Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: recaihercai

Benim 3 gün önce alibaba'dan sipariş verdiğim cihaz bugün kazasız belasız elime geçti. İstanbul Anadolu yakasındayım.

1 hafta önce Almanya'daki kardeşim aynı kişiye sipariş verip sorunsuz teslim almıştı. Buna güvenerek 2 arkadaş birer cihaz siparişi verip ayrı kargolanmasını istedik. Üzerine klasik GIFT / 25$ yazılmasını istedik.

Aldığımız firma sz-evergreen.
    İlgilenen kişi Lawrence_hong. Bu üründeki online chat linkinden ulaşabilirsiniz. Bayağı ilgilendi. Her isteğimizi yaptı. Paketleme iyi ve kargoya verme hızlıydı.

Maliyet 205 + 45 (kargo) + 21 (W/U komisyon) olmak üzere 271$ oldu.

Gelelim kargo ve gümrük işine. Sorunsuz geldi dedim ama paket DHL tarafından -belki de gümrük görevlileriyle- kısmen açılıp kontrol edilmiş. Falçata ile bir kenarından kesilip içine bakılmış. Sonra da üzerinde "gümrük amacıyla kontrol edilmiştir" yazan bir bantla kapatılmış. Hatta içerdeki kutu üzerinde daha fazla kesik izi var ve bir kanadı yırtılmış. Sanki cihaz tamamen çıkarılmış gibi. Ama dış poşetteki kesik o kadar uzun değil. Bir garip yani.

Neyseki kutu içeriği tam ve sağlam.

Selam bende recaihercai arkadaş gibi sz-evergreen den sipariş verdim ve cihaz geldi.

Cihaz: DM800 DVB-S PVR
    Loader: Bl 72 Geminini 4.4 Enigma 2 (stabil çalışması iyi bence hiç değiştirmeyin.)
    Paketleme: iyi ve 3 gün takip mümkün.
    Gümrük: Gift $20 DVB+$30 DHL (Gümrük sorunsuz,paket bakılmamış,irsaliye kontrol edilmiş.)
    Cihaz içi: Soğutucu ve fan takılı (Fan daimi çalışmıyor sadece ihtiyacı oldugunda çalışıyor), Usb W-LAN Destegi çalışıyor,HDD daha takıp deneyemedim.
    Fiyat: 210 + 45 (kargo) + 21 (W/U komisyon) olmak üzere 276$
    Kontak:Lawrence_hong

Saygılar Baran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranusta -- 1 Kasım 2009; 19:22:22 >

• kosda'dan alanlarin hepsininkinde fan var mi? benimkinde yok, bir fan alsam kendim takabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lykos

kosda'dan alanlarin hepsininkinde fan var mi? benimkinde yok, bir fan alsam kendim takabilir miyim?

takarsın tabiki kardeş önemli olan nasıl takmak istediğin.
    eger işlemci üzerine sogutuculu fan takayım dersen senin cihazda sogutucu varsa ona uygun fan alman lazım.
    soğutucu yok ise soğutuculu uygun ebatta fan alman lazım.
    fan beslemesi için eğer board üzerinde harici fan için soket varsa oradan yok ise hdd besleme soketinden alabilirsin ama hdd besleme soketinden
    aldığında fan sürekli çalışacaktır. çok ses yaparsa +5 ve + 12 ye bağlayıp aradaki fark kadar 7 volt ile daha sessiz çalıştarabilirsin.
    yada soğutu vs ile ugraşmayıp direk cihaz içini havalandırmak için farklı bir yere mesela kapak havalandırma ızgaralarının hemen altınada
    takabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: baranusta

Selam bende recaihercai arkadaş gibi sz-evergreen den sipariş verdim ve cihaz geldi.

