Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: necc7

kardeş lawrence paypal a ne zaman geçti western union ile çalışıyor bildiğim kadari ile.

Yolladığım mail:

Hi Lawrence,

Recai from my forum, my friend. You got room DM800, remained very happy. You advised me. I want to receive the DM800. Total cost is how much? DM800 + transportation + (W / U commissions). Wish to be sent by DHL company. I will pay with paypal. Thank you for your explanation. I want to give competitive prices. If you want to receive the appropriate price I have friends here. Very much, greetings from Turkey ...

Onun yolladığı mailde belirtmemiş DHL firmasını.
  • ATOP INTERNATIONAL HOLDINGS CO.,LIMITED
    Add:Room 10D ,MingShui Xuan,Dongchang Road 78#,LuoHu district,ShenZhen City
    TEL:86-0755-25016120 25494860
    FAX:86-0755-25016110 25815860
    Web: www.atopcn.com
    Email: atopbattery@gmail.com
    Msn: atopbattery@hotmail.com
    Jack ile konuşun....

firma adı bu arkadaşlar....
    dreambox: 188 usd kargo da ems ile 42 usd....paypal için para almıyorlar...yani toplam 230 usd oluyor...
    ama adamlar bizim ürünler çok iyi orijinalle aynı gibi diyorlar.chipsetleride broadcom ve orijinalmış..parçalar japonyadan gelıyormuş..bootloader 74 versiyonu..fan yokmuş.çunki ısınmıyor diyor eleman..sizde sorabilirsiniz..bence güzel fiyat...

• paypal komisyonunu da kendileri ödüyorlar ise gerçekten güzel bir denemek lazım.
    quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

ATOP INTERNATIONAL HOLDINGS CO.,LIMITED
    Jack ile konuşun....

dreambox: 188 usd kargo da ems ile 42 usd....paypal için para almıyorlar...yani toplam 230 usd oluyor...
    ama adamlar bizim ürünler çok iyi orijinalle aynı gibi diyorlar.chipsetleride broadcom ve orijinalmış..parçalar japonyadan gelıyormuş..bootloader 74 versiyonu..fan yokmuş.çunki ısınmıyor diyor eleman..sizde sorabilirsiniz..bence güzel fiyat...

• evet bana topla 230 usd yatırıcagımı soyledı..sizde konusabılırsınız..alibabadan buldum ben...
  • quote:

ATOP INTERNATIONAL HOLDINGS CO.,LIMITED
    Jack ile konuşun....

Bu firmadan bizden alan varmı? Diğer firmalardan alan arkadaşlar var enazından. Fiyat iyi ama EMS gönderiminde teslimatı Türkiyede PTT yapıyor değilmi? DHL ile gönderim varmı acaba?

• tebrikler kardeş şu an için en uygun fiyat senden
    bu arada kimin referans olarak arkadaşıyız diyelim

ne ise ben bir hafta 10 gün yavru vatanda olacağım için gelişmelerden ne kadar haberdar olabilirim bilmiyorum.
    onun için kosta dan cihaz alan arkadaşlar cihaz içinde fan varmıydı.
    nede olsa cihazı görmeden satışa çıkaracam.
    quote:

evet bana topla 230 usd yatırıcagımı soyledı..sizde konusabılırsınız..alibabadan buldum ben...
  • vallahi cumhurfatih desen yeter...turkiyeden de...230 usd fiyat vermıssın de:)bizde isterik de:)
    ya daha duşügede bulunur sanırım:) keske kargo beles olsa ..ozaman tadından yenmez....
    bu arada şu ana kadar gördüğüm en güzel çinli satıcı Linn sanırım..maşallah çok güzel kız..
    gel tanışalım isteyim seni dedim:) erkek arkadaşım var olmaz dedi:) facebook adresini istedim yok olmaz erkek arkadaşım kızar diyor:) ahh şu çinliler...
  • Lawrence a yine mail attım, fiyat indiriminde seni geçtiler dedim, Jack fiyat kırdı dedim bakalım ne fiyat verecek.
  • ne diyecek fiyatta bir şey yapabilirse yapacak yapamaz ise kendi malını övecek.

