Ürünü iki hafta boyunca aktif olarak sistemimde kullandım.
Creative global'den ağustos ayı ortasında satın aldım. (SB1521)
- AE-7'de iki farklı revizyon bulunuyor, eski olan SB1520, yeni olan SB1521'dir. İlanda sattığım ürün güncel revizyondur.
Üst seviye bir ses kartıdır, iyi de bir kulaklığa veya hoparlör setine sahip olmanız şarttır. Bu yüzden herkese hitap eden bir ürün değildir, müzik ve oyun odaklı kullanımda rakipsizdir.
Yalnızca kartını kullandım, kutudan çıkan dac istasyonunu hiç açmadım ve olduğu gibi duruyor. Dac ile birlikte ses kontrolü, mikrofon ve kulaklık bağlantısı yapabiliyor, dahili olarak üzerindeki mikrofonu bilgisayarınızda kullanabiliyorsunuz.
Kullandığım süre zarfında hiçbir olumsuz durum yaşamadım. Laptop'a geçiş yaptığım için artık ürüne ihtiyacım bulunmuyor, tertemiz eksiksiz olarak kutusundadır. Üretici tarafından 2 yıl boyunca garantilidir. Herhangi bir problem yaşamanız durumunda direkt olarak creative ile iletişime geçmelisiniz, ödeme dekontu ile teslim edeceğim.
* Takas olarak yalnızca 2 tb nvme disklerinizi değerlendirebilirim, kutusuz ve faturasız ürünleriniz ile ilgilenmiyorum. Kredi kartınız ile komisyonsuz olarak taksitli satın almanızı da sağlayabilirim.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.