Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kagan06

o fiyata nereden bulabılırız kardes 800hd yi? nasıldır stabil calısıyormu artık bu aletın klonu?

yanı bozulma yada kullanamama rıskı varmıdr?

satıcı olarak hangısını tavsıye edersınız?

birde yukarda bir arkadas satıyor ama bayag pahalı 300 tl lık alete 500 istiyor zaten uyducularda ne kadara gidiyor ki alet?

yol gosterırsenız cok sevinirim

Bu topiği baştan sona okursanız, bir sürü satıcının linkini bulabilirsiniz.
    Bu topikte yazan birkaç arkadaş aldı. Kimi teslim aldı kimi de kargoyu bekliyor. Linklerin yanında fiyat bilgilerini de bulabilirsiniz.
    Satıcı seçiminde daha önce sorunsuz göndermiş Kosda, intell, yaoxinc, gibi firmaları seçerseniz sizde alabilrsiniz.
    yukarıda 500 TL isteyen arkadaşın fiyatı pahalı değildir. Bu sitelerden getirme maliyeti zaten 400-420 TL dir.
    Yukarıda 300 yazdığım fiyat sadece cihazın fiyatı buna kargo ve ödeme yaptığınız site komisyonunu da ekleyince 400'e maloluyor.
    Aldığı fiyata da vermeyeceğine göre sizde yurtdışı riskini almak istemiyorsanız alabilirsiniz.
    Mutlaka dükkandan alacağım derseniz Türkiye'de 550TL ye satan yerler de var. Onunda linkini ilk sayfada bulabilirsiniz.
    Dükkan olması sizi yanıltmasın o da Çinden getirilmiş ve garantisi olmayan bir cihazdır.

Bozulma olayına gelince her elektronik üründe olduğu gibi bunun da bozulma riski elbette vardır.
    Garantisi olmadığı için cebinizden ödeyerek yaptırabilirsiniz. Henüz cihazım bozuldu elimde kaldı diyene de rastlamadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightbird -- 13 Kasım 2009; 12:24:35 >

• benim cihaz gümrükten geçmiş ankara ya yönlendirilmek üzere gümrük vs risk almak istemeyen arkadaşlara duyurulur.
  • necc7 benimkide insallah seninki gibi takılmaz. DHL'den yollanmış. şuan

Konteyner çıkış noktasından ayrıldı Hong Kong - Hub - Hong Kong
    04:16

Hong Kong - Hub - Hong Kong

Piece 1:
    JD014540929970068860
    Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi Hong Kong - Hub - Hong Kong
    04:06

Hong Kong - Hub - Hong Kong

bunu diyor. ne zaman elimde olur tahmini ?
  • Cuma, Kasım 13, 2009 Time LocationGönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi Istanbul - Turkey11:43 Istanbul - Turkey
    Piece 1:JD014524745640765339
    Gümrük çekim işlemleri tamamlandı Istanbul - Turkey10:35 Istanbul - Turkey
    Konteyner varış noktasında Istanbul - Turkey09:12 Istanbul - Turkey
    Konteyner çıkış noktasından ayrıldı Leipzig - Germany04:42 Leipzig - Germany
    Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi Leipzig - Germany01:05 Leipzig - Germany
    Konteyner varış noktasında Leipzig - Germany00:39 Leipzig - Germany
    Perşembe, Kasım 12, 2009 Konteyner çıkış noktasından ayrıldı Frankfurt - Germany23:41 Frankfurt - Germany
    Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi Frankfurt - Germany20:25 Frankfurt - Germany
    Konteyner varış noktasında Frankfurt - Germany18:47 Frankfurt - Germany
    Çarşamba, Kasım 11, 2009 Konteyner çıkış noktasından ayrıldı Hong Kong - Hub - Hong Kong22:48 Hong Kong - Hub - Hong Kong
    Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi Hong Kong - Hub - Hong Kong22:43 Hong Kong - Hub - Hong Kong
    Konteyner varış noktasında Hong Kong - Hub - Hong Kong14:51 Hong Kong - Hub - Hong Kong
    Konteyner çıkış noktasından ayrıldı Hong Kong - Hong Kong13:43 Hong Kong - Hong Kong
    Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi Hong Kong - Hong Kong13:43 Hong Kong - Hong Kong
    Salı, Kasım 10, 2009 Gönderi, DHL tarafından teslim alındı 22:37 Hong Kong - Hong Kong

kardeş benim cihazı cumartesi muhabbeti girmez ise cumartesi teslim ederler.
    en geç pazartesi sabah. yukarıdaki duruma göre hesaplayabilirsin.

• Bu tina çok kazıkçı uçuk fiyat veriyor başka yerlere göre...
  • Kız demekki TR de 1 Litre benzine 3.30 ödediğimizi öğrenmiş
  • kadına türkieyden senin hakkında cok yazı var ona göre fiyat cek v.s. iş yap dedim kadın nerede yazıyor göster filan dedi. forumu gösterdim :) google translate ile kontrol edip anlar herhalde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

quote:

o fiyata nereden bulabılırız kardes 800hd yi? nasıldır stabil calısıyormu artık bu aletın klonu?

birde yukarda bir arkadas satıyor ama bayag pahalı 300 tl lık alete 500 istiyor zaten uyducularda ne kadara gidiyor ki alet?

