Şimdi Ara

Çin için navigasyon haritaları var mıdır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Google'da biraz baktım ama fazla bilgiye ulaşamadım.

Çin'de Guangzhou, Dongguan, Shenzhen gibi şehirlerde kullanabileceğim navigasyon programları/haritaları var mıdır ?

İlk tercihim Iphone uygulaması, olmazsa navigasyon cihazı da olabilir. Normal bir program satın alıp, ilave harita alabiliyorsam o da olabilir.

Şimdiden teşekkürler.

• Garmin bir cihaz alıp buradanda haritasını alıp kullanabilirsiniz :https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=30217
  • iPhone için Garmin var; o yönde bir araştırma yapın isterseniz.

Nav'n Go (İgo) oldukça yetersiz Çin konusunda. Hong Kong bölgesi yeterli ama sizin orada işiniz yok anladığım kadarıyla.
  • bence hiç uğraşmayın, igo işinizi görmezse çinde ilk gördüğünüz alışveriş merkezinden ingilizce arayüzlü bi cihaz alın rahat rahat kullanın
  • Cevaplar için teşekkür ederim, bayağı yardımcı oldular.

Fakat IGO Çin uygulamasını Iphone için bulamadım, bunun için link vermeniz mümkün müdür ?
    Mümkünse Iphone ile halletmek isterim ama hiç bulamazsam oradan da cihaz alabilirim.

Hong Kong'da da işim var aslında :) Ama o haritaları iTunes'da arama yaparak kolayca bulabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 8 Nisan 2012; 11:39:51 >
  • zaman değişse de problemler aynı kalıyor. aradan 3 yıl geçmiş şimdi de benim android de çalışan IGO Promo için çin haritsına ihtiyacım var. Çin ddışında tüm dünya haritalarını buldum hala işimi görecek bir uygulama göremedim. Signore, siz nasıl çözdünüz bu sorunu?
  • Rock_N_roLL kullanıcısına yanıt
    selamlar,

Akıllı telefon var mı? Android/iOS Hangisi?

Edit: Özür dilerim yukarıdaki mesajda Android cihazınızdan bahsetmişsiniz geç gördüm.

Önerim şu olurdu; OSM_AND Çin haritasını indirin seyahatinizi yapın. OSM Haritaları oldukça gelişmiş ve ücretsizdir. Bulamadığınız noktalar olursa Google Amcaya sorar, koordinat bilgisi alıp gidersiniz.

Keyifli sürüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 12 Mayıs 2015; 18:29:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca, detayı görmek için buradan inceleme yapabilirsiniz. Örnek Hong-Kong
    Hong-Kong

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock_N_roLL

zaman değişse de problemler aynı kalıyor. aradan 3 yıl geçmiş şimdi de benim android de çalışan IGO Promo için çin haritsına ihtiyacım var. Çin ddışında tüm dünya haritalarını buldum hala işimi görecek bir uygulama göremedim. Signore, siz nasıl çözdünüz bu sorunu?

Çin için bulabildim mi pek hatırlamıyorum ama IGO diye aramayın sadece. O firma Çin haritası yapmıyor olabilir. Bir de Çinlilere özel program bulsanız bile programın İngilizcesi yok ise isimleri yazmak ve anlamak zor olabilir.

Ayrıca Çin'de Google engelleniyor, Google Haritalar kullanamazsınız normalde ama benzer şekilde ben sanki Apple haritayı kullanabildim. Bu mantıkta programlara da bakabilirsiniz, genelde navigasyon özelliği oluyor.

• Rock_N_roLL kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Android cihazda here drive da çin haritaları offline sesli navigasyon olarak var diye biliyorum
    windows mobile cihazımı kontrol ettim, var ios a baktım asya altında çin malesef yok, yanımda android cihazım olmadığı için bakıp emin olamadım ama çin haritaları android here de var diye hatırlıyorum.
    androide here ücretsiz hemde.
  • Sayın Üstadlar,

teşk ederim veriğiniz bilgiler için...Bende kendimce bir kaç alternatif hazırladım;

1-) Google maps

Çinde yasaklanığı ve yurt dışında veri kullanımı pahalı oluğu için bulunacağım bölgelerin haritalarını offline kullanım için telefona indirdim. Sadece konumları görebiliyorsunuz navigasyon modu için online bağlantı gerekiyor ama ingilizce isimler yazılı oluğu için acil durum planı olarak cihazımda duruyor.

https://support.google.com/gmm/answer/3273567?hl=tr

2-) Map of China

Google maps gibi çalışıyor ama yerleşim yerleri cince yazılı anlaması kolay değil ama menüler ingilizce ve diğer haritalarla koordineli işaretlenen favori yerlere navigasyon imkanı sağlıyor.

http://appcrawlr.com/android/map-of-china

3-) Route 66

En iyi seçenek oldu, android sürümünü kurun ve çinin böglelerine göre harita indirme seçeneğini size sunuyor.

http://www.****larindir.com/route-66-navigasyon-apk-full-turkce-indir.html

Umarım yolu çine düşecek arkadaşlar için bir yardımı olur.

• Teşekkürler
  • konu hort ancak ihtiyacı olan olabilir diyerek yazayım Çin için en güzel navigasyon Baidu Map online ve offline olarak kullanabilirsiniz. Google maps ve yandex ayarında diyebilirim ancak onlardan çok daha başarılı.
    IGO tarzı offline gps olarak careland navigasyon Çinin bir numarasıdır. Araçların nerdeyse hepsinde bu program yüklüdür. Android ve Ios için ücretli ve ilaçlı versiyonlarını bulabilirsiniz.
    Daha fazla bilgiyi internetten araştırarak bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakimeno

konu hort ancak ihtiyacı olan olabilir diyerek yazayım Çin için en güzel navigasyon Baidu Map online ve offline olarak kullanabilirsiniz. Google maps ve yandex ayarında diyebilirim ancak onlardan çok daha başarılı.
    IGO tarzı offline gps olarak careland navigasyon Çinin bir numarasıdır. Araçların nerdeyse hepsinde bu program yüklüdür. Android ve Ios için ücretli ve ilaçlı versiyonlarını bulabilirsiniz.
    Daha fazla bilgiyi internetten araştırarak bulabilirsiniz.

Merhaba hocam,
    Bizim de ailecek ağustosta Çin Seyahatimiz olacak. Önerdiğiniz Baidu Maps ve careland navigasyon ingilizce seçenekleri var mı? İnternetten gördüğüm kadarıyla hep çince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.