bir kaç gün önce 2013 model VW 3CC 1.4 TSI BMT DGS 160 araç aldım. Üzerinde RCD 510 takılı durumda, yeni nesil araçlarda navigasyon artık lüks olmaktan çıktı ve bende buna ayak uydurak için RCD 510 u değiştirmek istiyorum. Bunu yaparkende cihazın konsol ile bütünleşik görünümünden ödün vermeden fonksiyonellik katmak istiyorum. İlk araçtırmalarıma göre bir kaç alternatif belirledim ama sizlerin fikrini almadan karar vermek istemiyorum.
ikinci el fiyatları arasında çok büyük bir fark yok, bir taraftan orjinallik kaygısı ile rns 510 istiyorum ama bluetooth kitinin bile yüksek rakamlarda ayrı satılması saçmalığına isyan edişimden tereddüte düşüyorum. Cihazın elektronik ve ses kalitesini düşündüğümde pioneer mantıklı geliyor ama örnek bir uygulama görmedim çoğunlukla Zenec tercih ediliyor bir nedeni vardır ama bunu teknik olarak anlatan irine rastlamadım henüz.
Sizce hangisini neden dolayı tercih etmeliyim? Başka forumlarda ayrı ayrı incelenmiş belki ama konular o kadar dağılmışki hiç bir bilgi edinemedim yeniden toparlayıp sormak istedim, vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşk ederim.