Eski PC mde SB Audigy 2 Platinum kullanıyordum, kristal berraklığında sesler ve istemediğim kadar DSP ayarları ile makyajlı fakar çok tatmin edici ses kalitesine sahipti. CPU değiştireyim diye çıktığım yolda Kasa dışında herşey değişmek zorunda kaldı veya emekliye ayrıldı. Ses kartı da bundan PCI bağlantı arayüzü ile nasibini aldı.
Yeni motherboard Asus Maximus Apex XI oldukça üst düzey bir tasarıma sahip ve The ESS® Sabre Hi-Fi ES9023P chipsete sahip. Beklediğim gibi tatmin etmedi sesi, eski LG telefonumdan gelen Bang and Olufsen ve ES9028C2M SABRE32 ile alışık olduğum ses kalitesini almaya başladım ama sanki birşeyler eksik tizleri daha parlak basları daha derin hissetmek için iyi bir ses kartı alayım dedim. yine Asus Strix Raid DLX kartı almaya karar verdim, ES9016 SABRE32 chipsete sahip. EQ ve diğer DSP ayarları fena değil ama hala birşeyler eksik... 20 yıllık SB Audigy 2 Platinumun yerini dolduran bir ürün göremedim o kadar para harcadığım halde. ESS ler arasında geziniyorum ama hala aradığımı bulamadım. Dragonfly red i çok öven yazılar okudum son umudum o kaldı...
bu arada pc de logitech z5500 optik bağlantı 24/96 protololü ile bağlı, Sony MDR Z1R(kendisi kraldır) kulaklığım var B&O da 32bit 384 khz,Raid DLX de 24bit 194 Khz de kullanıyorum.
Cevap: Çözünürlük mü? Tazeleme frekansı mı?
|
Çözünürlük mü? Tazeleme frekansı mı?
|
Passat CC için Navigasyon Cİhazı Seçimi
|
|
|
|
|
Meslek: Makina Yüksek Mühendisi
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 25
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 1.427 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Dijital ve Analog Fotoğraf Makineleri