Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ptt ile çinden ems yolu ile yani isteme ödeme nasıl oluyor ? Billgi verirseniz sevinirim.
  • klonlara yüklü gelen bl 75'lerin sahte olduğu, başka imaj atıldığında bl 72'ye döndüğü yazıyor yabancı forumlarda.
  • Yani dediğin gibiyse ustam bu kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lykos

klonlara yüklü gelen bl 75'lerin sahte olduğu, başka imaj atıldığında bl 72'ye döndüğü yazıyor yabancı forumlarda.

Bunu test edebilmemiz için necc7 arkadaşımızın cihazına image atmasını beklememiz gerekiyor.
    O da satışa çıkardığı için böyle bir maceraya girmez.
    Bildiğim kadarıyla forumda bir tek onun cihazı BL75 li...
  • evet ddostum doğru söylüyorsun arkadaşımız bize yardımcı olsada başka imaj yüklese denese acaba sonucu ne olacak boşuna kendimizi yıpratmasaksonra alıp elimizde patlamasın.
  • Tina 210$ + 44 DHL yazmış.
    Kosda yüksek ücret istemekle birlikte BL72 olarak gönderiyor.
    Galiba Tina'dan alacağım...

Hi
    Thanks for your email inquire about the 800hd ,I am Tina from YaoXin International trading(HongKong)Co;Ltd,i am glad to meet you here.
    Now we have the stable quality and best price in our factory now ,we just invest OEM big QTY produce ,
    now we will offer the best service to our customer.for future update we will offer the update software to customer .right now it can support
    the bootlooader 75inside and ge4.4 image.
    we keep the stock in anytime ,you are welcome to OEM.
    -800hd satellite /cable tuner
    -sample price:210usd ,shipping cost is 44usd by dhl ,10-50PCS 205USD 51-100PCS 200USD
    MORE Than 100pcs we can discuss about it .
    -FOB Shenzhen price
    - payment: paypal, Western Union, bank to bank
    -shipping way: DHL, UPS, EMS
    - Delivery time : 2-3days
    - warranty: 1year
    We hope can cooperate with you for a long term, Thank you for your attention and looking forward to your prompt reply.
    if you have any questions, please fell free to contact us.
    YaoXin electronics (HongKong)limited
    www.yaoxincn.com orhttp://yaoxincn.en.alibaba.com/
    Address: No2307,Block A East Times Plaza,HuaQiang Road,FuTian District, Shenzhen city,China
    Post code: 518028
    Tel: +86 -755-82583905
    Fax:+86 -755-82583905
    Contact Person: Tina
    Mobile:+86-13590115146
    MSN:tinaoo_star@hotmail.com
    Email:webmaster@yaoxincn.com
    Email:tina-yaoxin@foxmail.com

• arkdaşlar benim bir kaç sorum var

1 bu çihazla yutuba giriliyormu
    2 azboxta olduğu gibi mini pci için slotvarmı?
    3 orjinalle klon arasındaki varlılık nedir? klon demek bire bir kopya degilmi?
    4 bir bu cihaza ait çeşitli markada tunerlar var örenegin sharp, alps hangisi tunerli olan iyidir.
    5 media player oynatmada sorun varmı?
  • arkadaşlar merhaba;
    geçen ay kosda alibaba dan 2 tane dm 800 aldım. bl 72 gemini 4.4. makinalar gayet stabil çalışıyor.
    herhangi bir sorunu yok. isteyen olursa satabilirim. tanesi 600 tl
  • doktor35, millet 550 ye alıyor sıfır uydu dükkanlarındanda sen 600 e mi satıyosun 400 e aldığın malı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktor35

arkadaşlar merhaba;
    geçen ay kosda alibaba dan 2 tane dm 800 aldım. bl 72 gemini 4.4. makinalar gayet stabil çalışıyor.
    herhangi bir sorunu yok. isteyen olursa satabilirim. tanesi 600 tl

slm dostum almış olduğunuz 2 cihaz tek koliden mi geldi yoksa ayrı ayrı paketlerdemi bende 2 tane almayı düşünüyorum eğer 2 cihaz tek paket halinde olursa gümrükte sorun olurmu bilgisi olan arkadaşlarda yazarsa mem nun olurum.eğer 2 cihaz tek paket olursa nasıl olacak .
  • Valla alan arkadaşlar öyle söylüyor. İki cihaz tek pakette takılma riski çok fazla. Mümkünse ikisini ayrı ayrı paketletip ve ayrı adreslere isteyin derim ben ...
  • dreambox HD nin içinden cıkan optik ses kablosunu

satmak isteyen arkadaşlar varsa lütfen pm..

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler?
  • resimdeki kablodan bahsetiyorsan dvi to hdmi kablo
    quote:

Orijinalden alıntı: marmoli

dreambox HD nin içinden cıkan optik ses kablosunu

satmak isteyen arkadaşlar varsa lütfen pm..

• arkadaşım dreambox hd 800 kutusunu sadece internetten inceledim canlı olarak görmedim.
    ama gördüğüm bu kablonun bir ucu optik ses icin.
    senin bahsettiğin kablonun ucu daha yatay ve kalın.
    yinede yanılıyorsam kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmoli -- 7 Kasım 2009; 23:38:03 >
  • bu kablo cihaz üzerinden dvi dan tv ye hdmi girişine hem görüntü hem ses ikisini bir arada gönderir. optik kablo değil. paket içeriğinden optik ses kablosu çıkmıyor.

ayrıca bu kabloyu piyasada rahatça bulabilirsiniz hatta daha kalitelisini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necc7 -- 7 Kasım 2009; 23:41:42 >
  • @marmoli

O fotoğrafı ben göndermiştim. (koltuk örtümden tanıdım )

Arkadaşın dediği gibi o DVI->HDMI kablosu. Fotoğrafta öyle çıkmış duruşundan dolayı. Kutuda optik kablo yok.
  • necc7 dostum size msn de özel de yazmıştım ama cevap alamadım size yazdıklarım ulaşmadımı acama parayı paypaldan koliyide ptt den nasıl isteyeceğiz .nbirde 2 cihaz aynı kolide gelirse sorun olurmu?
  • mendoza eğer ingilizce bilmiyorsan bir arkadaşından yardım al, olmadı şöyle dersin...
    i wanna pay via paypal and please send it via ems or air mail...
    bu şekilde dersen anlıyacaklardır:)
  • kardeş dışarda idim bakamadım. yeni eve geldim. parayı paypaldan para gönder seçeneğinden göndereceksin. koliyi ptt den isteyeceksen EMS ile göndermesini iste. ems olursa gönderi fiyatı değişebilir.
  • arkadaşlar burda dayımın bir çinli arkadaşı var. Çine gidip geliyormuş şimdi ben ondan getirteceğim herhalde bana maliyeti 200 doları aşmaz değil mi. Birde hangi yazılım ve imaj olanı tercih edelim. Çinli arkadaşa orda cihazı deneyip getirmesini rica edeceğim ona göre arkadaşlar...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.