Şimdi Ara

Creative Audigy 2 Win 7 Driveri!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yıl 2003 te 350 USD paraya kıyıp Creative Audigy 2 planitum serisi ses kartı almıştım, beyaz renlki ASUS T10 kasamın üzerinde(30 kg boş ağırlığı olan server kasa) beyaz 5,25" lik paneli ile hem çok güzel görünüyor hemde gitar, midi 1394, optik bağlantılarımı kasanın arkasına uğraşmadan yapabiliyordum.

yıl 2011, PC sistemimde değişmeyen tek şey Asus kasam ve Audigy2 platinum ses kartım, 6 GB ram i efektif kullanabilmek için 64bit işletim sistemi kullanmam gerekiyor, ekran kartım Dx11 destekli olduğu için ve yeni oyunların mecburiyeti ile Win7 64Bit ultimate kullanıyorum, tüm driverlerim herşey süper... birtek ses kartım hariç.

Elimde logitech z5500 ses sitemim var ve optik dijital bağlantı ile sistemime bağlayamıyorum. Audigy2 Win7 driveri sadece PCI kartın çalışmasını sağlıyor, ön panel ve uzaktan kumanda pasif halde. Aradan nerdeyse 10 yıl geçmesine rağmen, malzeme kalitesi, I/O port zenginliği açısından creative daha iyisini üretmedi. Bende zamanında verdiğim paranında etkisi ile inatla bu ses kartımı kullanmak istiyorum.

Win7 64bit sisteminde ön paneli kullanabileceğim bir driver varmıdır? ses ve diğer tüm özellikleri çok iyi olan bir kartı sadece PCI ve eski model olduğu için değiştirmem mi gerekiyor?

• Audigy_SupportPack_3_8
    Googlede aratıp, indirip deneyiniz.
    4 gb den fazla bellek için gereken registry kayıt girdileri paket içinde olması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.