Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dhl alman şirketi orada aktama yapılıyor. türkiye ye oradan geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necc7
    evet sattım. bunuda satmak için alıyorum. sattıkça sipariş vercem.

iyi yapmışsın, riski göze alamayanlara yardımcı oluyorsun bi şekilde.
    bu hong da beni böyle alıp satan biri sandı herhalde, o yüzden beni diline doladı baksana trust recai falan yazmış adam yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: necc7

dhl alman şirketi orada aktama yapılıyor. türkiye ye oradan geliyor.

Senin cihaz benimkinden önce gelecek. EMS den baktım daha dün gece "2009-11-12 01:37:00" GUANGZHOU havaalanından kalkmış.
    Gelecek hafta Salı Çarşamba gibi elime ulaşır diye düşünüyorum.
    senin en geç pazartesi elinde olur.
  • Bu saatler yerel saat mi acaba?
    Çin ile aramızda 6 saat var. Şuanda orada saat 20:30
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

@serkanguzel_

Daha cihazlarımız gelmediği için pek bilgimiz yok. DM 500 lerde Gemini 4.2 üzeri yüklenirse image içindeki time bomb aktif olup cihazın Adios Amigos olma durumu var. Bu durum DM 800 ler için de geçerli mi?

Anladığımız kadarıyla bizim cihazlar BL 75 ve Gemini 4.40 yüklü gelecek, böyle bir risk varsa farklı veya düşük versiyon image yükleyelim mi?

DM 500 cihazım için time bomb u temizlenmiş 4.60 image da var ama ben yine de 4.20 ile kullanıyorum.
    CCCam 2.1.0 gayet güzel çalışıyor, zaten 500 ün hafıza ve ram i düşük olduğu için fazla eklenti ekleyemiyorum. Üst versiyona yükseltme gereği duymadım.
    DM800 ü kurcalamayı ve eklentileri yüklemeyi düşünüyorum. Turkey forumda Gemini 4.50 image yayınlandı. Kursam sorun olur mu?

DM800'lere ve diğer DM'lere, atağın yeni çıkacak Ccam sürümü üzerinden yapılacağı
    söylentisi çok yaygın !

DM 800'lere hiç atak yapılmadığı için şimdilik bilinmiyor. Ancak atak yapmak için çok çeşitli
    seçenek olduğu untulmamalıdır !!!

Yapılması muhtemel atak ile DM800'lerde sim kart kullanılmaz hale getirilirse, sim kartsız DM'lere göre daha kolay ayağa kaldırılılabilir diye değerlendirmekteyim. Tabi atak flash belleğe yapılırsa, çözüm zorlaşabilir de...

Yapılacak atak ne şekilde yapılırsa yapılsın, uygun bir zamanlamanın beklendiği gerçektir.

Bana göre uygun zamanlama da, çözülen bir platform yada yeni özellikller ile kullanılma
    sunulan image'larla yapılacağını tahmin ediyorum.

Yani tilki gibi pusu havası koklamaya çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 12 Kasım 2009; 14:54:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

@serkanguzel_

Daha cihazlarımız gelmediği için pek bilgimiz yok. DM 500 lerde Gemini 4.2 üzeri yüklenirse image içindeki time bomb aktif olup cihazın Adios Amigos olma durumu var. Bu durum DM 800 ler için de geçerli mi?

Anladığımız kadarıyla bizim cihazlar BL 75 ve Gemini 4.40 yüklü gelecek, böyle bir risk varsa farklı veya düşük versiyon image yükleyelim mi?

DM 500 cihazım için time bomb u temizlenmiş 4.60 image da var ama ben yine de 4.20 ile kullanıyorum.
    CCCam 2.1.0 gayet güzel çalışıyor, zaten 500 ün hafıza ve ram i düşük olduğu için fazla eklenti ekleyemiyorum. Üst versiyona yükseltme gereği duymadım.
    DM800 ü kurcalamayı ve eklentileri yüklemeyi düşünüyorum. Turkey forumda Gemini 4.50 image yayınlandı. Kursam sorun olur mu?