ne ise bu atop firma baya küçük bir firma anlaşılan. web sayfaları açılmıyor yada uyduruk.
    merdiven altı imalatı vardı bir aralar şimdi varmı bilmiyorum. merdiven altında bir iki kişi televizyon imalatı yapıyorlardı bir ara.
    bu çinliler kopya kolan derken işi kaptılar. zaten bu işler başka türlü olmaz demi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necc7 -- 11 Kasım 2009; 21:52:32 >
  • kargo ve paypal dahil 200 usd verirlerse şaşırmam:)
  • geçen bir arkadaşa yanlışlıkla gelen cihaz için 150 yi kabul etti diyordu. 150 + 40 +10 = 200 gayet iyi olur.
  • 150$ yi kabul etti fakat cebimden öderim falandedi eleman neyse ozaman geri yollayım dedim yok olmaz dedi 150 ye anlaştık parasını 15inde yollucam
  • geri yollasan iki kere kargo parası vermiş olacak onun için daha fazla sorun olacağından 150 dolar hiç yoktan hatta iki kere kargo parasından daha iyidir.

quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

150$ yi kabul etti fakat cebimden öderim falandedi eleman neyse ozaman geri yollayım dedim yok olmaz dedi 150 ye anlaştık parasını 15inde yollucam
  • ARKADAŞLAR HERKEZE SELAM AYIN 20 SİNDE ABİM DUBAYİYE GİDİYOR AÇABA ORADA FİYATLAR NE BİLEN VAR MI............VEDE BİR FİRMA YADA BİR DÜKKAN ADI VEREBİLEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM.......................
  • quote:

madatruk01 kredi kartın garanti bankasının ise 3 taksit e otomatik bölmesi normal. paypal bildigim kadarı ile garanti bankası ile anlaşması var.

3 taksit yapmasının Paypal ile bir anlaşması olduğuyla alakası yok.
    Ben Yapıkredi Bankası sanal kartımla ödedim, benim ödemeyi de 3 taksit yapmışlar.
    Garanti Bankası ve Yapı Kredi bankası yurtdışı harcamalarında 3 taksit uygulaması yapıyor.
    Paypal ile yaptığınız ödeme de yurtdışı harcaması olduğu için otomatik 3 taksit olarak yansıyor.

Tina denen gerizekalı benim kargoyu EMS ile göndermiş. Israrla DHL istiyorum dememe rağmen.
    3-5 $ daha fazla kar edeceğim derken, beni PTT nin gümrükçüleri ile muhatap edecek.
    Gümrüğe bir takılsın yöneticilerine şikayet maili atacağım, ilgisiz ve ingilizcesi yetersiz diye...

by ems is good clear for your custom in the first time
    dhl also more higher price to your country ,
    dhl need 52usd by dhl
    so is end by ems ,by the way another turkey customer also get it so fast
    thanks
    tina

• quote:

Orijinalden alıntı: Pıncır

Lawrence benim yolladığım mailde DHL firması ile gönderi ve paypal masrafı ile toplam maliyet ne olur demiştim.

Oda yukarıda yolladığı maille 1 adet olursa toplam 252$ demiş.

10 Kişi alırsa Cihaz+DHL+paypal payı = 220$ toplam maliyet olur.

Ha şuda yapılabilir Lawrence'a mail atarız 10 kişi olduk 200$ toplam maliyet olsun deriz, pazarlık edebiliriz.

Veya 10 olmazda 5 Kişi için fiyat isteriz.

Herkesin ayrı firmalardan almasından öte gücümüzü birleştirip epey uygun fiyata cihazlarımıza kavuşabiliriz. Ne dersiniz ?

Herkese ayrı kargo yaparsa gümrük sorunu olmaz. Ama 2 adet dahi gönderse ticari kapsama girer ve kesin takılır.
    Şuana kadar aldığım fiyatlarda 1 adet alma ile 10 adet alma arasında hep 5-10 $ indirim görünüyordu.
    1 adet alırsan 210$, 10 adet alırsan 205$ komisyon ve kargo aynı dediler.
    Ama iyi bir pazarlık yapılırsa uygun fiyatlara düşeceğini düşünüyorum.
    Hele ki 188 gibi rakamları gördükten sonra.
    ebay de de aynı durum geçerli genelde Çinli satıcılar fiyat düşük görünsün diye fiyatı az tutup, kargo parasını yükseltiyor.
    Detaylara bakıyorsunu aynı kişi, aynı ürünü 10$ a da 50$ a da gönderiyor.
    kargo parası 10 $ olan ürünün fiyatı 59.90
    kargo parası 50 $ olan ürünün fiyatı 19.90
    Umarım ki, fiyat cazip stratejisi olarak yapsınlar. 1. sınıf klon 2. sınıf klon olmasın.
    Eminim ki hepsi aynı kalitede değildir. Artık ne gönderirlerse kabulumüz, elimiz kolumuz bağlı. Geri gönderecek halimiz yok...

