Şimdi Ara

Çin'den Nintendo Wii almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cin'den yakin zamanda gelecek bir arkadasim var, oradan Nintendo Wii getireyim diyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_31107843/tm.htm adresinde benzer bir konu incelenmis ama, sahte cikmasi, gumruge takilmasi gibi sorunlardan bahsedilmis. Benim bilmeye ihtiyac duyduklarim sunlar:

1. Cin'den alinan Wii ile Turkiye'deki oyunlari oynayabilecek miyiz?
    2. NTSC-PAL dertleri olacak mi?
    3. Son versiyonlarda cip taktirmak sorunlu mu? Yani PSP vs.'deki gibi, eski versiyonlari filan daha mi iyi olur?

Baska soru gelmedi aklima ama, bunlari yanitlarsaniz bile cok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet00 -- 16 Mayıs 2010; 1:17:00 >

• 1-hayır
    2-evet
    3-...
  • 1 - Hayır oynayamazsın.Çünkü ordaki wiiler NTSC'dir.
    2 - Evet var.Voltaj düşürücü olması gerke sanırım.
    3 - Son versiyon boardlara yani d3-2 board'lara çip takılmıyor.Sadece softmode yapabilirsin.Ha çip takarlar ancak senin board'u çıkarıp yerine d3 board takarlar.
  • tesekkur ederim, 170$ fiyati var, siz olsaniz alir miydiniz?
  • 1. Oynarsın ama konsolu modifiye etmen/ettirmen lazım
    2. Birinci soru aslında kapsıyor bunu. Ürünün adaptöründe problem yaşama ihtimalin var, oradaki prizlere uygunsa falan.
    3. Bu soruya YamYamPokemon zaten cevap vermiş

Ha bu arada Çin için wii yok, çinde muhtemelen şu an satılan wii'ler kore için üretilmiş olan wii'ler zira piyasada en ucuz bulunan wii'ler bunlar tamamen piyasa ile falan alakalı yoksa donanım açısından neredeyse hiç farkları yok bu aletlerin. Korede satılan oyunlar farklı bir key'le şifrelendiği için bu makinelerin işlemcilerinde diğer bölge wii'lerinden farklı olarak bu key de mevcut. Bu wii'ler bölgeleri değiştirildikten sonra 4.2 update'iye update edilğinde brick oluyorlar, bunu bilmende fayda var.

Yine Çin esnafı bahsedilen modifikasyon işlemlerini yapıp sana çalışır halde veriyorlar ama yine de bir sonraki update'de (yapmana gerek olmayacaktır gerçi) senin uğraşman gerekecektir. (Kaynak, bir arkadaş oradayken almıştı, update etmeden kullanıyor hala)

"Siz olsanız alır mıydınız" sorusuna gelince şöyle cevap vereyim ben olsaydım alırdım, alır dikkat ederek kullanırdım, update etmezdim örneğin. Ama bir sürü teknik teferruat ile uğraşamayacaksan tavsiye etmem, zira ucunda şangaya suşiye giderken eldeki pilavdan olma ihtimali de var :)

ps: Ha bu arada almayı düşünüyorsan orada bütün modifikasyonlarını yaptırıp aldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WiiCrazy -- 17 Mayıs 2010; 1:37:38 >

• çinten gelecek olan wiiler japonya ile aynı yani ntscjdir. ntscj cihazlarda voltaj sorunu yaşamazsın direk tak çalıştır üstelik oyun seçme konusundada problemin olmaz takarsın bi çip tamamdır bütün oyunlar sana region free
  • Merhabalar çinle uğraşma derim eğer ürün gümrüğe takılırsa uğraşırsın.
    Bence en iyisi pal oyundada sıkıntı yaşamıyorsun
    Ben Wii'mi satıyorum.Kullanamadım doğru dürüst makina yatıyor evde satıp değerlendireyim dedi.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-konsol-nintendo-wii-nintendo-wii-wii-fit-cipli-2-kumanda-1nunchuck/detay
    Pazarlıksız 550
    Eğer Wii Fitsiz almak istersen(Wii(PAL,Cipli)+2remote contreller+Nunchuck+Zapper+Kablosuz sensör bar)
    400tl(Pazarlıksız.

Yukardaki yorumları ürünümü satmak için söylemedim.(benim acelem yok)
    Yanlış anlaşılmasın
    Saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.