DM800'lere ve diğer DM'lere, atağın yeni çıkacak Ccam sürümü üzerinden yapılacağı
    söylentisi çok yaygın !

DM 800'lere hiç atak yapılmadığı için şimdilik bilinmiyor. Ancak atak yapmak için çok çeşitli
    seçenek olduğu untulmamalıdır !!!

Yapılması muhtemel atak ile DM800'lerde sim kart kullanılmaz hale getirilirse, sim kartsız DM'lere göre daha kolay ayağa kaldırılılabilir diye değerlendirmekteyim. Tabi atak flash belleğe yapılırsa, çözüm zorlaşabilir de...

Yapılacak atak ne şekilde yapılırsa yapılsın, uygun bir zamanlamanın beklendiği gerçektir.

Bana göre uygun zamanlama da, çözülen bir platform yada yeni özellikller ile kullanılma
    sunulan image'larla yapılacağını tahmin ediyorum.

Yani tilki gibi pusu havası koklamaya çalışıyorum.

Öncelikle bilgilendirme için teşekkürler.
    Bu anlattıklarınızdan şu özeti çıkarıyorum:
    Mevcut kullandığımız image ve CCcam de böyle durum sözkonusu değil.
    Yani, yeni bir image veya CCcam yüklemediğimiz takdirde, bir atak yemeyiz.
    Birkaç ay sonra Sky Italy paketini çözen bir CCcam çıkartırlar, bizde balık gibi zıplarız, sonra da Adios Amigos...
    DM 500 lerde nasıl 4.20 ye kadar bir sorun yoktu, Dm 800 lerde de 4.60 ve üzeri yüklemeyin gibi bir durum sözkonusu olabilir.

• Arkadaşlar kafam karıştı kargoda dhl mi yoksa ems mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_adana

Arkadaşlar kafam karıştı kargoda dhl mi yoksa ems mi ?

Bana sorarsan DHL. Hem çabuk hem gümrüğü sorunsuz ama daha net cevabı, önümüzdeki hafta verebilirim.

Bu arada cihazı aldığım firmanın " yaoxincn " web sitesini gezerken dikkatimi çekti DM 8000 in de üretimini yapıyorlar.
    Tina'ya soracağım 8000 de satıyor mu diye... Ayrıca ISO 9001 ve 14000 kalite belgeleri de var. Umarım cihaz da kalitelidir.
    Bizde Çin adı kaliteyle özdeş anılmaz da...

• dreambox 8000 sitelerinde var ama üretmiyorlar malesef:( ben sormuştum....
  • quote:

quote:

Bana sorarsan DHL. Hem çabuk hem gümrüğü sorunsuz ama daha net cevabı, önümüzdeki hafta verebilirim.

Bu arada cihazı aldığım firmanın " yaoxincn " web sitesini gezerken dikkatimi çekti DM 8000 in de üretimini yapıyorlar.
    Tina'ya soracağım 8000 de satıyor mu diye... Ayrıca ISO 9001 ve 14000 kalite belgeleri de var. Umarım cihaz da kalitelidir.

yav bunların iso'su ne olacak :)

• kolon iso olmasın.
    ne ise şimdi bakabildim cihaz frankfurt ta ve işleme girmiş.

quote:

Orijinalden alıntı: doktor x

quote:

quote:

yav bunların iso'su ne olacak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Pıncır

quote:

Orijinalden alıntı: Pıncır

Bende mail attım Recainin forumdan arkadaşım diye, uygun fiyat verirseniz daha alacak arkadaşlarım var dedim. Bakalım toplam maliyet fiyatı ne söyleyecek. Siz bence isimden dolayı bir güzellik isteyin :) 1 tane demo DM800 yollasınlar size. Adamlar para almadan bile cihaz gönderiyorlar baksanıza (örn: Gprsnedir ).

Maliyet ne olur diye attığım mailin cevabı;

dear friend,

for you are Recai's friend, so if you can get more than 10pcs, i will give you at US$180/pc.
    if you just want 1pc, the freight is 42USD, and W/U fee is about 20USD (i don't very clear it, it's up to you bank).
    so 1pc total is about 252USD (190+42+20)
    if 10pcs total is about 2200USD(1800+300+100).
    and sorry i just make W/U or T/T, i don't make paypal.