Cihaz: DM800 DVB-S PVR
    Loader: Bl 72 Geminini 4.4 Enigma 2 (stabil çalışması iyi bence hiç değiştirmeyin.)
    Paketleme: iyi ve 3 gün takip mümkün.
    Gümrük: Gift $20 DVB+$30 DHL (Gümrük sorunsuz,paket bakılmamış,irsaliye kontrol edilmiş.)
    Cihaz içi: Soğutucu ve fan takılı (Fan daimi çalışmıyor sadece ihtiyacı oldugunda çalışıyor), Usb W-LAN Destegi çalışıyor,HDD daha takıp deneyemedim.
    Fiyat: 210 + 45 (kargo) + 21 (W/U komisyon) olmak üzere 276$
    Kontak:Lawrence_hong

Saygılar Baran

kardeş bende Tina dan 215 + 36 ve paypal içinde 14 dolar olmak üzere toplamda 265 dolara aldım. şimdi merak ettim
    benim toplamda herşey dahil kredi kartı komisyonu da olmak üzere kartıma yansıyan 420 tl sizinki toplamda ne kadar oldu.

• selam arkadaşlar

yakın zmnda bende sipariş vereceğimde bu satın alma aşaması hakkında bilgilendirebilir misiniz?

ödeme site üzerinden mi yapılıyo yoksa direk paypaldan mı yapıyosunuz işlemi? Siparişi msn den verip ödemeyi paypaldan mı yapıyosunuz nasıl oluyo yani ? Daha önce hiç paypal kullanmadım da bilgi verebilirmisiniz aşama aşama ?
  • Merhaba arkadaslar bende abbet gibi siparis vermek istiyorum 2 yerden bahsediliyor daha önce hic paypal kullanmadım şu alma işini aşama aşama söylerseniz sevinirim şimdiden yardımcı olacak arkadaslara tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbet

selam arkadaşlar

yakın zmnda bende sipariş vereceğimde bu satın alma aşaması hakkında bilgilendirebilir misiniz?

ödeme site üzerinden mi yapılıyo yoksa direk paypaldan mı yapıyosunuz işlemi? Siparişi msn den verip ödemeyi paypaldan mı yapıyosunuz nasıl oluyo yani ? Daha önce hiç paypal kullanmadım da bilgi verebilirmisiniz aşama aşama ?

selam
    kardeş paypal kabul eden de var western union kabul edende var. paypal ile ödemek için paypal hesabı oluşturup kart tanımlaman lazım.
    www.paypal.com/tr dan türkçe olarak yararlanabilirsin. yada uğraşmayıp western union ile gönder sonuçta ikisinde komisyon alıyor.
    alma aşamasındawww.alibaba.com dan cihazlara bakacaksın. ben bakarken şirket profillerini ve contact bilgilerine ve web sitelerinide inceleyip
    güven veren yerlerden almanı tavsiye ederim. ayrıca EMS ile alman bence daha iyi olur. DHL ile alır isen gümrük te takılır ise ki İstanbul da gümrüğe
    takılsa sen başka şehirde isen baya ugraşırsın. ama EMS yi türkiye de PTT ni APS si teslim ediyor. Gümrüge takılsa bile senin olduğun posta işleme merkezi
    neresi ise oraya başvurman kolay olur. ve halini anlatma vs ilave ücretler vs çıkarsada DHL kadar olmaz.
    alibaba nın kendi online konuşma için ayrı bir msn sistemi var. onu kullanabilirsin. yada kullanıcı sana kendi msn nini verebilir. hiç ingilizce bilmeden
    google translate ile anlaşabilirsin ben öyle yaptım. cihaz + gönderi + komisyon ödeyeceksin bazı satıcılar komisyon gönderi dahil fiyat veriyorlar.
    paket üzerine sadece hediye yazdır. cihaz bedelini düşük göstemelerinde fayda var. ilerde gümrük vs uğraşırsan sende kredi kartı dökümünü
    paypal dökümünü isteyebilirler. alacağın cihaz adedi 1 tane olacak. 150 euro yu toplam ücrette geçme. gerekirse iki parca olarak ödeme yap.

