Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nihat1551

http://www.hrmboard.net/genel/118412-how-amp-clone-dm800-lere-orjinal-image-patchlemek.html#post643721

dm800-lere-orjinal-image-patchlemek

Üye olmadan resimleri göremiyoruz.
    Resimleri buraya veya Dreambox topiğine ekleyerek paylaşırsan daha mantıklı olur.
    500 için oluşturduğun dosyaların 800 versiyonunu ve hazır listeni bekliyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Pıncır

Lawrence a yine mail attım, fiyat indiriminde seni geçtiler dedim, Jack fiyat kırdı dedim bakalım ne fiyat verecek.

Gelen cevabı:

HI
    good day!
    sorry, friend, i real can't do the paypal, Recai also make order by W/U, for the Recai, i can give you special price188usd/pc.
    you pay the money, you must want to get satisfy goods and service. so please trust me, trust Recai. trust my sincerely. I think little bank fee is nothing for you. the most improtant you will satisfied with the box and we can make friends with eachother.
    kindly regards,
    yours faithfully,
    lawrence_hong

Yani diyorki diğer firma ile verebilirim. Yanlız ödemede paypal yokmuş, W/U ile gönderin diyor.

Ama kargo olayını yine belirmemiş, kargo parası ne kadar isteyecek ve hangi firma ile gönderiyor belirsiz şuan.

• bende daha önce ebay dan 3- 5 kere alışveriş yaptım. küçük paketlerdi genelde. hiç takılmadı.
    dhl ile takılır ise keşke ikamet ettiğimiz yerdeki dhl brosuna gerekli ödemeyi yaparak bizim yerimize halletseler iyi olur.
    ama yıllar önce fransadan abim bir kaç parca bir şey yolladı ptt ile o takılmıştı. ve buradaki fiyatı kadar para istediler.
  • şimdi dhl ile görüştüm. tüm gönderiler istanbul gümrügünden geçiyor imiş ve takılr ise istanbul da takibi gerikiyormuş yada bulunulan ile gelmesini oradan gümrük işlerini takip etmek ister isek 130 tl para alıyorlarmış. eğer gönderiniz gelmeden önce bize talimat verir isezin ücretsiz olarak vereceğiniz talimat bir kerelik veya sürekli olabilir diyor gümrük vs çıkarsa bulundugunuz şehire gümrüğe yolluyoruz diyorlar. bende mail adresimi verip form yollattırdım. doldurup faks ile yollayıp eğer gümrük işi çıkarsa Ankara dan takip etme şansına sahip olacağım.
  • quote:

HI
    good day!
    sorry, friend, i real can't do the paypal, Recai also make order by W/U, for the Recai, i can give you special price188usd/pc.
    you pay the money, you must want to get satisfy goods and service. so please trust me, trust Recai. trust my sincerely. I think little bank fee is nothing for you. the most improtant you will satisfied with the box and we can make friends with eachother.
    kindly regards,
    yours faithfully,
    lawrence_hong

bir ayak kokusu aldım aceba uyanık bir çinlimi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necc7 -- 12 Kasım 2009; 11:47:56 >
  • DHL nin gönderdiği dilekçe kopyasını doldurup faxladım. teyit ettim. ok. artık gümrüge tabi bir gönderi bana gelirse otomatik olarak Ankara Esenboğa gümrüğüne gelecek.
  • ben dün itibari ile 265$ tina'ya gönderdim. bana bootloader7.5 olanı göndereceğini dhl ile göndermesini söyledim bakalım ne olacak. bugun itibari ile bana track number verecekti.
  • hayırlı olsun. bootloader 72 - 73 - 74 - 75 arasındaki farkları bilen varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necc7

DHL nin gönderdiği dilekçe kopyasını doldurup faxladım. teyit ettim. ok. artık gümrüge tabi bir gönderi bana gelirse otomatik olarak Ankara Esenboğa gümrüğüne gelecek.

necc7, sen sattın mı ilk aldığını? bu ikinci herhalde...
  • quote:

hayırlı olsun. bootloader 72 - 73 - 74 - 75 arasındaki farkları bilen varmı.

Klonlar açısından donanımsal fark sim kart'ta diye biliyorum. ss75 yüklü gelenlerde, sim2 kart var diye okuduk !!!

İmage açısından, ss75 ise, gemini'nin son çıkardığı image dahil yüklenebilmesi gerekiyor.
  • @serkanguzel_

Daha cihazlarımız gelmediği için pek bilgimiz yok. DM 500 lerde Gemini 4.2 üzeri yüklenirse image içindeki time bomb aktif olup cihazın Adios Amigos olma durumu var. Bu durum DM 800 ler için de geçerli mi?

Anladığımız kadarıyla bizim cihazlar BL 75 ve Gemini 4.40 yüklü gelecek, böyle bir risk varsa farklı veya düşük versiyon image yükleyelim mi?

DM 500 cihazım için time bomb u temizlenmiş 4.60 image da var ama ben yine de 4.20 ile kullanıyorum.
    CCCam 2.1.0 gayet güzel çalışıyor, zaten 500 ün hafıza ve ram i düşük olduğu için fazla eklenti ekleyemiyorum. Üst versiyona yükseltme gereği duymadım.
    DM800 ü kurcalamayı ve eklentileri yüklemeyi düşünüyorum. Turkey forumda Gemini 4.50 image yayınlandı. Kursam sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: recaihercai

quote:

DHL nin gönderdiği dilekçe kopyasını doldurup faxladım. teyit ettim. ok. artık gümrüge tabi bir gönderi bana gelirse otomatik olarak Ankara Esenboğa gümrüğüne gelecek.

evet sattım. bunuda satmak için alıyorum. sattıkça sipariş vercem.
  • bildiğim kadarı ile dm800 gemini imagelerinde dm500 yada 600 ler gibi time bomber yok. sadece bazı donanim desteği için secont image nin önemi var diye biliyorum. secont image 69 olanlar usb wireless adaptörü tanımıyor galiba ve secont image 69 üstü bir yazılım yüklendiğinde cihaz açılmıyor. secont image sine uygun yazılım kullanmak gerekiyor.
    zaten gelen bootloader 72 ve üzeri olanlarada gemini 4,4 image yüklü geliyor. bootloader 75 yüklü olanlarda sim 2.0.1 versiyon ile geliyor.
    ama cihaz board üzerinde versiyon olarak ta değişiklik olabilir. örnek tina dan gelen cihaz sim 2.0.1 board versiyon J idi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: recaihercai

quote:

evet sattım. bunuda satmak için alıyorum. sattıkça sipariş vercem.

Girişimci arkadaşımız necc7
    Her cihazdan kalacak 150 TL ile 3. cihaz sonunda kendi cihazını bedavaya getirecek.

• bir gun gumruge girer korkmayın:)ozaman ugras dur:) dimi necc:)
  • birazda macera işte.
    aslında eski cihazımı 150 ye sattım.
    iki tane de dm800 satarsam dediğin gibi kendi cihazım bedavaya gelir.
    ha bu arada farklı yerden aldımki aradaki farkı görebileyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

bir gun gumruge girer korkmayın:)ozaman ugras dur:) dimi necc:)

mutlaka bir gün girer. eminim onun için işi tadında bırakmak lazım.
  • benim cihaz hong hong dün ayrılmasına ragmen daha almanya ya gelemedi. her halde benim gitmemi bekliyor.
  • neden almanyaya gelicekki?dhl almanyadan mı geliyor??
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.