Bu topikte yazan birkaç arkadaş aldı. Kimi teslim aldı kimi de kargoyu bekliyor. Linklerin yanında fiyat bilgilerini de bulabilirsiniz.
    Satıcı seçiminde daha önce sorunsuz göndermiş Kosda, intell, yaoxinc, gibi firmaları seçerseniz sizde alabilrsiniz.
    yukarıda 500 TL isteyen arkadaşın fiyatı pahalı değildir. Bu sitelerden getirme maliyeti zaten 400-420 TL dir.
    Yukarıda 300 yazdığım fiyat sadece cihazın fiyatı buna kargo ve ödeme yaptığınız site komisyonunu da ekleyince 400'e maloluyor.
    Aldığı fiyata da vermeyeceğine göre sizde yurtdışı riskini almak istemiyorsanız alabilirsiniz.
    Mutlaka dükkandan alacağım derseniz Türkiye'de 550TL ye satan yerler de var. Onunda linkini ilk sayfada bulabilirsiniz.
    Dükkan olması sizi yanıltmasın o da Çinden getirilmiş ve garantisi olmayan bir cihazdır.

Bozulma olayına gelince her elektronik üründe olduğu gibi bunun da bozulma riski elbette vardır.
    Garantisi olmadığı için cebinizden ödeyerek yaptırabilirsiniz. Henüz cihazım bozuldu elimde kaldı diyene de rastlamadık.

teşekkurler kardeş cevap icin,

yukarda verdıgın şirketlerın yada satıcıların net adreslerını bulamadım bı tek yoaxinc buldum digerlerinin adresını tıklıyorum ama lınklerı degişmiş sanırım,

yaw burada sımdı 550 vermektense riski alırım 150 tl az para diil o da mınımum 150 tl sanırım bi oncekı sayfada 250 dolara mal eden bıle var herhalde ,

• gümrüge takılırsa napıcaksın :) gitti bir sürü para 150 tlden kacarken :) senin bilcen iş :) ben riskleri severim ben olsam risk alırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaglerr_06

quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

quote:

teşekkurler kardeş cevap icin,

yukarda verdıgın şirketlerın yada satıcıların net adreslerını bulamadım bı tek yoaxinc buldum digerlerinin adresını tıklıyorum ama lınklerı degişmiş sanırım,

yaw burada sımdı 550 vermektense riski alırım 150 tl az para diil o da mınımum 150 tl sanırım bi oncekı sayfada 250 dolara mal eden bıle var herhalde ,

Alibaba sitesine girip dreambox 800 diye arattırırsan bir sürü satan firma görürsün.
    Hepsine mesaj atıp fiyat iste. referans olarak da yukarıda söylediğim şirketleri alabilirsin.
    BURAYA tıklayarak bakabilirsin.

• arkadaslar cınde iş yapan bır abımız vasıtası ıle çinli arkadasları bu alıbaba sıtesınden ılana 185 dolar yazan bır satıcı ıle konusturduk adama 260 dolara malolur falan demıs nasıl iş bu..ben aldırıp kendıme arkadaslarım vasıtası ıle gondertecegım...sızden rıcam alıbabada fıyat ve referans olarak saglam bır satıcı lınkı verırmısınız kazıklamayacak arkadaslarımızı..onlara yonlendırelım aletı uygun fıyata kapatsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

arkadaslar cınde iş yapan bır abımız vasıtası ıle çinli arkadasları bu alıbaba sıtesınden ılana 185 dolar yazan bır satıcı ıle konusturduk adama 260 dolara malolur falan demıs nasıl iş bu..ben aldırıp kendıme arkadaslarım vasıtası ıle gondertecegım...sızden rıcam alıbabada fıyat ve referans olarak saglam bır satıcı lınkı verırmısınız kazıklamayacak arkadaslarımızı..onlara yonlendırelım aletı uygun fıyata kapatsınlar

YaoxinCn buraya baksınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktor x

quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

arkadaslar cınde iş yapan bır abımız vasıtası ıle çinli arkadasları bu alıbaba sıtesınden ılana 185 dolar yazan bır satıcı ıle konusturduk adama 260 dolara malolur falan demıs nasıl iş bu..ben aldırıp kendıme arkadaslarım vasıtası ıle gondertecegım...sızden rıcam alıbabada fıyat ve referans olarak saglam bır satıcı lınkı verırmısınız kazıklamayacak arkadaslarımızı..onlara yonlendırelım aletı uygun fıyata kapatsınlar

YaoxinCn buraya baksınlar.