• sağolasın üstad bu aşamaya kadar anladım. benim asıl merak ettiğim sipariş etme - ödeme aşaması. ödeme işlemi için aradaki işlem nasıl oluyo. sen satıcıyla cihazı paketle ben paranı transfer ettim gibi bir diyaloğa mı giriyosun yoksa bizdeki alışveriş siteleri gibi üyelik-sipariş kodu vs gibi bir uygulamaya mı sahipler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbet

sağolasın üstad bu aşamaya kadar anladım. benim asıl merak ettiğim sipariş etme - ödeme aşaması. ödeme işlemi için aradaki işlem nasıl oluyo. sen satıcıyla cihazı paketle ben paranı transfer ettim gibi bir diyaloğa mı giriyosun yoksa bizdeki alışveriş siteleri gibi üyelik-sipariş kodu vs gibi bir uygulamaya mı sahipler?

anlaştıktan sonra o sana paypal için paypal hesabına tanımlı eposta hesabı veriyor. sen gönderiyi yapıyorsun. o hemen kontrol ediyor. aynı gün veya ertesi gün gönderiyi yaptıktan sonra sana gönderi numarası veriyor. DHL içinwww.dhl.com.tr adresinden 1-2 güne kadar aktif olup takip edebiliyorsun.
    EMS içinhttp://www.ems.com.cn/english-main.jsp vewww.ptt.gov.tr den yurtdışı gönderi den takip edebilirsin.

• Tamamdır üstad. Olay netleşti kafamda. Şimdi firmalarla pazarlık aşaması başladı benim için. Birkaç güvenilir ve sorunsuz firma ile irtibata geçme vaktidir :) . Yardımın için çok teşekkürler. Eminim son mesajlar benden başka bir çok kişinin de imdadına yetişecektir.
  • arkadaşlar cihaz bu gün sağ salim elime geçti. fazla vaktim olmadığından fazlaca bir inceleme yapamadım. ama ilk izlenimlerinim belirtmekte fayda var.
    öncelikle cihaz bootloader 75 olarak geldi. üzerinde yeni bir sim kartı var. sim kartı üzerindede dream yazısı ve chip var. bazı sitelerde belirtildiği gibi
    cihaz dışı pürüzsüz değil. orjinal gibi. cihaz içine baktığımda baya kaliteli belli oluyor. ayrıcı kart okuyucu yanında ilave bir usb çıkışı var yani cihaz da 2 adet arkada 1 adet iç board ta olmak üzere 3 adet usb var. fan soğutucu ikilisi var. cinazın alt kısmında orjinaller gibi delikli ızgaralarlar var aynı cihaz üzerindeki gibi. ayrıca yine altında yeni sim takılı olduğu belirten logolu etiket var. Hologram vs var. cihaz hoşuma gitti. birde kullanımına alışırsam süper
    olacak.
    fazla vaktim olmadığından öylece bırakıp işe geldim.
  • arkadaşlar bende almak istiyorum ebayda yokmu bu olay
  • malesef kardeş ebayda olsa bile fiyatı baya yüksek.
    bu gün biraz vaktim oldu. kanalları ayarladım. öyle sd yayın kalitesi falan benim next 2000 super plus vardı ondan aşağı kalır yanı yok. baya iyi geldi bana. tabi normal tv ile. sadece kumanda pil kapak plastiği pek hoşuma gitmedi. onun dışında cihaz baya iyi. sim 2,01 versiyonu var ve açılışta boot 75 olarak açılıyor. içerdeki usb ye ne taktı isem görmedi belki jp ayarı falan vardır.
  • bi arkadaşım koreye gidecek ordan dream alabilirmiyiz uygun fiyata arkadaşlar....
  • almanyadan en uygun nereden alırım birde cinden klon getirtsem neye patlar
  • benım sıte arkadasım bu ay çin'e gıdecekmıs gercı adam ayda bır gıdıyormus ama haberım yoktu..ona getırtecegım ozellıkle uyarmam gereken bır konu var mı yoksa ılk buldugun yerden al mı dıyeyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: necc7

içerdeki usb ye ne taktı isem görmedi belki jp ayarı falan vardır.

