştim.

Oda yukarıda yolladığı maille 1 adet olursa toplam 252$ demiş.

10 Kişi alırsa Cihaz+DHL+paypal payı = 220$ toplam maliyet olur.

Ha şuda yapılabilir Lawrence'a mail atarız 10 kişi olduk 200$ toplam maliyet olsun deriz, pazarlık edebiliriz.

Veya 10 olmazda 5 Kişi için fiyat isteriz.

Herkesin ayrı firmalardan almasından öte gücümüzü birleştirip epey uygun fiyata cihazlarımıza kavuşabiliriz. Ne dersiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.