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightbird -- 12 Kasım 2009; 10:07:53 >

• kardeş ben dhl ile gümrük sorunu daha fazla olur diye biliyordum.
    bir formuda antalyadan biri dhl ile gönderisi gümrüge takılmış istanbul yolu vs görünmüştü.
    ems ile gümrüge daha az takılır diye biliyorum. takılsa bile kendi ikamet ettiğin yerde işlemleri yapabiliyorsun.

ayrıca tina dhl ye daha ucuz demişti bana ne ise bu çinliler böyle
    yok cihaz ucuz yok gönderi pahalandı ayak yapıyorlar.

tina geçen günlerde benide deli etti bende kosta dana Allen den sipariş verdim. aynı fiyata.
  • quote:

konumuz deyince evelsi gün tina beni deli etti. bir türlü anlaşamadık.
    bende kosta dan Allen Yang a selam yazdım. adam direk hala dreambox ihtiyacınız varmı diye direk sordu.
    sonra bir takım görüşme vs ems ile 260 dolar. dhl ile 265 dolar dediler. bende kosta dan dhl ile sipariş verdim.
    Kosta baya ilgili her mail ime mutlaka cevap vermeleri çok güzel.
    dün dhl ile göndermişler.

Ben Tina'dan pazartesi günü aldım, eminim senin cihaz DHL ile benim cihazdan önce gelir.
    Tina beni deli etti. Satışı yaptıktan sonra ilgisiz, maillere cevap vermiyor.
    Alibaba da bakıyorum online görünüyor, mesaja cevap yok.
  • inşallah sorunsuz gelir. sanırın en geç pazartesi teslim ederler. gerçi ben Ankara da olmayacam sorun vs inşallah çıkmaz.
    bakalım cihaz ben dönene kadar satılmaz ise cihazı incele şansım olacak.
  • quote:

kardeş ben dhl ile gümrük sorunu daha fazla olur diye biliyordum.
    bir formuda antalyadan biri dhl ile gönderisi gümrüge takılmış istanbul yolu vs görünmüştü.
    ems ile gümrüge daha az takılır diye biliyorum. takılsa bile kendi ikamet ettiğin yerde işlemleri yapabiliyorsun.

ayrıca tina dhl ye daha ucuz demişti bana ne ise bu çinliler böyle
    yok cihaz ucuz yok gönderi pahalandı ayak yapıyorlar.

tina geçen günlerde benide deli etti bende kosta dana Allen den sipariş verdim. aynı fiyata.

DHL gümrük görevlileri çok fazla incelemiyorlar. Şimdiye kadar DHL de hiç ürünüm takılmadı.
    ebay de özellikle DHL ile gönderen Çinli arardım.
    Ptt gümrüğü çok sorunlu, tam devlet memuru zihniyeti var.
    2 sene önce bir IPOD almıştım, takıldı. Gift ve fiyatı düşük yazdırmama rağmen.
    Gittim sordum, radyosu var bandrol ödeyeceksin dediler, OHH dedim o zaman 20TL verdim gümrüğe.
    Bir kağıt verdiler, ürünü almaya merkez PTT ye gittim. orada teslimatı yapan adam sanki kendi IPODunu elinden almışım gibi bozulmuştu.
    Tanıdığın mı nasıl aldın gibi sorular sordu. Bandrol ödedim dedim, iki görevli birbirine bakıp mecbur vereceğiz gibi kafalarını eğdiler.
    Elbette ki kendi şehrimde koşturmak ve ordino ücreti gibi ücreti ödememek cazip ama takılma riski DHL e göre bence %70 fazla.
    Haftaya gelmiş olur bekleyip göreceğiz. Tek tesellim Buradaki gümrük müdürü tanıdık. Çalıştığım şirketteki bir arkadaşımın akrabası.
    Takılırsa oradan halledeceğim ama ikinci bir cihaz alma riskine giremem.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.