Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

dostum web siteleri
    www.hgdvb.com
    buraya bakın 2.l fırmanın linki bu...
    alipay güvenli gibi geldi..oyle dıyorlar...express alibaba da direk satan elemanlar var...

dediğiniz siteye girdim,, hiç bir fiyat bilgisi göremedim,,
    sanırım peygamber pazarlığı yapılıyor burda da :)
  • sitede fiyat yazmazlar kolay kolay...alibabada fiyatları..ama sen verdıgım msnı ekle ..kızla konus ..selamımı ılet:)
    fıyat yaklasık 238 usd ye falan gelıyor....bu sadece web siteleri ürünlerini tanıtıyorlar...
  • arkadaşlar ben her şey dahil bl75 i 250 dolara aldım alipay üzerinden...

komisyon ödemiyorsunuz ve gittigidiyor sisteminin aynısı...

siz ürünü alıp onaylıyorsunuz sonra adamların hesabına geçiyor... her işlemde anında size mesaj geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

sitede fiyat yazmazlar kolay kolay...alibabada fiyatları..ama sen verdıgım msnı ekle ..kızla konus ..selamımı ılet:)
    fıyat yaklasık 238 usd ye falan gelıyor....bu sadece web siteleri ürünlerini tanıtıyorlar...

bilgi için tşkler

quote:

Orijinalden alıntı: Siempre26

arkadaşlar ben her şey dahil bl75 i 250 dolara aldım alipay üzerinden...

siz ürünü alıp onaylıyorsunuz sonra adamların hesabına geçiyor... her işlemde anında size mesaj geliyor...

sistem sizin değiniz gibi ise gerçekten çok iyi

• kardeş öncelikle hayırlı olsun.
    firma adı nedir.
    alibaba ya kredikartı tanımı yapıyormusun yoksa ödeme aşamasında kredi kartı bilgilerinimi istiyor.
    birde kredi kartına yansıyan tl tutar nekadar.

sormamdaki sebep paypal kuru farklı birde kredi kartına yansıyan farklı sende durum nasıl.
    paypal ile alınca paypal kuru farklı ve kredi kartına ekstra fazladan yansıyor
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necc7 -- 15 Kasım 2009; 20:44:50 >
  • quote:

Selam,

aliexpress üzerinden hangi firmadan satın aldınız acaba? Buradan alınca gümrük işlemleri nasıl oluyor, firma burada ödediğiniz tutar üzerindenmi fatura kesip yolluyor, gümrükte üzerine GİFT falan yazdırabiliyormuyuz. Cihaz sizin elinize geçtimi? Konu hakkında detaylı bilgi verirseniz memnun oluruz, hayırlı olsun cihazınız.
  • cok iyi almışsın.
  • Arkadaşlar şu linke bir bakar mısınız? Toplma fiyat 269$ diyor. Çok basit gibi geldi bu sistem bana
    http://wholesale.alibaba.com/product-gs/266553876-dreambox800HD-210-00usd-pcs-dm800-dm500-dm600-dm7020-from-factory-wholesalers.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doxx -- 15 Kasım 2009; 22:28:11 >
  • Aliexpress te en ucuz Atop firmasının DM800 ü. Kargo (DHL) dahil 252.25$ tutuyor.

http://wholesale.alibaba.com/product-gs/263896358-dm800-Receiver-wholesalers.html

Jack'a mesaj attım buradan alsak nasıl oluyor gibilerinden, bakalım ne cevap yazacak.
  • jack'in cevabını bekliyorum dostum eğer olursa buradan almayı düşünüyorum
  • tina 260 çekti pazarlık bile yapmadım, pazarlık yaparsam indirim yaparmı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doxx

jack'in cevabını bekliyorum dostum eğer olursa buradan almayı düşünüyorum

10$ - 20$için değişik alternatifler denemeye gerek yok böyle işlerde. daha önce almış arkadaşların aldığı yerden almak en mantıklısı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ursiso

tina 260 çekti pazarlık bile yapmadım, pazarlık yaparsam indirim yaparmı bilmiyorum

Tina'dan kesinlikle DHL ile iste, yoksa daha ucuz olan EMS ile gönderiyor.
    Ayrıca ben Tina'dan alalı 1 hafta oldu hala haber yok.
    DHL daha hızlı...
  • Kötü haber Adana gümrüğü takıldı. EMS ile göndedik PTT gümrükte kaldı. 70 avro bandrol ücreti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pıncır

Aliexpress te en ucuz Atop firmasının DM800 ü. Kargo (DHL) dahil 252.25$ tutuyor.

http://wholesale.alibaba.com/product-gs/263896358-dm800-Receiver-wholesalers.html

Jack'a mesaj attım buradan alsak nasıl oluyor gibilerinden, bakalım ne cevap yazacak.

Gelen yanıt:

Dear Friend
    We will send the box as your request,thanks

Regards
    Jack

Yani senin istediğin şekilde kutuyu yollayacağız diyor. Aliexpress te kredi kartı ile satın alma imkanı var enazından. Artı cihazı teslim aldığında ödeme için onay veriyoruz, onun içinde güvenilir olmak zorundalar Paypal komisyonu ödemek zorunda da kalmıyoruz tabi. Bakalım ya Atop firmasından (Jack) tan alacağım. Yada SZ-evergreen firmasından (Lawrence).

• quote:

Orijinalden alıntı: madatruk01

Kötü haber Adana gümrüğü takıldı. EMS ile göndedik PTT gümrükte kaldı. 70 avro bandrol ücreti.

70 avro çok değil mi. 150 TL bandrol mu olur...
    Benim cihaz da kesin Bursa gümrüğüne takılır.
    DHL ile alanlar gümrükten sorunsuz geçirdiler...
  • 400 tlnın ustune geliyorsa artık alınmaz bence..cünkü klonlar TR de 575-600 tl ya satılıyor.riske değmez.
  • ben demiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: madatruk01

Kötü haber Adana gümrüğü takıldı. EMS ile göndedik PTT gümrükte kaldı. 70 avro bandrol ücreti.

geçmiş olsun kardeş risk işte.
    demekki dhl ile havaalanı gümrüğü daha iyi.
  • geçmiş olsun kardeş...hangisine güvenipte siparş vericez bakalım:(
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.