Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet mesajın mail olarak geliyor ama formuda çıkmıyor. ne ise ben bl 75 olan makinayı sattım. ama üzerindeki sim versiyonu 2.0.1 new versiyon sim di. yeni arkadaşlar aynı cihazdan sipariş verdiler ama çalışan makinaya image yüklemeyi denerlermi bilmiyorum. kendime kosta dan bir cihaz aldım. cihaz şu an dışarda olduğumdan elimde değil ama bl 72 olması lazım. birde bl 72 - 73 - 74 -75 arasında ne gibi farklar var bilen varmı.
  • dreamboxun driver güncellemesi diye biliyorum, her seride yeni özellik kazanıyor
  • 2 gün sonra dubai ye gidicem, orda bu cihazın fiyatını bilen var mı? yada nerden alabilceğimi
  • Tinanın verdiği sipariş online izleme kodlarından biri aktif oldu ama diğer cihaz için verdiği aktif olmadı neden acaba bilen var mı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_adana

Tinanın verdiği sipariş online izleme kodlarından biri aktif oldu ama diğer cihaz için verdiği aktif olmadı neden acaba bilen var mı arkadaşlar ?

Ben Tina'dan 09 kasım da ürünü aldım,
    Verdiği numarada 11. kasım da gönderilmiş görünüyor.
    Tina ödeme yaptığınız gün hemen göndermiyor, ya çok siparişi var çok yoğun, yada tembel...
    Gönderdikten 24 saat sonra online görebilirsiniz.
    Benim cihaz nihayet Bursa Posta işleme merkezine ulaşmış.
    Aradım yarın adresinize gönderilecekler listesinde dedi.
    Galiba gümrükten geçmiş.

EMS sitesi Çin'den çıkana kadar bilgi veriyor, Türkiye'ye girdikten sonra
    ŞU LİNKTEN Yurtiçi gönderi takibi kısmına 13 haneden oluşan EMS numarasını yazarak yurtiçi hareketleri görebilirsiniz.

• arkadaşlar ben aldım dhl den... kutu açılmamış bile... :)
  • hiçbir fark yok arkadaşım bizzat sordum ve hepsini fake oldugunu söylediler... klonlarda 75 henüz yokmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siempre26

arkadaşlar ben aldım dhl den... kutu açılmamış bile... :)

dostum kimden aldın? link ekleyebilirmisin ve toplamda sana kaça mal oldu..
  • evergreen firmasından seven den aldım arkadaşlar... kesinlikle alipay i tercih edin... mükemmel bir sistem...

gümrüğü geçmesi ya da geçmemesi tamamen şans bu arada belirteyim... her şey dahil en son 255 dolar fiyatı ama güzel alet...

ama zormuş :) çıldırcam birazdan
  • arkadaslar bır abımız aracılıgı ıle cın den aletı aldırıp gondertıyorum yaoxin fırmasından ptt ıle ne kadar zamanda gelır?
  • ems ile kargolar genelde 10-15 gün sürer he bu arada şunu söyleyeyim...

bir arkadaşımız ems ile istedi gümrüğe takıldı benimki dhl ile geldi...

17 sinde dhl teslim almış hkong tan 19 unda ben aldım öglen 12:34 te
  • usenmedim 9 sayfanin hepsini okudum. takdir ettim, bana Hem DVB-C hem DVB-S bir receiver lazim, anladimki bunu istesem onu da yapar bu cinliler :)
    kesinlikle DHL (UPS degil UPS gumruge taktirmayi sever, PTT icin ise paketi fazla buyuk ve cekici). sirkete degil ev adresine/isme yollatin. SAMPLE-GIFT yazdirmak, bayramlarda ya da yilbasina yakin yollatmak sansinizi artirir.

neyse

o hatun diye konustugunuz kisiler hatun olmayabilir ... aman dikkat
  • yanı simdi dhl ıle normal ptt arasında gumruge takılma acısından bır fark var mıdır dıyorsunuz?