dostum verdıgın ısım satıcı mıdır?nasıl bakacagız anlamadım kusura bakma
  • fiyatı 2 usd düşürdüm arkadaşlar:)
    firma: HUA GANG electronics
    msn: triloo_xiao@live.cn

sanırım paypalla birlikte 228 usd kabul ediyor:) kız beni çok sevdi...
    lütfen konuşurken fatih derseniz tanır beni....selamımı iletin.....
    bu dm 800 içinde fan var...fena değil kalitesi sanırım..inat ettim 200 usdye indirecem...:)
  • dostum merhaba..bu kızla ıletısıme gecsek ve oradan bır arkadasımıza aldırıp gondertsek avantajlı olurmuyuz acaba..yoksa aynı hesaba mı gelır?
  • Fatih 228$ kargo hangi firma? ve kargo dahil hepsi kaç diyor?PAYPAL'dan niye %'yi kesiyor bunlar ya anlamadım gitti..Bu kadarınada pes yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

fiyatı 2 usd düşürdüm arkadaşlar:)

bu dm 800 içinde fan var...fena değil kalitesi sanırım..inat ettim 200 usdye indirecem...:)

Selam,
    yanlis anlamayin ama bence cok sansinizi zorlamayin bu fiyat konusunda,
    yani hersey adamalarin elinde isterseler göndermezler kalirsiniz öyle, nerde bulucan bu adami Cin de milyarlar ca adam icinde
    size dreambox u almadan önce hong un gönderdigi bir email den alinti yapiyorum.
    email icinde önemli olan tek yer kirmizi ile belirttigim yer iyi okuyun sanirim Cin atasözü oluyor.
    gerci bizde de buna yakin bir atasözü var "Ucuz etin yahnisi yenmez diye"

tarih yaklasik 1 ay önce, simdi fiyatlari daha da düsürmüs.
    Have nice day!
    Our bottom price is 200USD/pc (for you don’t inform the quantity so this price not includes Tax and shipping),
    And our boxes all are bootloader72# and Gemini 4.4,Regard to payment, sorry we just make T/T or W/U
    Thanks for your inquiry and appreciate very much your interest in our product first!
    We shall be pleased to enter into business relations with you. And feel sure you can sell large quantities of goods if you get our offers at this competitive price. You should know our company has a certain scales; we focus on quality and after-sales service very much. So we can sure you that the same price, our advantage in terms of quality, the same quality, our advantage in terms of price.

Therefore, from the long-term interests and partnerships to consider, we also hope we can open your market, and we will support you anyway, so please consider our special price which just only for you!

If you have any other questions, please feel free to let us know and we will do our best to satisfy you.

BTY-- The cheap buyer takes bad meat.

We are looking forward to your prompt reply!

Your faithfully,

Siparis verirken iki kere düsünün 1 kere ödeyin dimi ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranusta -- 13 Kasım 2009; 22:55:42 >

• aynen katılıyorum adamlar zaten 20 dolar kar yapacaz diye çırpınıyorlar. bir adet cihaz göndermese on tane cihaz satmış gibi kar yapacak. birde western union ile gönderiseniz parayı hiç bir şekilde geri alamaszınız yada saçma sapan bir kel alaka bir cihaz da gelebilir.
    referens vs de önemli ben ilk dikkat ettiğim adamların şirket profillerini resimlerini web adreslerini inceliyorum.
    sonuçta risk işi kimseye al da almada diyemeyiz

quote:

Orijinalden alıntı: baranusta

quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

fiyatı 2 usd düşürdüm arkadaşlar:)

Selam,
    yanlis anlamayin ama bence cok sansinizi zorlamayin bu fiyat konusunda,
    yani hersey adamalarin elinde isterseler göndermezler kalirsiniz öyle, nerde bulucan bu adami Cin de milyarlar ca adam icinde
    size dreambox u almadan önce hong un gönderdigi bir email den alinti yapiyorum.
    email icinde önemli olan tek yer kirmizi ile belirttigim yer iyi okuyun sanirim Cin atasözü oluyor.
    gerci bizde de buna yakin bir atasözü var "Ucuz etin yahnisi yenmez diye"

tarih yaklasik 1 ay önce, simdi fiyatlari daha da düsürmüs.
    Have nice day!
    Our bottom price is 200USD/pc (for you don’t inform the quantity so this price not includes Tax and shipping),
    And our boxes all are bootloader72# and Gemini 4.4,Regard to payment, sorry we just make T/T or W/U
    Thanks for your inquiry and appreciate very much your interest in our product first!
    We shall be pleased to enter into business relations with you. And feel sure you can sell large quantities of goods if you get our offers at this competitive price. You should know our company has a certain scales; we focus on quality and after-sales service very much. So we can sure you that the same price, our advantage in terms of quality, the same quality, our advantage in terms of price.

Therefore, from the long-term interests and partnerships to consider, we also hope we can open your market, and we will support you anyway, so please consider our special price which just only for you!

If you have any other questions, please feel free to let us know and we will do our best to satisfy you.

BTY-- The cheap buyer takes bad meat.

We are looking forward to your prompt reply!

Your faithfully,

Siparis verirken iki kere düsünün 1 kere ödeyin dimi ama

• beyler oradan çinli bır arkadasımıza kenıdısıne alıyormuş gıbı aldırsak karımız onemsenecek derecede olur mu?yoksa hıc gerek yok ver sıparısı alıbaba dan al mı dersınız?
  • cumhur fatih senin kız sakat gibi geldi bana biraz dikkatli ol kaptırma paranı
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.