Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: necc7

quote:

Orijinalden alıntı: madatruk01

Kötü haber Adana gümrüğü takıldı. EMS ile göndedik PTT gümrükte kaldı. 70 avro bandrol ücreti.

geçmiş olsun kardeş risk işte.
    demekki dhl ile havaalanı gümrüğü daha iyi.

Takılmaz ise dhl iyi. Takılırsa 500- 600 tl masrafı var.
  • bandrole baktım 79 euro yazıyor çok kanallı receiver diye geçiyor saten..tek kanallı receiver ise 30 euro bandrolu:) ne demekse artık...en iyisi buna oyuncan receiver diyelim :)
  • dhl ile takılan bir arkadaş 100 tl bir yere 150 tl bir yere toplamda 250 tl ödemişti. ilk sayfalarda vardı.
    quote:

Orijinalden alıntı: erkuc

quote:

Orijinalden alıntı: necc7

quote:

Orijinalden alıntı: madatruk01

Kötü haber Adana gümrüğü takıldı. EMS ile göndedik PTT gümrükte kaldı. 70 avro bandrol ücreti.

geçmiş olsun kardeş risk işte.
    demekki dhl ile havaalanı gümrüğü daha iyi.

Takılmaz ise dhl iyi. Takılırsa 500- 600 tl masrafı var.
  • çok kanallı ne demek aceba tuner sayısından mı bahsediyorlar.
    bence yanlış tek kanallı eğer tuner sayısından bahsediyorlarsa.

quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

bandrole baktım 79 euro yazıyor çok kanallı receiver diye geçiyor saten..tek kanallı receiver ise 30 euro bandrolu:) ne demekse artık...en iyisi buna oyuncan receiver diyelim :)
  • Arkadaşlar aranızda alipay ile para yollayan var mı biz tinaya parayı ali pay üzerinden para yolladık o ısrarla yatmadı diyor ne alamettir anlamadım.
  • dostum kredi kartı bılgılerıne bak...herhalde yatmaz eger gittigidiyor gibiyse...sen kredi kartı bilgilerıne bak..muhakkak o para ıçin işlem uygulanmıştır...
  • Evet dediğin gibi gitti gidiyor gibi sistemi tinada diyor bu nasıl ödeme kabul etmiyor ne yapacağımı şaşırdım her yanı ayrı bi dert bu işin :(
  • paypal kullanıp tinadan alın...
  • alipay ile parayı yolladık yarın yola çıkar dedi kargo olarak dhl yi tercih ettik inşallah gümrükte sorun çıkmadan elimize ulaşır.
  • geçmiş olsun paketin üstüne sampale gift yazdırın muhakak :) gecer böle
  • gprs arkadaşım sanırım sample gift demek istedi:)
    aslında sample örnek demek tester gibi..geçmesi lazım...ama işte burası türkiye..sana geçer ona geçmez...
  • necc senin cihaz geldi mi?
    En son gümrükten geçmiş, Ankara'ya yola çıkmış diyordun. Geldiği bilgisini vermedin.
    Benim cihaz hala gelmedi. EMS den online bakıyorum ama çok güncel değiller.
    Tina'ya mail attım. Berbat ingilizcesiyle

these week u will get it don't worry

yazmış DHL ile günler ile konuşulan teslim süresi EMS ile haftalara döndü.
    Bu hafta gelecekmiş, olmadı haftaya, o da olmadı öbür haftaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

necc senin cihaz geldi mi?
    En son gümrükten geçmiş, Ankara'ya yola çıkmış diyordun. Geldiği bilgisini vermedin.
    Benim cihaz hala gelmedi. EMS den online bakıyorum ama çok güncel değiller.
    Tina'ya mail attım. Berbat ingilizcesiyle

these week u will get it don't worry

yazmış DHL ile günler ile konuşulan teslim süresi EMS ile haftalara döndü.
    Bu hafta gelecekmiş, olmadı haftaya, o da olmadı öbür haftaya

evet benim cihaz pazartesi sabah teslim edilmiş arkadaşlar teslim alıp masama bırakmışlar. ankara ya dönünce bakarım artık.

bu arada ems ile bana ne geldi ise 10 gün ile 20 gün arasında geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necc7 -- 18 Kasım 2009; 14:25:26 >

• EMS ile hiç receiver aldın mı?
    Ya da receiver alıp EMS ile getirten var mı?
    Bandrol sebebiyle gümrüğe takılma riski yüksek ama hala bekliyorum.
  • Arkadaşlar tina bize kargo takip no verdi noyu girince kayıt buşunamadı diyor DHL ile yolladı bilen var mı sistem sonradan mı aktif oluyor veya hemen mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_adana

Arkadaşlar tina bize kargo takip no verdi noyu girince kayıt buşunamadı diyor DHL ile yolladı bilen var mı sistem sonradan mı aktif oluyor veya hemen mi ?

24 saat içinde aktif olur.
  • Merhaba Arkadaşlar
    Ben de 800 HD almak istiyorum.
    Bu cihazın klonunun orjinaline göre avantajı var mıdır?
    Uygun fiyata orjinal bulursam alsam iyi midir? yoksa illa klonunu araştırayım mı?

Teşekkürler.
  • tinadan enson fiyat alan varmı? vede hangi gün sipariş versem 3 günde gelir
  • Arkadaşlar JESS diye bi kızla pazarlık edeniniz oldu mu ? Ben 3 gündür konuşuyorum kızla cihazı bıraktık aşktan meşkten havadan sudan çinden Türkiye den konuşuyoruz artık :D iyice yumuşatıyım bi daha pazarlığa oturcam. son olarak 195 + 37 olarak fiyat verdi. Bi kaç gün sonra kesin bir fiyat alcam. Ona göre bir yol izliycem. Bu hatunla önceden konuşup pazarlık edeniniz oldu mu? Yaklaşımınız nedir?
  • ben konuşmadım. fiyat gayet güzel. ama nasıl güvenilirmi onu bilemem. firma profil web sitesini incele bence. ask mesk derken sakata gelme. ne olur ne olmaz. referans vs verebiliyormu araştırmak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.