bır abımız ıse soyle soyledı mantıklı geldı bana;

kargo dhl ıle gelırse gumruge takıldıgında gorusebılecegım derdını anlatacagın kımse yok yanı ındıgınde sen gıtmeden gumrukculer bakıp karar verıyorlarmış

ptt de ıse kargo nu almaya gıttıgınde adam getırıp kararını verıyormus ve gumruge takılması durumunda bı kac aglama sızlama ıle 3-5 kurus corba parasına alabılıyor mussun?

sızcede ıkıncı sık mantıklı degıl mı?
  • çorba parası?
  • bir sorun oldu arkadaşlar. 1 hafta önce aldıgım klon dreambox 800hd dün gece epg ile oynadım. sonra video kayıtla biraz uğraştım. aradan bir yarım saat geçtikten sonra durup dururken epg ile oynarken açık olan kanala geçip kayıt işlemi v.s. başladı dedi. bende kapatmaya çalıştım. kanalı değiştirdim olmadı. bende kumandaya basıp kapatmaya çalıştım. bana kayıt devam ediyor dedi kapatmak istediğinizden emin misiniz dedi. evet deyip kapattım. sonra açtım booting ettikten sonra açmaya çalışırken açılmıyor. sol alt köşede loading enigma yazısı duruyor üstte çark'ın çıkması gerekirken çıkmıyor. kırmızı ışığı yanıp sönüyor sürekli. receiver'in kendi ekranında hiçbirşey yok. denemediğim yapmadıgım şey kalmadı. ne öneriyorsunuz ? ( kapatmadan once hayıt yeri dolu gibi bişeyler de çıktı ) ne yapayım ? bilgisayarla yapılacak hiçbir işlemi yapmadım. önerilerinizi beklyiorum tşkler

• Klon 800 ler İstanbulda 500TL ye kadar düştü.
    Kredi kartına taksit de cabası.
    TIKLA

Benim cihaz Bursa PİM'e (Posta İşleme Servisi) ulaştı, dün telefon açtım bugün dağıtılacakmış.
    O kadar riske karşı 100TL ucuza almış oldum.

Barkod No : Detay :
    Kabul Yeri : Ücret : 0.00 TL.
    Varış Yeri : Değer Ücreti : 0.00 TL.
    Kabul Tarihi : 00/00/0000 Ödeme Şartı : 0.00 TL.
    Ağırlık : null Gr. Ödeme Tipi :
    Gönderen : Alıcı :
    Ek Hizmet :

YURTDIŞI İŞLEM BÖLÜMÜ
    NO TARIH (Date) _____EVENT OLAY OFIS (Event office)_____GÖNDERI DURUMU_______ (Item condition)
    0001 11/11/09 15:59 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir Etiketsiz
    0002 12/11/09 01:37 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) Etiketsiz

YURTİÇİ İŞLEM BÖLÜMÜ
    SN İŞLEM__________ / YER___________________/ TARİH
    1. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLAR 17/11/2009 07:59:33
    2. Teslim Alındı BURSA / PİM Gelen Servisi - 16000 19/11/2009 17:21:06

• dostum ptt ile mi geldi cıhaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

dostum ptt ile mi geldi cıhaz?

Evet PTT ile ancak henüz dağıtımdaymış.
    Dün aradığımda merkeze ulaştı, yarın dağıtımı yapılacak demişlerdi.
    Gümrükten felan bahsetmedi, her an gelebilir bekliyorum.
    Geçti mi, takıldı mı bilmiyorum.
    Bandrol sebebiyle takılır diye düşünüyorum ama gelince bilgi veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProZaC

bir sorun oldu arkadaşlar. 1 hafta önce aldıgım klon dreambox 800hd dün gece epg ile oynadım. sonra video kayıtla biraz uğraştım. aradan bir yarım saat geçtikten sonra durup dururken epg ile oynarken açık olan kanala geçip kayıt işlemi v.s. başladı dedi. bende kapatmaya çalıştım. kanalı değiştirdim olmadı. bende kumandaya basıp kapatmaya çalıştım. bana kayıt devam ediyor dedi kapatmak istediğinizden emin misiniz dedi. evet deyip kapattım. sonra açtım booting ettikten sonra açmaya çalışırken açılmıyor. sol alt köşede loading enigma yazısı duruyor üstte çark'ın çıkması gerekirken çıkmıyor. kırmızı ışığı yanıp sönüyor sürekli. receiver'in kendi ekranında hiçbirşey yok. denemediğim yapmadıgım şey kalmadı. ne öneriyorsunuz ? ( kapatmadan once hayıt yeri dolu gibi bişeyler de çıktı ) ne yapayım ? bilgisayarla yapılacak hiçbir işlemi yapmadım. önerilerinizi beklyiorum tşkler

yanıt yok mu arkadaşlar.

• quote:

quote:

bir sorun oldu arkadaşlar. 1 hafta önce aldıgım klon dreambox 800hd dün gece epg ile oynadım. sonra video kayıtla biraz uğraştım. aradan bir yarım saat geçtikten sonra durup dururken epg ile oynarken açık olan kanala geçip kayıt işlemi v.s. başladı dedi. bende kapatmaya çalıştım. kanalı değiştirdim olmadı. bende kumandaya basıp kapatmaya çalıştım. bana kayıt devam ediyor dedi kapatmak istediğinizden emin misiniz dedi. evet deyip kapattım. sonra açtım booting ettikten sonra açmaya çalışırken açılmıyor. sol alt köşede loading enigma yazısı duruyor üstte çark'ın çıkması gerekirken çıkmıyor. kırmızı ışığı yanıp sönüyor sürekli. receiver'in kendi ekranında hiçbirşey yok. denemediğim yapmadıgım şey kalmadı. ne öneriyorsunuz ? ( kapatmadan once hayıt yeri dolu gibi bişeyler de çıktı ) ne yapayım ? bilgisayarla yapılacak hiçbir işlemi yapmadım. önerilerinizi beklyiorum tşkler

yanıt yok mu arkadaşlar.

yeni image yüklesene cihaz aöılırken cihaz üzerindeki tışa basık tutcaksın orda ip çıkacak o ipyi internet explorer a yazıp ordan image yükleteceksin

yok ip de almıyor dersen rs232 kablo ile image yükleteceksin

birde şu var

ORJİNAL İMAGEYİ KLONELARA UYARLAMA

1-Cihazınızın fişini çekin ve power tuşuna basarak yazılım yükleme moduna geçin.

2-İp(192.168.xxx.xxx) adresini yazın ve orjinal yazılımı cihazınıza yükleyin(gemini,nabilo,ozon....)

3-Yükleme bitince yine İp(192.168.xxx.xxx) adresini yazın ve yazılım yükleme moduna geçin
    (cihazı sakın başlatmayın "ca error" verir.)

4-Size uygun Second Stage (69,70,72.nfi) yükleyin

http://www.i-have-a-dreambox.com/diverses/secondstageloader/dm800/

5-Cihazınızı yeniden başlatın.Normal açıldıktan sonra herhangi bir ftp programı ile

/lib/modules/2.6.12-5.1-brcmstb-dm800/extra/

klasörüne bcm7401.ko ve stb-core.ko doyalarını yükleyin ve yeniden başlatın.

bcm7401.ko :http://www.mediafire.com/download.php?hhlhxwo5zel

stb-core.ko :http://www.mediafire.com/download.php?nm0tzotywwc

Orjinal yazılım klona uyumlu hale gelmiştir

http://www.dvbsat.org/forum/f251/font-color-ff0000-strong-dm800-clone-image-strong-82502/

Gemini 4.50 for DM 800 HD patched
    http://www.8a8f8.com/ubbthreads.php/topics/1791/Gemini_4_50_for_DM_800_HD_patc

http://www.8a8f8.com/ubbthreads.php/forums/31/1/Nabilosat_for_DM_800_HD_patche

not: 8a8f deki yazlılımları ORJİNAL İMAGEYİ KLONELARA UYARLAMA yazısını okuyarak yükleyiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 20 Kasım 2009; 16:01:20 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.