B.R
    lawrence_hong

Buradan 10 kişi toplanıp alabiliriz. Ödeme yapacak 10 kişinin bilgilerini Lawrence'a yollarız, maliyetimiz 220$'a düşer. Ayrı ayrı gönderim yaptırırız

10 tane alsanız kalırmıki gümrükte ?sınır kaç acaba :) ben 10 tane alabilirim..

• 10 tane alabilirsin ama isim ve adresleri ayrı ayrı vermen gerekecek. yoksa iki taneyi bile aynı koli ile kargo ettirsen takılır.
    gümrükten muaf olması için numune olacak ve fiyatı 150 euro yu geçmeyecek. yoksa kesin takılır.
  • Bu arkadaş ayarlıyormu o fiyat gösterme işini kendisi ?
    Ve birde tanesi kargo ile ne kadara geliyor ? paypal kullanırsam..teşekkürler cevap için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betfair -- 12 Kasım 2009; 23:13:12 >
  • arkadaşlar ben de almak istiyorum , son durum nedir? ne kadara mal olur ? bende pek ing. yok valla birisi yardımcı olursa bana cok sevinirim, ankarada oturuyorm ayrıca gumrk vs sıkıntı olurmu? amacım satmak filan diil 1 adet getirip HD kanalları izlemek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

dreambox 8000 sitelerinde var ama üretmiyorlar malesef:( ben sormuştum....

dm 8000 için Tina'ya mail atmıştım cevaplamış;

this model will be ready in the next year
    tks
    tina

Yılbaşından sonra DM 8000 leri de alibabada göreceğiz.
  • 1 cihaz daha aldım isteyen olursa 500 tl ye satıyorum diger cihazı
  • dostum ben satıyorum 1 adet 500 tl kutulu
  • Seneye ne zaman çıkar dedim;

maybe march -april

------------------
    YaoXin Electronics (HongKong)Limited

Mart Nisan gibi 8000 modellerinin klonuyla tanışacağız.
    Fiyat soruyorum ısrarlar fiyat bilgisi vermiyor.
    Şöyle bir hesap yaparsak;
    DM 800 modelinin orjinali 1000TL gibi, klonları 200$ yani 300TL. 1/3 ü gibi düşünürsek.
    DM8000 modelinin orjinali 2400TL civarında 1/3 ü 800 TL yani 500-550 $ gibi bir fiyat sunacaklardır.
    40-50$ kargo 20-30$ da paypal komisyon dersek 550-650$ aralığında bize ulaşır.
    Bize maliyeti 1000TL olur ki, DM800 ün orjinali fiyatına DM8000 almış oluruz...
  • quote:

Seneye ne zaman çıkar dedim;

maybe march -april

------------------
    YaoXin Electronics (HongKong)Limited

Mart Nisan gibi 8000 modellerinin klonuyla tanışacağız.
    Fiyat soruyorum ısrarlar fiyat bilgisi vermiyor.
    Şöyle bir hesap yaparsak;
    DM 800 modelinin orjinali 1000TL gibi, klonları 200$ yani 300TL. 1/3 ü gibi düşünürsek.
    DM8000 modelinin orjinali 2400TL civarında 1/3 ü 800 TL yani 500-550 $ gibi bir fiyat sunacaklardır.
    40-50$ kargo 20-30$ da paypal komisyon dersek 550-650$ aralığında bize ulaşır.
    Bize maliyeti 1000TL olur ki, DM800 ün orjinali fiyatına DM8000 almış oluruz...

o fiyata nereden bulabılırız kardes 800hd yi? nasıldır stabil calısıyormu artık bu aletın klonu?

yanı bozulma yada kullanamama rıskı varmıdr?

satıcı olarak hangısını tavsıye edersınız?

birde yukarda bir arkadas satıyor ama bayag pahalı 300 tl lık alete 500 istiyor zaten uyducularda ne kadara gidiyor ki alet?

yol gosterırsenız cok sevinirim

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.