Selam,

İçerideki USB bağlantısının, gerektiğinde fan ve benzeri küçük aygıtlara voltaj desteği sağlamak için konulduğunu okumuştum.
  • Merhaba,

En son aldığım teklifleri yazmıştım. Pazarlık yapacağımı söylemiştim. Şuanki indirdiğim fiyatlar:
    Kosta: 215 (eski fiyat240$)+40$ (DHL)
    Intell: 200 (eski fiyat 215$)+50$(DHL)

Toplam ücrete %0.04 paypal komisyonuda var. Büyük ihtimal kostadan alacağım. Mailler ekteki gibidir.

------------------------------------------------------
    Dear Mr Kerem,

How are you?

Do you still want DM800 this month, you said that you want one pcs for sample this month. Now good news to tell me, now we reduce the price for DM800 this month, and the price is USD200 for sample, so you can pay only 200USD+50USD (freight cost)=250 USD

If you have other question, feel free to contact me.

Best Regards

Season
    -------------------------------------------------------
    Hi Kerem,

Sorry for late reply .
    Thanks a lot for your kind reply ,so many turkey people know our company as our reliable quality ,i think you are very good business man ,ok ,if so i can lower the price for u unit price:215$ shipping cost USD40(as the DHL price is very very high now ,u can check ).
    we can accept paypal.

Keep in touch and nice day .

Michael

----------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madatruk01 -- 4 Kasım 2009; 8:59:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: madatruk01

Merhaba,

En son aldığım teklifleri yazmıştım. Pazarlık yapacağımı söylemiştim. Şuanki indirdiğim fiyatlar:
    Kosta: 215 (eski fiyat240$)+40$ (DHL)
    Intell: 200 (eski fiyat 215$)+50$(DHL)

Toplam ücrete %0.04 paypal komisyonuda var. Büyük ihtimal kostadan alacağım. Mailler ekteki gibidir.

------------------------------------------------------
    Dear Mr Kerem,

How are you?

Do you still want DM800 this month, you said that you want one pcs for sample this month. Now good news to tell me, now we reduce the price for DM800 this month, and the price is USD200 for sample, so you can pay only 200USD+50USD (freight cost)=250 USD

If you have other question, feel free to contact me.

Best Regards

Season
    -------------------------------------------------------
    Hi Kerem,

Sorry for late reply .
    Thanks a lot for your kind reply ,so many turkey people know our company as our reliable quality ,i think you are very good business man ,ok ,if so i can lower the price for u unit price:215$ shipping cost USD40(as the DHL price is very very high now ,u can check ).
    we can accept paypal.

Keep in touch and nice day .

Michael

----------------------------------------------------------

Teşekkürler ama neden kostadan alıyosun ? daha pahalı.

• Merhaba,

Kosta fiyatınıda diğerlerin fiyatına indirdim. hersey dahil: 260$ oldu. Yanlız bu paypal kuru yüksek keratalar birde oradan götürüyor. 400 TL bana patladı. Neyse bakalım gelecekmi Adana'ya :)

Şimdi adamlarda geribildirim bekliyorum.

Niye kosta tercih ettim. Daha fazla elamanlar oradan almış. süreci iyi biliyorlar, gerçi diğer şirketlerde aynı şeyleri yapabilirliği var. Tercih nedenim;
    İlk önce orginal bir mail adresi ile yazışıyorlar. Gmail veya hotmail değil. Adamlar kalitelerine dediklerine göre güveniyorlar, onuda görüceğiz :) fiyatıda diğerlerinin ile aynı yaptım. Hayırlısı olsun diyelim beklemeye başlayalım.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.